about you

Det blev lunch på Ko-San istället med Josse, Amelie mådde inte bra :(. Men det var asgött iaf, Josefine tog sushi vilket jag tycker är skitäckligt så jag tog nudlar med biff. Det var nog fan den största portionen med mat jag tagit i hela mitt liv, fyfan vad mätt jag blev. Är mätt fortfarande och vi åt vid halvtvå typ.. Sick. Så ät där om du vill ha mycket mat för pengarna haha:). Sen hängde jag på Josse till tandvårdshuset med, pill-i-pill med hennes tandställning sen var klockan skitmycket helt plötsligt. Fick börja jobba fem istället för halvsex för det var en sjukanmälning, jävlar i hoppet vad folk det var. Men vi körde på :). Och ja nu är jag hemma..

Fick hem mitt brev från WWF idag, ska fylla i uppgifter så att pengar dras varje månad till mitt Djungelfadder-skap:). Sen får jag hem en gorilla-gosedjur, hihi så guuuulligt!! Plus att jag blev nåt på PLAN med igår, vet inte vad jag ska kalla det.. tema-fadder? Alltså man ger en summa, som man självbestämmer (!!), i månaden för att hjälpa de med olika projekt de håller på med. Nu till exempel är de i Egypten och jobbar för att få bort könsstympning och barnäktenskap. Kalasbra:). Jag försöker rädda världen.. som sagt. Känns som det går framåt just nu, får se hur det blir med mitt mentors-skap också. Man var ju tvungen att vara 20 vilket jag inte är förrän om ett halvår, palla det ..

Jeans: Gina tricot
Linne, kofta, kavaj & halsduk: H&M
Skor: Converse
Klocka: Ur&Penn (som inte syns såg jag nu hahaha..)
Halsband: JC

 

 

Gulligt att min strumpa till mobilen kom med haha :)


poppin'

COOLT vill verkligen lära mig att dansa RIKTIGT streetdance och breaka, det är riktigt häftigt. För att inte tala om popping och locking, så jävla häftigt. AH. Funderar på att vinna massa pengar så jag kan anställa en personlig tränare som kan allt det där, haha :). Det vore nåt det va? Haha ja jag säger då det.

Nej nu ska jag bege mig hem till en annan dansare, tar ju en jävla tid för mig att bli klar här verkar det som. Måste fixa håret med, just nu känns det inte helt rätt...


like a star

Kollade på nåt grejs på Svt24 igår, Bert Karlsson var där samt några politiker och pratade om skolköken runt om i Sverige. Har blivit ramaskri efter Matakuten som går på fyran, men tycker inte det är mer än rätt att man tar hand om det här. Minns ni den filmen som en chaufför hade tagit med sin mobil? När de tappade ut makaroner på golvet och skyfflade upp? Och detta sägs förekomme oftare än bara den gången, det är fan INTE OKEJ. Tydligen så har det upptäckts svartmögel i vissa kök, ett hål rätt ut i naturen i nåt kök.. alltså va fan? Finns det inget vett hos folk, även om man tycker sitt jobb är piss behöver man väl inte matförgifta barn? För det är precis det som kommer hända om det fortsätter så. TYcker det är helt sinnessjukt att man kan bete sig på det viset..
Köken SKA inspekteras minst 1 gång om året, ibland hoppas det över. Rätt ofta till och med kom det fram, jävligt bra det ju att det går två år då mellan varje inspektion. På bara några månader kan det hända hur mycket som helst, vad kan då inte hända på två år? Det är inte klokt alltså ..

Jag ska strax hoppa in i duschen sen blir det lunch med Amelie på China wall, därefter ska jag träffa Josefine och sen blir det att sticka iväg till jobbet. Hej och hå .. Full rulle nu för tiden, det är inte klokt. Men bra för då har jag nåt att skriva om här ju :).
Är helt trött idag, hade en jobbig jävla fluga imorse också. Den väckte mig kvart i åtta, INTE okej. Sen smällde jag den till slut, för den var vid mitt öra och höll på och är det nåt som jag inte tål så är det flugor i örat. Ja i vilket fall som så dog den, men det är nåt konstigt med våra flugor här ute. För de börjar alltid leva igen efter ett tag, vad handlar det om? Kan det vara så att flugor är odödliga, eller är det jag som inte har rätt smällar-teknik eller vad?

cleanin' out

så SÖÖÖT som sitter ner med tjockismagen och dammsugar, haha du är ju för go gumman :)

obsessed with me

Vilken dag; hund har blivit klipp, hår har blivit isatt, mat har käkats och många skratt har utdelats. Lite mer utförligt; jag har hängt med Amelie idag. Vi har ätit majskolvar och vitlöksbröd = vi var grisiga som fan. Sjukt slafsigt, men det är helt sanslöst gott. Hur kan gula korn på en stam vara gott? Bra fråga, men det är det iaf. Amelie mobbar mig för att jag 90-talsbarn. Alltså ursäkta mig för jag växt upp i teknikens värd, men när man började inte folk kasta ut jävla konservöppnare som inte har nåt elektriskt ellet nåt sånt i sig? HAHA nej jag bara skoja, men jag och konservöppnare fungerar bara inte ihop och så är det med det haha .. :). Sjukt snyggt blev hennes hår iaf, man blir LITE sugen men det tänker jag fan inte erkänna för henne för då blir man nog påtvinga det där håret. Men iofs, om jag hittar en sponsor till den här bloggen så kanske? Vi har även myst med Tobbe & Nellan. Sjukaste är att Nellan kom fram till mig självmant idag, den jävla bitchen brukar bara stå 20 meter bort och skälla ut mig. Icke idag dock, idag var jag nog loveable verkar det som! :). Hur som helst så försökte jag ju skaffa mig en bra bild till bloggen med mig och min favoritkille Tobbe.. här har ni då resultatet:

Så ledsen han ser ut.. så jag försökte igen:

Tobbe=Glad, Kvalité = Kass... jävla hund!!

Ja förresten haha, igår köpte jag två tia-lotter. Vann tio spänn, la till 15 och köpte en trisslott, då vann jag banne mig 25 kr:). Så köpte jag två tialotter igen, och vann 10 kr. Så ja jag funderar på vad jag ska köpa för lott nu för att dra hem storkovan. De säger att man ska sluta när man är på topp, men detta kan knappast vara toppen väl? Liiiiite mer kan jag väl vara värd? SNÄLLA:). Håhå .. får la se hur det går med den saken.
Försökte ta en bild på dagens outfit nu ikväll hahaha .. vet inte riktigt alltså. Det blev sådär men kanske bättre än inget? Kan skriva vad jag har på mig åtminstone så kan ni fantisera lite själva kanske? :)

Det ska föreställa följande :
Svarta byxor: H&M
Grön t-shirt: Gina Tricot
Halsband: JC m.m


lojalitet

Någonting jag alltid fått lära mig är att man måste tro på sig själv, när livet känns skit så måste man finna styrkan någonstans. Och även om man är på botten så kan man ta sig upp, man måste bara hitta något som gör att man tar sig tillbaka toppen, eller bit på vägen dit åtminstone. Skäms aldrig för att gå och prata med en psykolog eller kurator, det är många gånger mycket bättre att prata med en utomstående för den kan enbart ha åsikter som är opartiska. På många sätt är det också bra att prata med någon du litar på, nån vän, ett syskon eller dina föräldrar, beroende på hur din situation ser ut! Finn styrka i någon träningsform, skriv texter, sjung, börja ta promenader. Det finns så många sätt att hitta sin styrka på, och livet är en berg - och -dalbana. Jag känner mig nere ibland och allt känns skit, men jag har hittat mitt sätt att hitta tillbaka till det glada igen och det känns så bra. Livet har så mycket att ge, och även om man hamnar i skiten ibland så måste man inse att det inte slutar där.

Mentor är en organisation som jobbar för att ungdomar ska ha det bättre, ge de styrka att stå emot våld & droger. Finna motivation till att studera, och DU kan hjälpa till. Klicka på länken så kan du läsa mer, organisationen finns på flera ställen i Sverige och expanderar fortfarande. Mentor ger även utbildning till föräldrar, vilket är riktigt bra. För föräldrar är de vuxna som har den största och viktigaste rollen i ett barns uppväxt. Man ska vara 20 år och uppåt.

waiting

Såg början på Svenska Hollywoodfruar nyss, knappt att man får komplex när de har pattar tre meter ut från kroppen och magar som knappt existerar och så långa smala jävla kycklingben. Sen sitter man där kort som en brevlåda, noll i bröststorlek och ja lite mer kagge än vad de har.. sååå... jag sket i att kolla. Satte mig här istället haha !!
Det var lugnt som bara den på jobbet idag, så jag fick sluta tidigare. Köpte två tialotter, vann 10 spänn.. Ska lägga till 15kr imorn och köpa en trisslott, hoppas på att jag drar hem storkovan. Får väl se hur det blir med den saken haha :). Håll tummarna för mig är ni snälla?

Tittade ni på Idol förresten? SJUKT glad att Calle fick vara med, hoppas han går vidare nu. Gick in på Aftonbladet precis och såg att enligt rösterna var Calle bäst, så hoppas hoppas att folk ringer nu och röstar vidare honom :). Tyckte även om Nicklas och Eddie ikväll, så vi får väl se vad som händer. Suger dock att man bara fick rösta vidare två av de som var med ikväll, tycker de skulle visat resultaten efter att alla har sjungit. Så att alla står mot alla, känns inte riktigt rättvist annars men jaja det är ju min åsikt bara .. Och jag har ju en del av de, åsikterna alltså hehehehe :).

Snart börjar Älskade hatade förort, så jädra bra serie. Upptäckte idag på jobbet att vi har börjat med att man kan bli mentor till ungdomar som har hamnat i drogproblem och sånt, så jädra glad blev jag för det är ju precis det jag vill jobba med, förutom att bli sjuksköterska. Så jag ska ringa imorn och kolla upp det och se om jag kan göra nåt :).

Jävla anka :)


underneath your clothes



Byxor: Stil&smak
Tröja: Gina tricot



Kofta
: Gina tricot
Vit t-shirt: Gina tricot
Leggins: H&M (hål=hemmagjort)u

längst i hjärtat

Höstmys: Josh Groban, Mariah & Whitney, Katy Perry, Sonja & Shirley och sist men inte minst Sister Hazel.

Skönt att lyssna på när man sitter ensam hemma och kollar runt på datan, när regnet piskar mot vindrutorna och man får gåshud bara genom att titta ut för att det ser så ruskigt kallt ut:). Hur mysigt som helst, ska lägga upp en liten pepplista inför helgen sen med. Så att man blir taggad till tusen hihi!!

2000andlate

Ny vecka, brukar dock inte känna skillnad på vardag och helg eftersom jag jobbar så olika haha.. Men jaja, vi närmar oss jul & nyår känns det som. Är ju oktober snart vilket betyder att det bara är två månader kvar till december, helt sjukt!! Mysigt också iofs, jag gillar vintern. Inte nödvändigtvis julen, men vintern. Det här mysiga med tjocka koftor, stora jackor, varma skor, glögg, varm choklad, mys framför brasan, krypa ner i sängen med nån bra film. Jaa, jag gillar myset helt enkelt:). Sommaren har inte riktigt den mysfaktorn på samma vis, det är mer härligt med sommar, men vinter=mysigt!!

Jobbar varannan dag denna veckan, med start idag. Ska träffa Kajsa på torsdag, Josefine på onsdag och Emilia på fredag:). Lite planer för en gångs skull, ovanligt för att vara Elin Ekstedt haha.. Men det ska bli roligt! :D. Ah just det, på lördag ska jag på bio med mor&far. Flickan som lekte med elden! Någon som har sett den och har nån åsikt? Har äntligen sett färdigt Män som hatar kvinnor, och den var kalasbra!! :).

Sitter här i sovkläder med Peppris (min katt), ska nog hoppa in i duschen och göra vid mig lite! Tänkte kolla på Ensam mamma söker på tv3Play, internet bråkade med mig inatt så jag kunde inte kolla på det då. Missade ju det igår eftersom vi kollade på den där filmen.. Tur man har internet haha!



Godmorgon hehehe

elsewhere

Har blivit sjuk alltså, mår lite halvkasst. Sov länge idag, råkade somna när jag kollade på film med mor &far. Så nu kan jag självklart inte sova, svettas bara. Riktigt jobbigt, så får väl sitta upp och göra nåt. Kolla på alla Play som tillhör tv4, tv3, kanal 5, svt osv.. Ah jag vet inte riktigt. Såg den där Revolutionary road (vilket svårt ord att stava till), den var inte speciellt bra. Vilket ni antagligen redan räknat ut eftersom jag somnade.. Men men, har man inte provat vet man ju inte. Åt några bitar choklad från Paradisasken, fick såklart ont i magen. Rätt smart när man är laktosintollerant, så inte nog med halsont & huvudvärk så la jag till lite magont frivilligt. Fiffigt Elin! :).

Så nu sitter jag här, och kan inte somna. Visst är det så, att när man inte har nåt att göra så äter man? Typ när man hade lov, och bara gick hemma nån dag för det inte fanns nåt att göra. Så åt man, kollade på tv, kollade datan, åt och sen om igen. Lite knepigt det där, kanske därför fetman är så utbredd nu? För ingen har jobb att gå till.. Usch vad hemskt, man kanske borde forska lite i det. Eller har man redan gjort det? Ska nog kolla upp det.



lie

Hej godingar!
Är nyss hemkommen från en kväll istan, trodde det skulle bli en hemmakväll idag också men icke. För en gångs skull tar jag mig hemifrån hör & häpna hihi:). Träffade Haidar, Merita, Timmy och Met. Satt hemma hos Haidar och tog det lugnt bara, jag och Merita drog till jobbet och käkade lite och sådär. NU är jag hemma och är tröttare än någonsin känns det som, har huvudvärk och halsont. Ajaj, hur ska detta sluta haha .. Ska iaf kolla på film med mor&far imorn kväll så jag får vila ut lite. Ska bli hur skönt som helst:).

Hoppas alla haft en lika mysig kväll som jag, vi hörs imorgon allesammans. Ska nog lägga upp de där utlovad outifts bilderna då! Kanske. ;). Puss&Kram

be careful..

Fick jobba ända tills 20 över fyra idag, men men. Jag ställer klart upp när det är svårt, och just idag är det värre än andra dagar tyvärr. Jag lider med alla de som förlorade en vän/släkting/dotter igår, just idag är det svåra tider för er och ett bra tag framöver. Jag skickar all min kärlek och mitt stöd till er, och idag har mina tankar gått till er. Det finns inga ord för hur svårt det är att förlora en nära, och det är något man aldrig kommer över, man kan bara gå vidare. Jag hoppas ni finner styrkan att göra det, men som sagt; jag tänker på er. <3

Vill inte skriva om nåt annat nu. Senare kanske. Puss så länge.

nothing comes easy

Upp och hoppa, pissväder. Har fått tillbaka min huvudvärk igen, och så hostar jag. Bara jag inte blir jättesjuk nu, det är så drygt .. Får se hur länge jag orkar vara där idag, hoppas Lisa kan hoppa in det sista om jag inte fixar det. Hur ska detta sluta när svininfluensan kommer hit på riktigt? Shit det kommer va kaos på alla jobb, men "förhoppningsvis" så blir väl andra sjuka också så det inte är så många som kan komma och köpa om ni fattar vad jag menar. Så det jämnar ut sig lite typ .. Aja. Kom inte dit idag, för jag orkar inte:).

Skriver väl mer sen när jag kommer hem eller nåt, ska lägga upp nån dagens outfit också från häromdagen..  Glömde det, kanske lägger upp dagens också när jag ändå är på gång!

what I wanna be

Idol är bäst, hoppas många har röstat på Calle nu. GO KRISTIANSTAD, men framför allt Calle. Så himla duktig, älskar hans röst. Skiter fan i om han tittar på en eller inte, jag drömmer mig bort när han sjunger ändå:). Ok en blick kanske inte skadar haha, men jag röstar i vilket fall så whatever!

Har även tittat på den där pratshowen med Skavlan, Anna Anka var där. Hon ser så sjukt svensk ut tycker jag, tills man tittar på kläderna.. Då är det inte så mycket svenskt längre, fyfan va fult haha .. Tur hon är snygg annars :P. Mer än så tänker jag inte uttala mig om varken henne eller hennes åsikter. Däremot en stor tumme upp för Jay-Z som också var där, så himla söt när han skrattar haha:). Vilken fin människa, så söt och grym på det han gör och verkar vara så omtänksam. Skavlans show ligger ute på SvtPlay, som de flesta andra program. Dagens avsnitt hittar ni här.
Har även ätit upp mina nötter, samt lite glass faktiskt. Ibland har jag mina stunder när jag faktiskt tycker att det är gott, knepigt. Men iofs, med lite turkisk peber crunch blir nog glass alltid gott. Eller vad tror ni? :)

Vill även passa på att tipsa om lite bra musik, spotify är en sjukt bra grej när man vill lyssna på ny men även gammal musik. Och för att vara ärlig är det oftast den äldre musiken som är bra, eftersom det nuförtiden låter likadant mestadels.. Men Nas har gjort en kalas bra låt tex, kan vara bra att lyssna på när man känner sig lite nere och livet känns jobbigt. Dock finns det ju ett band som är ett riktigt stjärnskott det får jag nog säga, jag som är en allätare går nu, från att tipsa er om hiphop, till att tipsa er om Dead by Aprils låt What can I say.
Kanske borde börja med dagens låt, eller dagens humör? För musiken handlar trots allt om vilket humör man är på. Är man ledsen vill man konstigt nog lyssna på sorgliga och lugna låtar, möjligen för att det är lättare att gråta ut då och gå vidare. Är man däremot glad ska det va ett jädra ös, för då blir man ännu mer pepp. Knepigt haha..

Godnatt allesammans. Puss:).

earn it

Har varit och handlat lite nu, köpte lite nötter att mysa med framför Idol sen. Mumma:). Massa ungar som hängde utanför affären, typ som i Tollarp fast de verkar lite lugnare av sig. De vill synas, men de hörs inte om ni förstår? I tollarp brukade det alltid va ett jävla liv, kundvagnar snodder osv. Å andra sidan finns det inga kundvagnar här tror jag ... Nej omöjligt att komma fram med en kundvagn i den affären kom jag på nu haha ! Däremot finns det ju såna där nya smart korgar, med hjul på, asgött att slippa bära på skiten:). Kan ju faktiskt bli rätt tungt om man ska handla mjölk, fil, kött och grejer.

Öhh.. va fan snackar jag om? HAHA. Ska nog va tyst nu, äta nånting så att jag kan hugga in på mina nötter sen. Inget godis före maten som man säger, om det nu räknas som nötter? Ah palla gå på diet, ska nog lägga ner skiten. Tycker om mat och skräp alldeles för mycket för att låta bli, kanske ska göra som med alkoholen istället; en gång varannan månad. (Om ens det).

På tal om alkohol, jag hoppas att alla tar det lugnt ikväll men har kul ändå. Tänk på levern och det kanske vore kul att komma ihåg allt skoj som hände imorgon? :). Rock'n'roll på class ikväll verkar det som, you go! :). Shake some ass för mig också, så kollar jag på Idol till er. Deal? Hihi!

battlefield



Var med och hjälp världens barn för en bättre framtid, det kostar 25kr att skicka ett sms. Ingenting för dig, massor för ett barn i tredje världen. Klicka på bilden för mer information. Jag är med, är du?

så låt mig visa vägen

Åh en ledig dag, så skönt. Dock har min huvudvärk kommit tillbaka, mindre skönt. Vädret är härligt, ska nog ta en dusch och gå ut en sväng och gå lite. Ta med hundarna ner till hästarna lite eller så, frisk luft brukar bota det mesta :). Jobbade ju stängningen igår, var rätt mycket att göra ett tag alltså.. fattar inte vad folk gör uppe så sent på en helt vanlig vardag. Men men, ju mer vi har att göra ju mer får man ju jobba så ! :) .

Idag blir det bara lugnt då, kolla Idol och äta nått gott kanske. Fick hoppa in och jobba lite imorn, får se hur länge jag orkar men jag och Lisa har kommit överrens att orkar jag inte hela så täcker hon mig det sista. Det ligger nåt i luften nu, alla börjar få lite förkylningar och skit. Antagligen svininfluensan som är på ingång, det märks så att säga. Behöver dock lite fler timmar för september månad så det är bara att bita ihop typ .. :).

Körde på en kanin igår.. mådde skitdåligt, grät i omgångar för det. Tycker det är skitjobbigt, det är oskyldiga djur som bara lever så som jorden skapades. Det är inte meningen att bilar ska existera, då hade de funnits från början. Det suger. Vill bara ta tillbaka det men det går inte, och jag får tårar i ögonen varje gång jag tänker på det. Visst, jag vet att kaniner och andra djur körs på varje dag. Men jag vill inte vara en av de som gör det. Jag älskar djur, och jag vill ta hand om alla världens djur om jag bara hade haft möjligheten. Så nu har jag bestämt mig att bli Djungelfadder för WWF, för att rädda de apor som dödas illegalt i tex Borneo och Rwanda osv.

Man kan bli fadder till alla möjliga olika djur, och hjälpa de som är på väg att bli utrotningshotade. Om du också vill hjälpa till här det bara att gå in HÄR, så kan du klicka dig fram till det eller de djur du vill bli fadder till :).


all I wanna do

Förra vinter så började det komma in halsdukar utan ände, vilket är praktiskt som bara den eftersom man slipper rätta till de hela tiden och de ligger där de ska! Och Gina tricot har massa såna nu i alla möjliga olika färgar för bara 99:-, vilket är ett kanonpris för då kan man köpa många i olika färger istället för en jättedyr:). Här har ni en direktlänk , hoppas den funkar hihi :).

Skitbra med Gina tricot nu är ju att man kan beställa hem, och väger det mindre än 1kg tror jag det är så kommer det direkt i brevlådan. Så slipper man hämta det på posten, skitskönt ju:). Kläder rätt ner i brevlådan, kanon. Och så är leveransen jättesnabbt, mitt kom efter två dagar och har hört att vissa fått det redan dagen efter de beställt. Helt underbart för oss som inte bor i "storstäderna" ;).

just can't stop

Hej hopp! En ny dag är kommen, en dag närmre min HELT lediga helg. Ledig fredag, lördag, söndag. Alltså, det spritter i hela kroppen haha :). Ska jobba stängning idag så det kommer väl gå hyffsat snabbt innan det är fredag:).
Igår efter jobbet ( fick inte sluta tidigare ) så stack jag och Louise till Maxi och köpte; ananas, kiwi & banan. Här hemma hade vi vindruvor och äpple, så svepte vi ihop en sjukt god fruktsallad och bänkade oss  framför Idol med mina föräldrar. Börjar bli riktigt spännande nu i Idol, får inte glömma att spela in det ikväll nu när jag inte kan titta!!
Sen satt vi och snackade lite skit med mamma och därefter blev det True blood, har inte sett nåt avsnitt av det. Det första avsnittet gick när jag jobbade stängning, och sen har det inte blivit av iom det. Men igår fick jag en introduktion av Louise så nu kan jag bestämt börja följa det också. Gillade det riktigt mycket, sjukt kul var det haha!

Förresten, har ni hört om rånet igår? Har ju inte hunnit blogga så jag kanske är lite sen på det. Men helt sjukt.. Vad händer med världen? Det börjar bli som i alla filmer, har folk så ont om pengar? Och har folk så lite fritid, och är det så viktigt att  ha pengar idag? Finns det inte tillräckligt med kärlek och lycka för alla? Ni kan läsa om det här! Jag blir nästan rädd när jag tänker på det, det känns som att man inte längre är säker någonstans. Sedan berättade Louise att Kristianstad är en av de städer som det sker flest överfall i. Fyfan. Man vågar ju inte gå utanför huset längre, men man vågar knappt stanna inne heller. Usch ..

because

Förlåååt att jag inte skriver mycket. Men när man jobbar stängning så försvniner all inspiration för man gör liksom ingenting, man är på jobbet till sent på natten sen sover man halva dagen och så fortsätter det så. Och nu är jag ju sjuk också, skitjobbigt.. Men idag har jag suttit och kollat på gårdagens Idol avsnitt på Tv4play, och då slår tanken mig. Vad gjorde vi innan internet? Jag menar nu förtiden hade folk inte klarat sig utan internet, mobiltelefon osv. Men förr i världen klarade vi ju oss kanon.. Då umgicks man mer med folk, på så vis borde relationerna varit bättre förut. För då fanns mer tid för varandra, istället för att sitta vid datorn. Det tror jag i alla fall, ska nog fråga nån som vet.. Typ mormor eller mamma :).

Just nu lyssnar jag på min Lugna favoriter lista i Spotify, och vill bara gå och lägga mig. Men tre timmar på jobbet brukar gå rätt snabbt, och möjligen får jag gå tidigare. Andreas vet ju att jag inte är helt okej så :).

Förresten tänkte jag på en grej häromdagen, ja ni som känner mig vet ju att jag tänker en hel del. Men fast att jag tänker mycket, så förstår jag VERKLIGEN inte mig på tjejer som går från en kille till dens bästa kompis och sen vidare till nästa kompis. Det finns inte i min värld, vad handlar det om egentligen? Är man så desperat efter att passa in hos några att man måste ragga på alla och hålla på med alla för att bli omtyckt? Eller vad? Är det någon där ute som har svaret på denna fråga? För jag blir lite frustrerad när jag funderar över det..

slow down

Goooodmorgon! :). Sitter här och har precis ätit lite gröt, det har börjat bra med min KM-diet haha! Skulle gått på stan idag med Sandra trodde jag men hon verkar inte höra av sig, hm? Men men jag börjar jobba vid fyra iaf, blir två stängningar i rad nu. Men det är ju chill, fina pengar iaf hihi :).

Skulle kolla på den där Komissarien och havet grejen igår, somnade vid nyheterna. Typiskt mig haha, så det blev det ju inte så mycket med:). Måste komma ihåg att spela in Älskade, hatade förort ikväll.. Och idol imorgon. ÅHH! Varför ska jag, som är Idolfreak, behöva jobba de dagar Idol går. Hade hellre jobbat lördag söndag hahahah ... Störd. Har inte något att prata om känner jag .. kanske kommer nåt mer sen hehe. Hoppas ni har fått en bra start på dagen iaf !

shivers

Okej ska nog förtydliga det där med Promoe, jag var alltså INTE på hans spelning utan han råkade ju då vara på väg till hotellet i den stund vi hade parkerat bilen och gick förbi. Så av en ren slump (ödet gissar jag på) så kom han där när jag skulle till Hessle. Kalasroligt var det iallafall och han var skojig, hade lite problem med att få en göttig bild men till slut lyckades jag avfyra ett leende, han fick till nån "käck" pose och Merita ja, hon ser ut som hon gör ;). haha skoja!!

Idag har jag varit ute lite hos hästarna och sådär, njutit av lugnet och det fina vädret. Sen har jag fixilerat lite med massa stuffs, och ja inte gjort nåt vettigt egentligen. Fikat lite och sådär. Imorgon börjar jag på KM-dieten. Helt ny straight from K-town. Hahaha, kajsa malmberg har gett mig det ultimata knepet så jag kör stenhårt på det nu:). Får hoppas att det går bra alltså!

Snart ska jag slänga mig i soffan och kolla på Ensam mamma söker. Funderar på om jag ska se Komissarien och havet också på fyran sen, kollade ju på det förra veckan. Tyckte det såg skitkonstigt ut när vissa av skådespelarna pratade, fick reda på senare när Marie Ljungstedt herself va på Efter tio att de är dubbade. Det är tydligen ett tyskt tvbolag som har köpt rättigheterna till böckerna och ville göra filmer /  serie av dem, därmed fick det blir en blandning av svenska och tyska skådespelare och då fick man dubba de tyska. Alla andra länder är ju vana vid att det dubbas hit och det dubbas dit, vi svenskar är dock lite kräsna med det där så det hade väl blivit lite ramaskri angående detta haha.. Är det inte typiskt landet lagom så säg? :).

visa vägen

Just det. Glömde berätta att vi såg på Slumdog Millionaire igår, bra film. Visar baksidan av hur det är i många länder, hemskt att se och man vill bara hjälpa alla stackars barn som måste tigga, som bor i dåliga områden, som blir föräldrarlösa osv. Det är hemskt att världen är så orättvis och om igen säger jag; tänk på att uppskatta det du har framför att sakna det du inte har. Allt du har är värdefullt och målet i livet är inte att få allt, det är att ta vara på det man redan har och kärleken övervinner allt i slutändan ändå. Ingenting slår känslan av att känna sig älskad eller att älska någon annan, pengar är roligt för en stund men kärleken är ändå det finaste vi har! Kom ihåg det.


take you for granted

Godmorgon alla fina människor! Ännu en härlig dag med sol, så himla skönt är det:). Var helt slut igår alltså, hade världens huvudvärk så jag tog en huvudvärkstablett och gick till sängs. Somnade rätt snabbt, man brukar ju göra det när man tagit nåt paracetamol. Skönt det:). Sitter här nu och lyssnar på Hotel room service, kan inte fatta hur bra den låten är .Får inte nog av den haha ..

Idag ska jag träffa Melissa, jag har nån slags reunion grej på gång. Träffar massa människor jag inte träffat på hur länge som helst, känns så himla bra. Tiden går så läskigt snabbt så det är svårt att hinna med allt, men jag är på gång just nu haha :). Är sugen på frukost men vet inte riktigt vad för frukost.. hm. Ska gå och titta på lite grejer vi har hemma och se vad som lockar mest haha!

Ser ut som att jag åker upp till Göteborg en sväng på fredag, fyfan vad roligt. Den bästa staden som finns, kan möjligen ha träffat den bästa människan där uppe också. No affense people haha.. Men sånt är livet;). Sjukt glad för det är jag iaf, så ja jag hoppas det blir som jag vill :).

issue

Har precis vilat lite, har kännts om jag är bakis men jag dricker inte så vet inte hur det går till riktigt. Antagligen bara trött, så det var skönt att vila lite, blir väl piggare efter den dusch och lite uppfräschning haha :). Min bror och hans familj var här innan idag och ett kompis-par till de som också har en liten plutt! Vi gick en sväng här ute, ner till hagen och hälsade på fölen lite och fikade ute i solskenet. Grymt härligt med det fina sensommarvädret vi har haft på senare, att kunna gå i shorts och linne i september händer inte alltför ofta i Sverige! :).

Ikväll ska jag kolla på film och äta nåt gott med Oscar, var egentligen bjuden till Magda (tack för det), men känner inte för fest idag samt att det är en bra bit att köra mitt i natten när man är trött och sliten. Så jag valde att tacka nej dessvärre, MEN. Jag har inte träffat Oscar på hundra år så jag blev väldigt glad när båda för en gångs skull hade tid på samma gång haha :). Så det blir till att dra ner på Hemmakväll och hitta nån grym rulle!

meet me at the hotel room

Glömde helt bort bloggen igår! Förlåt .. Men låg i soffan nästan hela dagen och slappade, sen åkte jag in och jobbade. När jag slutat kom Merita & Lena till jobbet så duschade jag & gjorde vid mig, de gjorde också vid sig så hämtade vi upp Linda och stack hem till Lovisa! Maxarna blev samlade + några random till, spelade spel, sjöng och lyssnade på musik. Ja ni vet ju hur en förfest brukar gå till hehe :). Sen stack vi in till Hessle och vidare till Class. Kalasmycket folk var det där, men riktigt kul var det. Grym musik, roligt folk och dans halva natten. Precis så som jag vill ha det :). Ska försöka få tag i bilder så att jag kan ladda upp de här!!

MEN, när vi hade parkerat bilen och skulle dra till Hessle. Vem går förbi? Jo ... PROMOE. Fattade fan ingenting, stirrade som en idiot på han och sen säger Linda; Är du Promoe? Så svarade han ja, och jag efter som i slowmotion. Vääääänta, haha ni vet; "noooeooooeoooeooo". Ja om ni fattar. Sjukt var det, fick mig en bild iallafall, skön snubbe var det iallafall det ska jag säga :).

Merita, PROMOE och jag!



poppa popcorn i en kopp

Haha varför händer det alltid konstiga grejer när jag är med Kajsa? Vi har precis tittat färdig på A walk to remember, en riktig klassiker. Kanonbra, det kom en skvätt tårar. Så kom vi på; POPCORN. Måste ha, måste ha. Vad händer? Skiten börjar brinna typ i micron, rök som fan. hahahah.... fick hutta ut den där ute och hälla vatten på, skitbra för det började ju inte ryka mer jaja.. Nu är typ alla fönster & dörrar öppna så det ska vädras ut.. får se hur det går med den saken, går för fasen inte att andas här inne. SÅ jääädra typiskt oss!! HAhha =)

gonna be okey!

Heeeeej. Jobbet gick bra, träffade upp Kajsa dirr efter och så handlade vi på Maxi. Blen en jädra massa plock haha .. och vi som bantar? jajaaa :) Nu har vi haft picknick ute i hagen, klappat fölen och hästarna!! Och Kajsa dansar för mig nu till Lady Gaga - Just dance, det fulaste jag sett i dansväg tror jag AHAHA.. får filma och lägga upp sen. Jesus, var har jag hittat henne egentligen? :D Hur som helst så ska vi dricka vin och äta mat samt kolla på IDol, ska bli nice. En riktig heldag har vi dragit till med här hemma kanon fint:).


trouble for me

Tjoho, snart är det fredag:). Har städat undan lite här nu, Kajsa ska ju komma idag (tror jag?) så det måste väl se någorlunda ut i all fall :P. Behöver inte ha bombnedslag när man ska få besök haha.. Ska strax köra iväg till jobbet, ett 3-timmarspass idag. Ungefär lika lönt som igår, går som sagt snarare back på att köra dit. Knasigt värre, men men. That's life:).

Idag har jag på mig:
Svarta jeans
Randig tröja
Vattenfallskofta
Svart kort tygjacka
Vita höga converse

Och jag har minsann fixat håret idag också, vilket ni ser hääär ;

 


to hard to see

Är det inte konstigt, att varje gång man ska träna så tänker man ; ah jag orkar inte ... men sen efter man har tränat så dyker alltid; fan va skönt det var - tanken upp. Knepigt. Men ja det sammanfattar väl vad jag tyckte om träningen, blev sjukt svettig och det är alltid fint. Då vet man att man kämpat i alla fall, och snart blir det en go dusch och sen Idol såklart! :)

Var en slapp dag på jobbet idag, eller inte slapp kanske men tiden gick fort. Det är alltid trevligt, då vet man att man tyckt om att vara där. Och det gör jag mer och mer nuförtiden, känns bra att gå till jobbet. Att vakna och veta vad man ska göra, och slippa tänka på det när man går därifrån. Något jag alltid längtade efter när jag gick i skolan, att kunna gå ifrån sin plikt och inte behöva tänka mer på det. För skolan lämnar du aldrig riktigt när du går i den, du har alltid nån läxa att göra eller nåt prov som du borde kolla igenom till några dagar senare. Eller när du får en läxa till måndagen, då kan du inte slappna av på helgen heller. Och jag som jobbade på helgen kunde verkligen inte slappna av. Men jag mår bättre nu, både psykiskt och fysiskt. Det känns bra. Jag tycker om det.

Har träffat Fanny idag, det behövdes. Behövde prata av mig lite, tog en fika på Fenix sen drog vi iväg och satte oss i solen och snackade ännu mer skit. Ja och vi tog en runda på stan däremellan också, köpte bara en mascara. Kan glatt meddela att jag inte har nåt shoppingsug, GÖTT haha .. Behöver inte fylla den jädra garderoben mer för jag orkar inte rensa skiten :). Imorgon ska jag träffa Kajsa, vi ska ha en heldag. Sjukt nice!! Och sen är det fredag, då blir det utgång med jobbekamraterna. WOHO:). Längtar!!

Jag är glad:).


gone

Alltså.. Jag har suttit och kollat lite på Efter tio som går på fyran, så när jag sitter där i godan ro och äter min frukost så ser jag att de bjudit dit Björn Ranelid samt Jan Guillo. Och visst, jag har inte vetat mycket om Björn Ranelid mer än att han är lite speciell. Har även läst nåt om han i mammas Tara-tidning. Hur som helst, snubben är ju lite bakom flötet verkar det som! Han klarade verkligen inte av att Jan påstod att de skriver olika och att Ranelids språk kan vara lite svårt att haja, let's face it Ranelid är ju något av en poet. Alla vet ju också att poeter skriver lite i gåtor, och Jan skriver mer så man fattar vad det står (även om hans böcker inte alltid är bra). Haha det var hur som helst ganska roligt.. undra om det finns med nånstans på nätet. Lägger upp det i så fall :).

Man ser nästan på honom att han är lite speciell, eller? Jag menar kolla frisyren, blicken. You know hehe..

Ska alldeles strax köra till jobbet, känns lönt att jobba två och en halvtimme :). Jajaaa... det är väl pengar det också, har dock börjat fundera på att ta bussen till jobbet ibland. Sparar ju in lite bensin pengar på det och den stannar trots allt utanför jobbet om jag tar Färlöv bussen. Ska se hur mycket pengar det handlar om, kanske bara handlar om 100 spänn och då kanske man kan börja tänka om haha :P. Får ta en titt på det ikväll :). Och ikväll.. Ja jag ska träna litta granna och sen ska jag kolla på Idol som vanligt ;). Efter jobbet dock ska jag träffa Funny Fanny för en liten fik, trevlans värre. :*

åker vidare

Mamma blev glaaad för jag ordnat biljetter till oss, ett litet mamma-dotter event kan man säga:). Och det ser ut som att jag beställer biljetter till Göteborg också. Lite nördig jag känner mig, men har ju velat åka iväg på det i flera år och nu har jag chansen att gå på två ställen. Då kanske man lika gärna ska göra det också! Plus att jag får träffa Anniken i Göteborg och det är kanonfint, för ikväll kom vi i underfund med att det var tre år sen vi sågs sist. TRE år sen, det är INTE okej!! Tiden går så himla fort och ännu fortare när man bor långt ifrån varandra, alltså att spontan planera nåt är ju enkelt när man bor i samma stad. Men bor man några mil ifrån varandra blir det lite värre..

Nu sitter jag mest och lyssnar på lugna favoriter. På tal om favoriter hittade jag inga i Idol ikväll, dock var det rätt roligt med Jihde look-a-like- en:). Åh blev helt seg och trött när jag lyssnar på sån lugn musik. Alltså det är inte radio kanalen jag lyssnar på, har gjort en egen liten Lugna Favoriter - lista i Spotify nämligen haha :).



En stor puss och ett leende till alla er där ute, haha.

kasta sten

Jag funderar på att skriva ett brev till Statsministern, kan man göra det? Kan kan man ju såklart.. men lönt det känns egentligen. Hade varit soft ändå om han hade läst det, tror ni han läser brev? Jag undrar ja, de säger ju att de har så mycket att göra hela tiden men ingenting speciellt händer känns det som. Det har gått tre år nu sen valet var, och visst lite har hänt men känner ändå att Sveriges politik suger på många punkter. Kanske ska jag erkänna att jag inte är superinsatt i politik och sådär va, jag "håller" inte på nåt speciellt parti. Men självklart har jag ändå, som så många andra, åsikter om hur de sköter saker och ting. Något jag inte orkar diskutera här för då skulle inlägget bli hur långt som helst, och ingen orkar läsa långa inlägg det vet jag ju. På nåt sätt hade jag velat träffa Reinfeldt bara för att snacka lite. Ställa de frågor jag har och få höra HANS svar, HANS tankar osv. Lär väl aldrig hända.. men drömma går ju.

Inatt dog Patrick Swayze, en skådespelare älskad av många efter hans roll i Dirty Dancing. Cancern vann ännu en gång mot mänskligheten, det är skrämmande. Just att cancern har så många olika former, och den sprider sig så snabbt i en människas kropp. Jag läste på Pernilla Wahlgrens blogg att 9 av 10 kvinnor får bröstcancer, det är inte klokt alltså. Därför bör vi gå enade mot kampen, donera pengar till cancerforskningen. På alla sätt, barncancer, bröstcancer, cancer i alla former. Någon dag hoppas jag att vi har vunnit kampen, hittat nåt vaccin eller botemedel mot denna fruktansvärda sjukdom.


respectful

Ny dag, och jag vaknade av mig själv halvtio. FyFAN vad gött:). Har hängt upp tvätt, ätit frukost, släppt ut hundarna och betalat massa räkningar hittills. Och lagt på ett brev till försäkringskassan angående min bilförsäkring! Och vet ni vad jag mer har gjort? Köpt biljetter till IDOL :D. Så jävla götttt!! Skitglad är jag hihi :). Den 27 november ska jag åka ner till Malmö Arena och kolla på fyra Idol finalister, och antagligen har jag väl nån ny favorit bland dem :). Tänk så får jag snacka med Anders Bagge? Han är egentligen den största Idolen av de alla, haha.. Vet inte hur jag ska lägga fram det till mamma bara, ja jag ska ta med henne såklart:). Typ när vi kollar på Idol ikväll bara; fatta och se detta live. Jo just det, jag har köpt biljetter till oss. Hehe soft värre!!

Nu sitter jag och väntar på ett paket som min far ska få, de skulle komma mellan ett&två.. men de har inte ringt än så jag vet inte hur det går med det egentligen? Jaja de kommer väl:). Har inte bestämt mig än om jag ska ta en vilo dag eller om jag ska träna ikväll. Får se vad jag känner för sen. Är rätt gött att träna ju :).

Fatta va mätt jag blev igår på de där grönsakerna och dipporna, herregud. Kändes som magen skulle sprängas, en jädra tur jag köpte laktosfri gräddfil för annars hade jag inte mått bra igår hahah ..
http://open.spotify.com/track/0I1He1hwIUjiRoBuedHHkN !! Riktigt grym låt det där, skön att lyssna på när solen skiner och man känner sig på topp. Eller när man inte känner sig på topp, för då blir man det haha :)

ocean waves

Har jobbat idag och tränat:). Var på Lindas pass, asgött att träna är det. Man känner sig alltid så nöjd efteråt, plus att det är så skönt att komma hem, duscha och sen bara slänga sig framför tvn och känna hur gott man luktar. Hahaha.. Nu har jag precis varit i Färlöv och köpt dippa, gurka och morötter! Har varit sugen på det hela dagen typ, sjukt gött ska det bli. Två dippor har jag också; både vitlök OCH holiday. MUMS :D. Ska kolla på Älskade, hatade förort nu halvtio. Första avsnittet var förra måndagen då, gillade det riktigt skarpt så det blir nog till att jag följer den serien lika hårt som Idol hihi:).

Imorgon är jag ledig, ska bli gött som kött det. Har inget direkt planerat, utom Idol klockan 20 då, om det räknas som en plan? Jag vet inte riktigt hehe.. Men det är väl skönt ändå, när man är ledig, att bara ta det som det kommer. Se vad som händer och göra det man känner för istället för det man måste:).

 

Se så fint jag lagt upp allting! Not.. Inte riktigt, mitt ligger mer utslängt på en stor tallrik typ.. Men va fan allt ska ju blandas i magen så who cares:D! Hoppas ni haft en bra start på veckan:).


idol2009

Haha kollar repriserna av IDOL 2009, de avsnitten som gick i veckan. Tycker det är förbannat roligt, nuvarande juryn är sånt klockrent team. Och deras kommentarer till de som söker haha ..

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1191015&renderingdepartment=2.34558

touchdown

Jag vet att jag är jättetråkig som bara slappar hela tiden. Men det är så skönt att slänga på sig myskläder, lägga sig i soffan med massa täcke och kuddar och bara mysa till det riktigt ordentligt:). Speciellt efter en stressig dag på jobbet, och på en söndag som nästan är till för att mysa!! Så här ligger jag nu, och kollar på tv haha .. Ovanligt då!

Men det blir nog andra bullar nästa helg så som det ser ut nu! Kanske det blir lite mer roliga bilder och annat också, så ha tålamod! Hade velat ligga uppe och titta på VMA idag, men jobbar imorgon så vet inte om det är så smart.. Möjligen om man somnar ett tag och går upp när det börjar? Haha!

Har jag sagt att jag längtar till hösten/vintern verkligen är på gång? Alltså jag älskar sommaren, men jag tycker ändå att alla årstider har sin charm. Och jag tycker det är härligt att vi har så många årstider så man har något att längta efter hela tiden, tror inte man hade uppskattat det lika mycket annars :). Så nu ser jag fram emot alla snygga koftor, stövlar och vinterjackor som åker på. Dricka glögg och äta pepparkakor / lussebullar, eller ta en varm choklad på nåt fik med nån kompis. Ah.. mysigt värre! :)

police car

Hur gött är det inte och bara slänga sig i soffan och titta på program eller nån skön film man gillar? Bara va och inte bry sig om nån eller nåt annat än sig själv. Det är bra för själen det:). Har nu kollat på Without a trace och  CSI Miami tog precis slut, serier jag älskar! Mordgåtor som ska lösas, kanon. Visst blir man lite mörkrädd (mer än innan då vill säga), men ändå. Så länge man vet att det bara är där (än så länge:S) så är det finfint!
Och som jag sagt innan; hade inte bangat att köra nån av deras jobbebilar hehe .. Framtid inom CSI? Oookejdå!

 

Tror jag ska klicka hem ett par nya converse snart, vill ha de blåa låga. Har ju snackat om de hur länge som helst känns det som, men det har dock blivit att jag köpt lite annat istället haha .. Men nu känns det som det är dags;). Ja vi får väl se. Nu känns det som att jag ska försöka bli lite trött så det blir nåt sovande inatt, vi får väl se hur det går. Hoppas alla ha en bra lördag!!


the ocean waves

Den här lördagen har gått foooort. Har jobbat mellan elva och fyra, sen käkade jag, Mike och Caroline middag ihop. Så jädra romantiskt var det, och jag och Caroline kom på världens plan :). Hoppas den går i lås bara, kommer bli så jävla roligt i så fall hihi :).

Igår var Fanny här och mös med mig, vi kollade på IDOL och One tree hill. Kan man annat än älska den serien? Nej då är det nåt fel på er, bara så ni vet:). Sa jag att jag var hos min bror? Minns fasen inte.. hur som så är min brorsson liiiiiiiiiten som bara den och så himla söt!!!!! Känns som sagt som det är mitt eget barn haha, helt sjukt.. Lille lille bebis, lyckliga unge som får mig som faster. Kan inte bli bättre ju :). Kan inte heller fatta att han är här, alltså. Har ju varit med genom HELA graviditeten, när magen växt och han har sparkat och allt.. fattar inte att han är UTE nu och lever liksom här med oss nu och allt. Känns helt.. skumt. Skitskumt. Mina andra syskon har jag ju inte varit med på det sättet, så det har varit så naturligt sen när ungarna har sprungit runt här. Men det här.. det känns helt annorlunda. Går inte riktigt att beskriva, kanske därför det känns som min unge. För man varit med hela tiden .. Aahh jag vet inte men det är asgött iaf :).

Jag väljer nog att stanna hemma ikväll, det har varit en stressig dag och det är jobb som gäller imorgon också. Så det känns bäst så, bara kolla på nån film och försöka somna tidigt. Har ju lite svårt för det men ska försöka öva in mig på det :). Jaha .... det var väl det då . Puss på alla

this position

Tjoho, hade besöksrekord igår igen. 17 unika läsare!!! hahaha ... va fan! Men titta så tidigt jag är uppe idag, har varit vaken i en halvtimme redan också ;). Fick ställa klockan så att det blir nån reda med mig igen, kan inte sova hela dagarna och vara vaken halva natten. Funkar inte, och tänk så mycket tid man förlorar, fy! Så nu är jag uppe, ska ta en liten städ här inne. Kände att det var lite grusigt på golvet och sådär! Det luktar ju alltid så gött när man städat, kommer in och möts av nån äpple-, blom-, citron-lukt, vad ni nu än föredrar hehe.

Äntligen har lönelappen kommit också så man kan planera sin ekonomi lite, det ser bra ut faktiskt. Känns skönt! Hatar att slippa planera ända in till sista krona. Okej det har inte hänt mig (peppar peppar ta i trä) så det ska jag inte uttala mig om, men ja ändå. Nej nu är jag jättehungrig, behöver näring håhååå.

don't pretend

Nej NU får de fan va nog!!! Jag sa i nåt inlägg häromdagen att Blondinbella är en grym bloggare osv, men va ända in i ..... Jag tar tillbaka allt gott jag sagt om denna brud. Hur kan man liksom tacka ja till ett jobb och sen inte tala om på vilka grunder man fick det? Fyfan va fult. Någon som verkligen förtjänade detta var Kenza, hon är trots allt intresserad av musik och har gjort många jobb för MTV. Sen dansar Bella in som nån prinsessa och tar jobbet utan att tala om något, låtsas som att det var själva planen från början? Kenza kan inte åka iväg för att hon har halsfluss, massa feber och skit = hon kan verkligen inte jobba. DÄRFÖR fick Bella chansen istället.. skit då. Jag är verkligen sur också.

Kenza är min favvobloggerska, och ja det låter så töntigt men jag tycker om att läsa bloggar liksom. Och det blir ju en del av ens liv på nåt sätt, precis som när man följer en serie. Det känns ju som att du känner alla i serien då typ, och så känns det med Kenza och Bella och Stina-Lee, för jag följer deras bloggar. Man kan säga att jag är besviken..

play it cool

Dansen var skitkul idag, kom hem precis till det att IDOL började. Kanon det också! Måste verkligen börja dansa på riktigt nu, sluta slöa och verkligen satsa för jag vill ju. Så ska se om jag hittar nåt ställe som funkar, dessvärre är ju de stora dansställena i Göteborg eller Malmö och det känns lite jobbigt att pendla :P. Får se hur jag kan lösa det. Men vill verkligen iallafall..

Imorgon ska jag äntligen ut till Tollarp, ser fram emot det sjuuukt mycket:). Ska antagligen träna också, men ja vi får se hur det blir i tidsplaneringen. Ska ju klämma in en träff med Fanny också så!! Haha känner mig så patetisk just nu, sitter och kollar på youtube efter lite teaching och olika steg vad det gäller streetdance.. Fast ja lär man sig några st så blir det ju en del av det till slut :). Kanske får duga tills jag har flyttat härifrån, eller ja nej det vetifan egentligen ..  MÅSTE LÖSA MITT PROBLEM ehehehe...
Anledningen till att jag fick rycket på mig själv angående dansen är för att jag var på det där danspasset först och främst, men sen efter IDOL kollade vi på How she move vilket är en stepdans-film. Inte sån riverdance utan som Stomp the yard om ni sett den? Annars får ni kolla på det, bra grejer det!

Blir en lugn helg, känner att jag behöver det ett litet tag nu. Bara umgås med familj och närmsta vänner och.. finnas till helt enkelt. Har ju lovat att ta hand om mig själv, så det ska jag göra nu :).

I fall asleep

Jag tror att jag precis insett att jag har sömnproblem, och måste ta tag i det på riktigt. Känns lite halvjobbigt, men om det går att lösa så är det åtminstone skönt. Ska prata med någon läkare, så får vi se vad det leder till. Det blir nog bra till slut :).

Idag måste jag städa lite, lägga in nytvättade kläder i garderoben (istället för en hög på bordet), plocka iordning i bilen lite och annat småplock. Ska nog åka in och prova på danspasset idag, ska se om det är något för mig. Vore väl knepigt om det inte är det? Haha :). Och så blir det Idol med. Kom på igår att de inte behöver sända dåliga auditions för det är så jädra roligt att se på ändå, Anders är min favorit (som jag sa häromdagen) och han är så gooo. Vill bara hoppa in i tvn och krama honom, sitta i hans knä en stund och snacka skit. Hade säkert varit skitsoft haha..

Ja just det, måste sätta mig ner och titta igenom mina timmar så jag kan stämpla upp till 100% till ALFA-kassan. Har bara inte hunnit, det finns lite annat att göra också. Sen jobbar mamma när jag är ledig och tvärtom, blir skitdumt. Men idag är vi båda hemma, så jag ska väl rappa på med städningen här så att vi kan göra det innan jag ska träna hehe. Hoppas ni har en bra dag iallfall :).

you're the swingset

Oj oj, fick sluta lite tidigare idag. Men stannade kvar och gjorde lite fler tester, bara fyra kvar nu, av 27. Och innan jag började idag hade jag bara gjort åtta, bra va;). Sen åkte jag och tränade, sablarns vad jag svettades. Har ätit med mamma nu, sen blir det att dona lite och ta en dusch. Därefter mys framför Idol, göttans! Känns fint att jag inte har ett dugg sug efter att gå ut i den här staden mer, då blir det så mycket roligare när jag väl åker bort och går ut istället:). Plus att jag sparar lite pengar på det haha! Är ledig nu torsdag & fredag, sen blir det jobb i helgen. Slappt slappt!

Har kommit in i sån lugn-musik-period. Sjukt fint, men jobbigt när man bara lyssnar på spotify för vet aldrig vad jag ska söka på ... Fast fick lite musik med i bilen så där finns några godingar man glömt bort, får höra runt efter lite tips så kanske det kan bli en skön lista:).

Simple Plan - Your love is a lie
3 doors down - Away from the sun

Bullet for my valentine - Hearts burst in to fire
Beyoncé - Halo
Pink - I don't believe you


Är iallfall några sköna låtar jag gillar att lyssna på. Kanske passar det er också:).

tänk alla gånger..

..som man märker att, alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls. tänk alla gånger som vänner sagt att du bara du är det bästa de haft, de vill ditt bästa med allt och de vill hjälpa dig fram men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls. tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals,gått ner i depressioner då mår man kasst. tänk dig en värld som rasar, tänk dig människor jag älskat och lärt mig hata. tänk alla gånger som jag varit ensam, tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat. tänk dig ett liv i tårar när man blivit sårad. tänk alla gånger som de sagt att de ska hjälpa mig, sagt att de ska älska mig, vad hade jag förväntat mig? mina problem blev saker som förändrade det som fått mig att le, tänk alla gånger som jag skrikit på mamma för ett livsom de andra är nåt jag alltid strävat efter. tänk alla gånger som jag saknat nån att hålla om, men somnat ensam trasig precis som vanligt. jag har gråtit tänkt på stunder då jag varit kär, och alla gånger som jag drömt att du var här. tänk alla gånger som jag suttit där själv, har gråtit tårar för ett helt liv fast på en kväll.


fly bort från de

IDOL.. Vet inte vad jag ska säga. Jag älskar det redan, Anders Bagge är och förblir bäst:). Sjukt glad att det är igång, och att det är ett till avsnitt imorgon gör ju inte saken mindre bra!!! Har myst med mamma, poppat popcorn och druckit cola. Samt att vi åt kycklingspett + sallad till middag, tycker lite synd om henne när hon är kass .. Bu. Och alla katter har varit gööörgoa och myst till tusen!

Imorgon blir det jobb; 11-15. Softbulle:). Sen blir det träning på kvällen och så idol då. Förresten hehe, igår på jobbet kom de in fyra grabbar/män (vet inte vad jag ska kalla dem), och en av de lät precis som Tony i Hipphipp. Ni vet han som skriker; Sunken tar du fram toan. Går ju inte skriva hur de låter, men om ni inte kollat på hipphipp (vilket är helt absurt, gör det nu isåfall) så kan ni ju kolla youtube sålänge. Men det var helt sjukt likt, och så säger Anna i mitt öra: "Är det pappa björn som är här eller". Lagom pinsamt att jag börjar skratta då när detta sällskap står framför mig och beställer.. Åh jävla Anna!


dagen blir till natt

Usch, igår var jag alldeles för trött för att blogga. Vet inte vad som hände men var riktigt sleten igår, det kommer ju såna dagar ibland :). Stängningen gick bra iallafall, men det var en konstig måndag. Det rullade på ända tills vi stängde. Har folk ingen skola längre? Eller skiter folk bara i vilket? Det där med jobb vet jag ju att det inte finns några, men då borde man ju inte ha råd att gå och äta heller kan man tycka? Jaja, ingen idé att spekulera i det mer.

Idag är jag ledig, riktigt gött. Ska nog åka och träna lite, sen handla till min mor och så ska vi titta på Idol ikväll!! Äntligen börjar det igen, har varit riktigt glad för det:D. Sen spelade jag in den nya serien på ettan; Älskade, hatade förort. Ska titta på det också idag, verkar vara bra. Får se om mina förväntningar stämmer:)! Annars då, det är tisdag .. Händer väl inget speciellt på en tisdag direkt. Ska sätta oss ner och skriva in de timmar jag inte jobbat så jag kan få ersättning från ALFA kassan, så man får lite mer cash :P.

Förresten, läste Blondinbellas blogg. Och jag ska vara ärlig, jag gillar hennes blogg, även om jag har mina åsikter om vissa saker. Men; let's face it, hon är Sveriges bästa proffsbloggare punkt slut. Däremot så har hon ju misslyckats helt men den här outfiten;


snart hemma

Skit också. Nu har jag sovit sådär länge igen, helt utan anledning. Fast å andra sidan, då kanske jag inte är så trött ikväll :). Ska trots allt jobba stängning ikväll, det är med Anna och Lisa ska vara pass 12 så jag klagar inte för fem öre hehe! Samma visa imorgon sen är jag minsann ledig och lite så i veckan, känns rätt gött. Då kan jag softa en hel del, träffa lite folk och träna då dååå...

Nu ska jag minsann äta varma minibaguetter och dricka päronmer, galet gott :).

alla kan nån dag bli förenade

Ge mig göteborg nu!!! Visste inte att man kunde bli så förälskad i en stad, och så många människor på så kort tid. Får såna .. ja cravings ungefär. Har legat i soffan och kollat på film, och helt plötsligt så drar känslan genom kroppen på mig; Jag måste dit. Typ nu. Jädrarns då ..  Ska söka till den sabla skolan i Göteborg, hoppas på att man kommer in. Kan ju söka till våren bara för att prova, sen söka till hösten igen. För jag vill inte plugga i vår, men mest för att kolla typ. Annars får jag väl jobba där sen i mitt liv. Jag måste dit bara, så enkelt är det. Och så måste jag bo nära 4-gott då såklart, fyfasen va nice. Ni vet, den där godisaffären?



"Nu måste vi dra, ja vi ses väl nån dag. Jag svär livet blir bättre, när man vet var man ska"

Kollade på Göta Kanal 2 innan, bättre än förväntat faktiskt:). Rätt skönt att kolla på en sån film när man bara vill vara, inte tänka och sådär. Fick ett sms, fick mig dock att tänka trots det.. Men det är väl så med livet, det är fyllt av besvikelser och sorger. Det är smällar man får ta, det är bara att jobba sig uppåt igen. Det finns ju saker som är roliga också, jag menar livet består ju av mycket bra saker också. Typ som att jag blev faster inatt, bara tanken gör mig så lycklig att det inte går att motstå ett leende. Som att stå på toppen av ett berg, ungefär. Vid närmare eftertanke så älskar jag livet och det finns några få personer som gör det bra, trots att det finns mycket skit. Ta hand om er, era nära och ert liv. För tiden går fort, och innan du hinner blinka har du förlorat någon och då kanske du ångrar att du inte betedde dig bättre. Puss på er alla!

i hopp

Nej det blir ingen träning, är helt slut i kroppen. Ska ligga i soffan och försöka piggna till, bara jag inte blir sjuk nu. Svininfluensa? Nej tack. Låt friskheten lysa i mitt hus. Vill hyra en film eller nåt men orkar inte ta mig nånstans, får nog bli nåt gammalt som ligger här hemma då. Jaja.

livet blir bättre

Äntligen lördag, och jag är ledig. Det var ett tag sen jag var ledig en HEL helgdag haha :) Ska nog dra och träna lite sen. Om jag orkar, har faktiskt träningsverk i skinkorna och  baklåren efter Puls-passet igår. Har inte kommit på varför än men de spelar ju ingen roll egentligen, det ska kännas att man lever:P.
Sitter här och äter varma baguetter och dricker päronmer, dessutom är jag lyckligare än någonsin i mitt liv! Det går inte beskriva vilken värme jag känner i kroppen, och så sitter jag och lyssnar på härlig musik som bara gör livet ännu bättre; Ken Ring - Nu måste vi dra, Swingfly - Singing that melody, Ison & Fille - Jag skrattar idag. Mums:).

Lite tråkigt väder idag dock, men förresten. Jag köpte en bil igår, känns riktigt gött =). Jag gillar den, igår var en riktigt bra dag helt enkelt. Riktigt bra att man fick grymme musiken med i bilen också haha .. Igår jobbade jag när alla andra var ute, men vet ni vad? Det gjorde mig inte ett skvatt, för en gångs skull brydde jag mig verkligen inte. Och det var en sköööön känsla :).

if that was you

Oj oj.. Lite tomt på bloggen nuförtiden känner jag. Men jag gör ju egentligen inget speciellt på vardagarna, nu för tiden tränar jag och jobbar. Vilket denna dag också består av; ska köra och träna strax sen jobbar jag klockan fyra. Däremellan ska dock mina päron och jag kanske köpa en bil till mig, får ju se hur det blir :).

Igår gjorde jag lite grundutbildnings-test på jobbet, skulle ju varit gjort för ett år sen men det blev dock inte av. Visste inte ens det då haha! Så har gjort fem stycken, hur många är det kvar nu då? Jo TJUGOTVÅ, 22!! Fatta vad många det är haha, trodde jag var klar nästan när jag hade gjort de fem. För det var olika färger på testen, tydligen visade det sig att det bara berodde på vilket område det handlade om. Jävla mög. Så jag lär ju åka dit ett tag innan jag jobbar idag också och fixa lite med det haha, så typiskt.

Nu ska jag köra hihi :)

you gave life

Godmorgon alla glada :) Hade varit kul att skriva; vilken härlig dag det är! Men ... Vädret ser ju inte allt för lovande ut, så.. Fast det kan bli en härlig dag ändå minsann :). Hoppas på det eftersom jag ska till banken idag, vill vill vill. Måste för tusan ha en bil, hur i hela friden ska det gå till om jag inte blir beviljad ett lån? Det löser sig nog hihi.

Annars idag då? Ska träffa Amelie en sväng, sen ska jag jobba ikväll. Och imorgon är det redan fredag, tiden går så himla snabbt!! Ska jobba stängning imorn, sen blir det nog lugnt på lördag. Känner för massa filmer och lite dippa + grönsaker, det är sjukt underskattat. Så vi får väl se, tar det lite som det kommer. Kanske skulle man ta ett bad för att fullända lördagen, om det är regn-väder så att säga. Inte så gött att bada när det är 27 grader varmt ute ;) .

Har faktiskt inget vettigt att skriva märker jag haha .. jaja wish me luck idag!

try now

Det är nu mitt nya liv startar, jag har verkligen bestämt mig för det. - Jag ska satsa på mitt jobb, visa att jag verkligen fixar det här!  - Jag ska hålla mitt träningslöfte om minst fyra gånger i veckan! - Jag ska börja tänka mer på min ekonomi, lägga undan till resor framöver samt lägga pengar på sånt som är nödvändigt! - Jag ska ta mer hand om mig själv! -

Så är det med det, uppnår jag detta är jag säker på att jag kommer må mycket bättre:). Jag trivs på mitt jobb, jag måste bara inse det ordentligt själv. För jag vet om det, älskar att träffa nya människor, älskar mina arbetskamrater osv. Och träna tycker jag är sjukt kul, problemet är bara att man aldrig tar sig dit. Men nu är det ändring på det, för varför ska man undvika något man tycker är roligt? Och ekonomin snackade jag ju om igår! Ta hand om mig själv .. ja inte stressa så mycket, tänka mer på min sömn, vitaminer etc =).

Ska jobba idag, halvfem till halvåtta haha .. Lönt:). Som man brukar säga; går snarare back än plus på såna pass ;). Ska först träffa chefen för litet samtal angående hösten och jobb framöver. Och imorgon ska jag till banken för att kolla om det går att få nåt lån, inte så troligt antar jag men men man måste ju försöka!

slippin' through my fingers

Ursäkta för dålig uppdatering, har bara inte haft något att skriva om. Men nu har jag haha ... Har kommit igång med träningen igen, känns så sjukt skönt. Varit där både igår och idag, ska dit imorgon också :)! Man mår så mycket bättre, och man känner sig sjukt nöjd när man går därifrån med svett rinnandes över hela kroppen haha!

Har även kommit i underfund med att jag MÅSTE sluta köpa så mycket kläder.. För det är inte direkt så att jag inte har några, och anledning till att jag aldrig vet vad jag ska ta på mig är förmodligen för att jag har för mycket valmöjligheter. Så antingen får jag börja samla på nåt annat ELLER så kanske jag bör spara några hundringar i månaden istället för ett tag framöver, så kan jag köpa nåt annat kul sen i livet:).

Jobbet flyter på, känns skönt. Träningen flyter på, känn också skönt. Fint väder idag, det var skönt. Hoppas på att få ett lån, känns sådär .. tror inte det går. Men jag måste åtminstone försöka :).


RSS 2.0