kill the lights

Nu har jag äntligen gjort mig klar, duschat, sminkat mig & klätt på mig samt fixat håret haha :). Snart bär det väl av till bion, är dock sjukt hungrig så får nog slänga i mig lite käk innan annars kommer jag svimma på kuppen. Det vill jag ju inte för då missar jag filmen.. haha jaja :). Ikväll ser jag iaf ut såhär;



Byxor: Gina tricot (det är hål i de men vet inte om det syns ...
Svart tshirt: Gina tricot
Svart kofta: H&M
Kavaj: H&M

let it go

Goooodmorgon! Slängde igång julmusiken, men kände att det var inte riktigt rätt idag med tanke på att solen skiner och det är ändå ganska varmt här på min rygg när den står rakt på. Haha.. Men det var faktiskt minusgrader inatt, och jag fick skrapa rutorna. Såå.. Julen är snart här ;). Eller vintern åtminstone.. Det är trots allt november imorn! :)

Har sovit hyffsat länge idag, behövdes verkligen. Tänkte strax gå in till mina pärons hus och kolla Idol, de spelade in det till mig igår. Kanon! Och jag vet inte vem som har åkt ut, och det vet jag inte förrän om ca 2 timmar haha .. :P . Spännande spännande, men jag vill att det ska va Mariette. För folk tycker bara hon är grym för att juryn gör det, precis som Amanda. Jag säger inte att de inte kan sjunga, men jag blir inte berörd nånstans när de sjunger. Så nej jag hoppas inte att Mariette vinner.. blää.. Rabih däremot!! Han får ett hjärta av mig <3 haha :).


faller i natten

Knappt sleten man är nu, blev klara vid halvtre. Var riktigt mycket att göra, suck. Och inte blev det bättre i min rygg heller, men det hade jag iofs inte förväntat mig heller. Nu är jag däremot sjukt sugen på choklad, vilket jag inte har hemma. Kanske kan duga med oboy? Det är ändå typ choklad.. Haha . Sugen på dillchips också. Innan var jag alltid sugen på popcorn, så tänkte jag ; då handlar jag hem det så det finns här hemma. Gissa vad som hände? Jag slutade va sugen på det såklart, så jädra typiskt haha .. Men får väl gå och lägga mig, är ju egentligen det enda rätta just nu.

Förresten verkar boken jättebra, Insidan alltså, som jag köpte igår. Så det blir nog kanon, är lite Snabba cash liknande fast han berättar sin egen historia. Mm jag gillar sånt. Följer ju som sagt den där serien på fyran, Inlåst. Skitbra är den också. AH. Vill verkligen jobba med sånt där, måste ringa nån syo nånstans och se vad de har att erbjuda mig. Sen ska jag bli sån där Mentor när jag fyller 20, lätt :). Idag drog förresten WWF den första månads- kostnaden till aporna :). Jag är ju djungelfadder, så nu kan jag äntligen säga att jag gör nån nytta för det jag bryr mig om. Känns riktigt bra. Jaja.. nu ska jag gå och lägga mig , vi hörs imorn :).

live forever

Nej vet ni vad, jag har ångrat mig. Jag är inte alls shoppingsugen (tur det eftersom det inte finns nåt då som sagt), jag vill ut i världen. Alltså; jag vill resa! Så nu har jag bestämt mig för att spara mer än 500 kr i månaden för att kunna resa runt lite sen. Funderar på att ta nån weekend nånstans framöver och möjligen att dra med nån till Thailand senare. Hur härligt låter det inte? Eller varför inte Maldiverna? Kanske en sväng till Paris och vidare till Grekland. Ahh.. jag vill överallt och det är nu. Ska spara varje litet öre som blir över för att kunna göra det :).



be the best

Nu har jag gått upp, har sovit heltknasigt inatt. Fattar inte att jag ska jobba ikväll alltså.. Men jag får stå ut, inga piller hjälper ju så det får bara gå. Hittar inte det där jädra tigerbalsamet heller :(. Hade ju kunnat smörja på det annars, men det verkar vara spårlöst försvunnet. Jaja.. Det löser sig, ska sluta gnälla så mycket :P.
Börjar jobba vid fyra så jag hinner inte göra spec mycket idag. Ska väl ta en dusch och sådär, har lite flottigt hår :D .

Missar Idol ikväll också, är det bara jag som inte tycker Mariette är nåt att hurra för? Alltså visst hon är duktig men jag känner inget speciellt när hon sjunger, tycker hon är rätt tråkig för att vara ärlig. Hade hellre sett att hon åkte ut än Niklas, för han var verkligen grym. Han hade scennärvaro, kunde sjunga massa olika låtar och ja han var riktigt bra helt enkelt. Men men, livet är orättvist eller hur? Haha :).

Är riktigt sugen på att shoppa, men jag hittar inte ett skit i den här stan. Och inget direkt på nån hemsida heller, ja förutom det jag la upp igår. Men monki måste man ju åka till, och jag vill inte köpa kjolarna på Gina om jag inte provat de. Krånlig? Jo minst sagt, men jag är väldigt kräsen med sånt där. Pallar inte köpa hem nåt och så måste jag skicka tillbaka det för det inte satt okej. Nää .. haha. Får väl ta mig till Malmö senare framöver, när min nya lön kommit. Visserligen om två veckor, men tiden går skrämmande fort.

tell me now

Ah massagen var bara för skön! Så himla gött, hon varnade mig dock om att jag kunde få mer ont för att hon varit där och mjukat upp musklerna. Minst sagt, ont är bara förnamnet.. Men men, om det blir bättre i framtiden så får jag stå ut idag :). Hoppas jag fixar stängningen imorron utan att vilja ta livet av mig, suck. Trodde inte man kunde känna sån smärta så, som jag sagt; det känns som jag har migrän i ryggen. Kul värre!
Tänkte gå på stan efter det, tog mig ungefär 20 minuter att inse att det inte skulle bli nåt med det. Ville bara därifrån snabbast möjligt, så köpte med mig en potatis från Grafitti och stack till Amelie istället. Mycket mysigare, var så längesen så det var på tiden minst sagt :). Var förresten inom AMF också, riktigt IQ befriade människor som jobbar där. Men men.

Nu sitter jag här, gör inget spec. Har myst lite med brors sonen, fasters älskling :D . Ska kolla på Inlåst senare. Köpte en bok idag förresten, Insidan (läs; länk) hette den . Har letat efter en bok ett tag, så svängde jag inom OK Q8 för att tanka, betalade kontant så gick in. Och där stod den, mitt framför ögonen på mig. Haha .. Nej men den verkar perfekt för mig, så ska bli skönt att ha något att läsa ett tag framöver :). Så himla skönt att ligga och läsa och bara somna med näsan i boken. Man blir så perfekt trött!



Idag har jag på mig;
Skjorta: Lindex
Linne & Byxor: H&M

Inget komplicerad direkt men; less is more. En enkel och snygg outfit på en vardag :).

closer

Är det inte lustigt.. När man tagit studenten ska man såklart anmäla sig till Arbetsförmedlingen om man inte har nåt jobb, jag har visserligen jobb men anmälde mig ändå. Då påanmälde de mig till Alfa-kassan för att jag skulle få ersättning för de timmar jag inte jobbar ( då jag bara jobbar ca 70% ). Igår fick jag hem ett brev, där det står att min ansökan om ersättning avslagits då jag inte fyllt 20. Då undrar jag; varför i helvete säger de inte det på AMF då? Och varför anmäler de mig dit när de vet att jag inte fyllt 20? Hur efterblivna får man vara, och så ringer jag igår innan jag fått brevet för samma ärende, då säger de att jag måste gå in till AMF så ordnar det sig nog. Alltså jag blir fan inte klok på det där. Nästa fråga blir då; hur hade de tänkt sig att de ungdomar som tagit studenten och inte kommit in på nån högskola skulle kunna försörja sig när de inte har några jobb? De kan inte ha tänkt alltför jävla långt. Idioter.

Nu ska jag iaf in och få massage, så himla skönt ska det bli. Sen blir det nog en runda på stan, så länge jag orkar. Blir trött ganska snabbt i ryggen, men kanske orkar jag mer när jag fått massage :). Ska se om jag hittar några fina kläder eller nåt annat kul :). Ska försöka träffa Amelie en sväng också, blir kanske en fika eller nåt vi får väl se :). Ska se om jag kan framkalla lite bilder och börja på mitt fotoalbum ikväll, måste köpa lim också!! Haha .. Sen ska jag leta upp fler bilder på min fars dator så jag kan framkalla ännu mer. Scrapbooking kanske vore nåt? Mm. Vi hörs!

get to your head

 

Monki, Gina tricot, Lindex, Cooco.se


jumpjump

Åhhh min rygg. Att denna värken inte försvinner.. hur kan nåt bara komma helt plötsligt och sen inte försvinna? Va fan liksom .. Men får hoppas på att massören gör underverk imorn, ska smörja in mig ikväll igen så får vi se:). Vet inte om jag ska våga mig ut och göra grejer idag, får ont efter ett tag ju .. ah suck. Palla va instängd jaja .. vi får som sagt se. Har iaf ringt Länsförsäkringarna och Arbetsförmedlingen idag, så det löser sig. Fick inte tag på vårdcentralen så får snacka med de imorn om mitt sjukgymnastprogram grejs jag hade för några år sen ..

Beställde precis hem ny foundation på Ebay, använder ju I.d men palla lägga 400 spänn åp det alltså. Så beställde hem för 200 spänn istället, halva priset. Kalasbra! :D Och detta var då inklusive frakt, sjukt gött. Får se hur lång tid det tar, inte så jättelång hoppas jag för den andra klarar sig inte många dagar till ... får tälta brun utan sol sålänge så man inte ser ut som man nyss klivit upp ur kistan haha ! :)
I.d är skitbra för huden, för er som har mycket problem med finnar eller känner att ni inte har så bra hy så är I.d kalasbra, för det gör att huden kan andas mycket bättre och inte blir så "smutsig". Sen brukar jag alltid smörja in mig med nån lotion innan jag sminkar mig också, för att försäkra mig ännu mer om att det inte blir skit under huden hehe :).

Jag har tvekat lite inför att tipsa er, egoist som man är. Men på ebay kan ni hitta allt! Jag köpte mina converse för 256 kronor, och nu som sagt sminket för 200. Ni förstår ju, och nya grejer är det också! :)

down to this

Nu har jag haft ont i ryggen konstant, i en vecka. Spelar ingen roll hur jag sitter, sover eller står för jag har lika ont för det.. Känns riktigt jobbigt i morse grät jag pga smärtan. Måste nog kolla ryggen nu, mamma får titta på den när jag kommer hem från jobbet. För det här funkar inte längre ..

Min bror är här iaf, eller inte just nu.. men hans familj är här. Och jag har myst lite med Charles nu på morgonen, härligt. Och så har jag myst med mina hundar & en av katterna, och min brors hundar & katter. Ja. En mysmorgon kan man säga :). Jag är på shoppinghumör dessutom, vill köpa lite grejer till hemmet, typ ljus och sånt och så vill jag köpa lite kläder till mig själv och ja .. Lite annat smått & gott :). Kanske får bli nån tröstshopping senare i veckan, får se vad jag orkar med :).

Har precis duschat, sitter här nu i joggingkläder. Det var det enda jag orkade ta på mig idag, mår illa gör jag också. Ingen bra dag med andra ord, inte alls. Förutom att jag haft en mysig morgon. Ah ja. Pallar inte med nån deppblogg så jag skriver inget mer nu förrän senare idag..

endless highway

Vilken grym kväll det var igår! :) Så jädra mysigt, massa ljus, täcken, spel, snacks och flickor i pyjamas. Bara så myspys som det kan bli, exakt det jag älskar med hösten / vintern! :). Dessutom lärde vi oss MASSOR med nya lagar och ord som kan vara bra att använda i vårt framtida liv ;). Sen somnade vi en efter en, den sista somnade runt fem tiden.. sen upp och hoppa vid halvelva, observera att det dock inte var jag som vaknade då men men .. Vi fick ju världens fetefrukost, gött att sitta så många och äta tsm i pyjamas, ingen stress och ingen press :). Jaha sen så spelade iphone nördarna massa skit på deras telefoner dådå, jag har ju ingen iphone så jag tog datan istället. Jaja skitsamma nu är jag hemma iaf, och min bror har flyttat in med sin familj.. Då åker jag ut med huvudet före, kul värre :).

Ikväll blir det One tree hill och Ensam mamma söker såklart, viktigt som fan ;). Imorgon är det jobb igen, dock bara två och en halvtimme, kan man nog stå ut ändå !! Klirr i kassan är ju aldrig fel, min kassa då .. inte jobbets. Eller ja det är inte heller fel för annars hade jag inte fått jobba, men äh haha .. ni fattar.

sentimentalt

Usch, det blev en sen natt inatt! Hände lite saker som gjorde att jag fick stanna i stan länge, så somnade här hemma runt fem-halvsex. Därav har jag inte gått upp förrän nu. Men nu är jag uppe iaf, ska ta en lugn vakna dag och sen halvåtta ska jag va hemma hos Mikaela :). Det ska nämligen bli pyjamasparty ikväll hihi :). Men jag tänkte först göra lite god frukost och kolla på Idol, eftersom jag missade det igår. Inte okej! Fast det var det banne mig värt :).
Att höra Fly fresh live, eller Dessa dagar (som för övrigt är min nya favoritlåt tror jag) var sjukt kul, och jag hade riktigt kul med Merita och massa ja. Mm tummen upp för igår, tills den där grejen hände. Det är lugnt nu dock, ingen fara alls så allting är okej :). Hörs sen! :).

breathe

hej hopp! äntligen kväll haha .. nej men har varit en skön dag, lullat rundor här hemma, hjälpt till lite med hästarna, kramat min mamma och nu har jag gjort vid mig :). ska strax köra iväg, är dunderhungrig! så här tänkte jag se ut ikväll ;



Grått linne: H&M
Glansig jacka: Gina Tricot
Blå rosett: H&M
och Blåa converse:)

addicted to the thrill

I'm up! Inte så tidigt som jag tänkt mig, men det var nog bäst så för jag hade svårt att somna inatt.. Men nu är jag vaken, har varit det i ca 25 minuter. Kollat runt på massa hemsidor och konstaterat följande; jag hittar inte ett skvatt i klädväg som jag skulle vilja ta på mig. Hur kan detta komma sig? Förstår verkligen ingenting, men kanske bra dock så att jag får plats här hemma ;).

Sa ju igår att jag skulle träna idag, jag är fortfarande inne på det spåret men nånting säger mig att jag förmodligen inte kommer göra det.. Inte bra hehe. Känner mer för att träffa mamma innan jag ska åka iväg, har inte träffat henne på fyra dagar :(. Faktiskt så föredrar jag familj framför träning, mest för att vara ärlig hehe :). Men nu däremot vill jag faktiskt äta lite frukost och kolla på nåt onödigt på tvn :). Vi hörs sen!

i väntan på vadå

Nu är det natt, klockan är 12 minuter över 02. Jag ligger i sängen, ska strax dra igång Oskyldigt dömd, eftersom jag råkade somnade inatt. Imorgon ska min pappa väcka mig runt tio, får se om han lyckas. Kanske blir elva istället. Men vill åtminstone komma upp tidigt så man inte sover bort hela dagen. Tänkte diska lite och ja ta en lugn morgon att vakna och dricka juice, kolla på efter tio och annat mysigt. Hoppas det regnar imorgon, ja förlåt mig då men jag tycker faktiskt det är mysigt hehe :). Sen ska jag banne mig träna, ska ställa in psyket på det nu så att jag verkligen gör det också. Är rätt så kass egentligen, om man tänker efter. Men har jag nu lagt pengar på det så får det banne mig bli bättring från mitt håll hehe :).

Det kom två tjejer idag på Max, en av de hade sin bror med sig. Hon bad oss ringa polisen, för han var efterlyst. Så det gjorde vi och de kom, efter att vi hade ringt två gånger. Hur svårt kan det vara att skicka en polisbil när man ringer efter den? Det är ju knappast så att de har annat för sig, för uppenbarligen håller de sig inte på Gamlegården heller efter vad man har läst i tidningen. Hursomhelst, poängen i att jag drar upp det är; förstår hur svårt det måste vara för denna tjej att sätta dit sin bror. Vilken stark människa, att veta att det är det rätta att göra, även om det kanske uppstår en konflikt mellan henne och hennes bror. Jag blev så himla imponerad, att hon lyckades hitta de krafterna och göra det rätta för sin bror. Hoppas för henne och hennes brors skull att han får rätt på sitt liv, att han lyckas och blir "frisk" som hon själv sa. Verkligen.

turn the lights off

Bara idag kvar, bara idag, sen helg, snart. Ah jag måste verkligen hitta krafterna nu! Som tur är ska jag ha köket idag så jag slipper vara trevlig mot folk haha .. Gårdagen gick ändå hyffsat snabbt och jag har sovit till två idag :S Så bör bara pigg ikväll kan man tycka, men jag ska klara det haha!

Imorn ska jag banne mig träna, nu får det vara nog med latandet. Har iofs jobbat kvällar så det har varit LITE svårt att gå på pass, men imorn ska jag göra det. Och möjligen på söndag med :). Sen nästa vecka så blir det nystart för träningen igen, måste ta igen det jag förlorat nu heheh.

Ringde Sony Ericsson igår och frågade vad problemet var med mobilen, måste nog göra nån uppdateringsgrunka så det kommer väl dröja lite till innan det blir bilder. Fast kan iofs ta med camen så länge ju!! Bra där att jag inte tänkt på det förrän nu, så jävla smart.
Missade ju dessutom massa program på tv igår :(. Tog igen Bonde söker fru inatt, sen skulle jag se Oskyldigt dömd också men somnade. Var nog för trött, så får se det inatt för imorn behöver jag ju inte gå upp för att passa nån tid! Ahhh vad skönt det var att säga det haha .. :) .

lugna gatan

Har ju följt den här serien Älskade, hatade förort som går på ettan. Sista avsnittet går på måndag. Men fy vilken bra idé att starta Lugna gatan. Sjukaste är att polisen inte har haft förtroende för de och inte heller media, men de har verkligen visat (genom den här dokumentärserien) att man kan förändra sitt liv, och oavsett vad andra säger eller tycker så ska man alltid tro på sig själv. Dessutom visar de att om man har någon som tror på en, förutom en själv, så kan man gå hur långt som helst. Och det går att hålla sig ifrån gängen, kriminaliteten, bara det finns saker att göra och folk som gör andra saker med dig. Tex så åkte de iväg till Kolmården, de har åkt iväg för att pröva på skidåkning och snowboard, de har provat thaiboxning och massa andra aktiviteter. Det är precis sånt här som behövs för ungdomen, speciellt för ungdomar i förorten som (oftast) inte har lika mycket pengar som ungdomar i medelklass - områdena.
Jag hoppas och vill att den här serien verkligen når ut till alla människor, framför allt politiker. För det som de visar i serien är precis det jag vill få fram till Sverige. Genom att satsa på ungdomarna och inte polisen så kan man skapa ett bättre samhälle. Det är hos ungdomarna vi ska börja, ge de motivation till att gå i skolan, att börja på nån sport eller hålla på med musik istället för att hitta på en massa skit. Vi behöver pengar till detta, och genom att ha vuxna där som stöd kan man samtidigt lära de disciplin och moral.

all I can do

Det blev en lång natt inatt, kom hem runt två tiden. Sen tog det ju sin lilla tid att somna, och jag drömde om choklad? Ni vet den där från Lindt med mousse i, varför drömde jag om den? Haha ... drömde typ att vi hade det som dessert på jobbet, så man kunde köpa fyra rutor för nån summa. Helt sjukt. Blev rätt sugen på det, men vet att jag bara kommer äta en bit sen vill jag inte ha mer. Så jag struntar i att köpa nåt ;).

Två dagar kvar nu, och idag fick jag komma in en halvtimme tidigare för de skulle göra nåt. Suck. Men det är väl sånt man får stå ut med, det innebär ju att jag får en halvtimmes mer i lön hahaha .. Förresten. Jag beställde hem två rutiga skjortor från Lindex, hade tur att gå in precis när de hade erbjudande om 20% rabatt på valfri vara. Så det var ju trevligt:). De såg ut såhär;



Den svarta är supersnygg att ha till en ljusgrå hoodtröja, uppknäppt med nåt längre linne och leggins. Den röda är jättefin till ett par svarta jeans med ett vitt tight linne under, även den uppknäppt. Längtar till de kommer hem till mig hihi :).

spelar ingen roll varifrån man kommer

Nu är det tisdag, känner mig liiite gladare än igår men det är inte mycket. Har inte mycket lust att jobba men jag ska försöka peppa upp mig. Det är skitbra musik på MTV för tillfället som gör att man blir lite mer happy:). Kommer inte hända så mycket i bloggen nu tills på fredag eftersom jag jobbar stängningar, ni vet ju vad det innebär. Jag jobbar och sover i princip, men sen är det helg och då kommer jag förmodligen ha lite att skriva om hihi :).

Har ni förresten hört Jay-Z feat Rihanna - Run this town? Kalasbra låt, och den blir ännu bättre om ni tittar på videon också. Riktigt grym, det är ju nåt de två kan iaf; musik. Minst sagt :). Känns som en höstig låt också faktiskt, det tycker jag bestämt :).

Har ni läst Jimmie Åkesson debattartikel på Aftonbladet förresten? Han är verkligen helt bakom flötet, och att de försöker påstå att de inte är rasister när de först och främst inte tycker att man ska få adoptera barn från andra länder, och desssutom säger att muslimer är det största hotet sen andra världskriget. Då börjar man ju undra en liten aning faktiskt. Och att dessa människor har en möjlighet att få plats i regeringen gör mig orolig.

high on life

När jag för en gångs skull tänkte blogga direkt jag kom hem, innan jag gjorde nåt annat så ville inte blogg.se. Är det inte typiskt? Har varit på skithumör hela dagen och allting går typ åt fanders, utom en sak. Som var det bästa på hela dagen och ja typ länge känns det som:). Amelie kom och lämnade mina converse på jobbet, mina efterlängtade blåa converse straight from Hong Kong. Aahhhh lycka rakt igenom. mmmmmm :). Måste bara gå in de för fy vad converse är obehagliga att ha på sig i början, haha.. usch. Sen måste de ju skitas ner med så jag ska springa runt här på gården lite tänkte jag ;).

Har tre dagar kvar att jobba nu, sen är jag ledig ledig ledig. Ja tre dagar i rad faktiskt, ahhh fan vad gött det ska bli :). Och har en planerad helg för en gångs skull haha, känns fint det också. Mm jag längtar. Hoppas bara dessa tre dagarna går snabbt, hoppas jag är på bättre humör också så jag inte behöver stå på jobbet och vilja be alla dra åt helvete för de är så retarderade. Alltså vissa människor har ju ett IQ lägre än 10. Blir inte klok på detta, ja ni märker ju hur glad jag är idag.

what I do believe

Youtube-ar lite när det är reklam (kollar på Ensam mamma söker) och hade helt glömt hur mycket jag tycker om slutdansen i Honey-filmen. Den är SÅ bra!! Ni ser den här. Har dessutom fått se Oliver Wahlstedt, har ni missat honom så klickar ni här. Helt galet alltså.

Förresten, Tomas i Ensam mamma söker är ju helt jädra underbar. Alltså... om inte hon tar honom ska jag fan leta upp honom hahaha ... Nej men, ska lätt hitta mig en sån kille. Hoppas det finns fler såna där ute för han är så go! :)

it's hard to say

Åh shit pommes (bokstavligen) vilken helg det varit på jobbet, igår behöver vi inte ens snacka om för den dagen tog kål på mig. Men det var bara att ta sig i kragen och dra sig upp idag med för lite jobb, fyra dagar kvar nu sen är jag ledig tre dagar i rad. AHHH. Låt denna veckan gå fort :).
Har hängt med Merita hela helgen, i fredags blev det IDOL och grönsaker med dippa och igår blev det chips, cola till det (såklart) båda dagarna. Mums! :) . Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll, och imorn ska jag ringa Telia och fråga vad i hela friden det är för fel med mobilen eftersom inte bilderna kan överföras. Fattar inte det .. Så det måste jag kolla upp, har massa bilder jag vill visa er ju :(.

Kalaskul förresten att Calle är vidare i IDOL och HELT RÄTT att Camilla åkte ut. Alltså, hon är säkert jättetrevlig och söt men det är varken Dansbandskampen eller Melodifestivalen utan som sagt; IDOL så. Hon passade helt enkelt inte in, och det är inte mer med det. Men alltså... Rabih, sötaste jädra killen i världen tror jag. Smälter varje gång han ler och hans mörka mörka ögon. mmmmmm.... hehehe :).

every shadow

ALLTLSÅÅÅÅÅÅ.......... ja jag har fan pms just nu. Och det blir ju inte bättre av att inget funkar? VA FAN. Ville lägga in dagens från igår och idag men mobilen vägrar ju connecta med datan så det funkar ju inte .. jaha ja det får väl bli imorn då eller senare om möget funkar!!

Har jobbat idag och sen åkte jag iväg till Maxi och handlade, så nu är det massa grejer i kylen & frysen. Ser rätt nice ut ! Undra hur länge det håller.. man äter ju alltid så mycket bara för att det finns. Sjukt onödigt haha.. Får försöka hålla mig!! :). Ska strax packa ner lite stuffs och åka iväg till min brooooor. Blir bananer  till middag (OBS! internskämt). Jaa och imorn är jag ledig, så jävla göttans :). Kanske bäst så för alla medarbetare haha.. Lisa konstaterade idag att det är synd om alla killar som jobbar på MAX i Kristianstad, för det jobbar massa bitterfittor där som har mens typ samtidigt. Så bitterfitta + pms = synd om männen. Usch ja.

Hade planerat på ett sjukt seriöst inlägg, men det passar inte direkt in i detta inlägget så får vänta med det!! När jag körde till jobbet idag så var det en bil som blinkade massa med helljusena, så trodde jag att inte lamporna funkade på min bil. HELVETE tänkte jag, dagen startar ju så JÄVLA bra.. MEN typ 50 meter längre fram så såg jag att där var en polis som mätte hastigheten på bilarna haha. En jädra tur att jag alltid kör enligt hastigheterna numera. Hur som helst, sen när jag körde hem så var det en till bil som blinkade men ja så sket jag i pga det jag sa nyss. Men till poängen; fattar inte folk att det är olagligt att varna? haha.. wtf. Palla om de skulle bli påkomna och få skit själva för att de ville rädda nån annan. Jaja tur att det finns nån som är snäll i världen iaf, tack för det :).

hard to say

Äntligen hemma, har snurrat runt i stan efter jobbet och ja inte gjort nåt vettigt egentligen. Stack hem till Otto en sväng och nu sitter jag här hemma. Tänkte ta på mig myskläder och gosa ner mig i soffan med täcke och kanske nåt gott att äta, har inte fnurlat ut vad ännu :). Imorgon kommer (ÄNTLIGEN) lönen, så jag ska iväg och storhandla tänkte jag haha .. Så slipper jag äta maxmaten hela tiden för jag inte har pengar kvar att handla för HAHA :D. Så detta innebär att jag kan äta god husmanskost varje dag + att det inte dras några pengar från lönen. Kalasbra :).

Stack hem till Otto & Olle igår, kollade på Johan Falk - Leo Gaut och käkade amerikanska pannkakor med bär och glass. Fy HELVETE va gött det var!! :D Och ja vi gjorde faktiskt pannkakorna själva!! Olle hällde smeten och jag flippade haha.. helt fantastiska blev de, för att citera Otto :).
Imorn skulle ju Kajsa kommit hit men nu är hon sjuuuuk, och det suger balle. För det innebär att jag ska se inlåst helt själv, fan. Det funkar ju inte, plus att jag måste sova själv EN TORSDAG?! wtf. INTEOKEJ alls. Jahapp, ja nej men det är väl sånt man får stå ut med i denna värld. Vem vet, hon kanske dratt på sig svininfluensan och den tänker jag fan inte skaffa mig frivilligt haha :P. Slänger upp dagens lite senare också. Pöss.

heart of mine

Puh! Helt slut nu, det var jädrar ansträngande detta! :). Men nu är här fräscht, luktar gott och känns skönt att ha fått det gjort. Damm borta, ingen disk, en hög tvätt kvar för det tar ju lite tid men det kan jag inte påverka:). Och bilen har blivit dammsugen och plockat bort allt skräp. Ja, det är så rent och fint så!!



Rent och fint i min lilla boning hihi:). Har till och med bäddat sängen men orkade inte gå upp och ta kort på det ... haha.

Åh nu är klockan fem, kanske dags för min dusch nu då. Är inte överfräsch själv så att säga haha .. Och fy tusan vad kallt det är ute, märks att det är höst nu. Kan inte fatta att vi redan är inne i oktober, och långt in i oktober. Alltså kan in fatta att det bara är 10 veckor kvar på detta året? Det är fan inte klokt. Sen är det 2010.. Är det dags att komma på sina nyårslöften nu eller? Och julklappar? Va fasen ska man köpa till folk i julklapp? Fan panik!

pump it

Ah. Äntligen ledig!! Välbehövligt alltså. Såklart måste jag städa på min lediga dag haha .. Så nu har jag bäddat rent, slängt in en tvätt (av tre), dammsugit nedanvåningen, diskat allting och plockat i ordning. Ska strax påbörja städning av ovanvåning och sen måste jag ut i bilen och städa. Vafan. Jaja man får väl skylla sig själv när man stökar ner? Plus att man inte vill bo i en svinstia kanske? Sen blir det banne mig en riktigt skön dusch, det kan också behövas. Mitt hår har nog glömt vad schampo & balsam är, så längesen känns det som jag tvättade det haha. Fresh .....

Hm. Man borde inse att man spelar för hög musik när högtalarna trillar ner pga basen. Hahaha! Inte konstigt jag har fått tinitus i mina da'r, jajaja. Måste nog äta lite nu också känner jag, har helt glömt bort det mitt i allt städande. Och gissa vad jag ska äta? Leverpastej-mackor, SÅKLART. Shit va gött. Vi hörs sen.

fylla platsen

Alltså, jag älskar att bo på landet. Tycker det är urmysigt och det är bra för mig pyskiskt. Man får vara ifred, gå ut i lugn och ro och veta att man inte kommer stöta på nån man känner när man verkligen inte vill träffa nån. Men jag har ett STORT problem med att bo på landet. FLUGOR! Va ända in i .... de är på mig KONSTANT när jag sover. Vid örat, på armen, i näsan osv. Skitjobbigt är det verkligen, för jag har sån skräck att de ska flyga in i örat på mig och lägga ägg. För det hörde jag nån gång att det hade hänt. Så varje gång jag vaknar får jag lägga håret över örat för att vara nästan 100% säker på att det inte kommer hända. Riktigt jobbigt är det :(.

Har precis ätit leverpastej mackor, ska nog ta nån till. Det är så himla underskattat, en riktigt god leverpastej och så lite smörgåsgurka på det. Mums! Ikväll blir det jobb igen, imorgon är sista dagen sen är jag ledig. Det börjar kännas i kroppen nu att man jobbat rätt mycket. Hu hu. En himla tur att jag trivs där annars hade det nog blivit jobbigt :P. Nej nu ska jag äta två mackor till sen hoppa in i duschen tror jag.

lågan har dött

hej på er! Kajsa hängde som sagt med hem i torsdags, blev tv-mys och massa snack. Sen fick vi sova tillsammans, gött värre för båda hatar att sova ensamma haha :). Sen körde jag henne hem dagen efter och så jobbade jag på kvällen, sen träffade jag Merita. Käkade grönsaker & dippa sen var vi ute och gick en jävla runda alltså. Sen babbla vi så mycket att vi somnade ifrån varandra haha :). Idag har jag jobbat stängning så jag kom nyss hem typ, var klara jättesnabbt idag så det var skönt! Har två dagar kvar sen är jag äntligen ledig efter att ha jobbat sex dagar i rad. Puh!

Merita håller på att lära mig albanska, sjukt kul haha.. jag är ändå rätt grym. Kan en del saker nu som är rätt kul att kunna, lär mig lite småord då och då när jag hör henne prata med sin familj och så. Skitkul :). Tänk om jag lär mig så asmycket och kan det skitgrym haha, rätt soft ändå! Imorgon lägger jag upp lite bilder och sådär tänkte jag, ska försöka bättra mig med att uppdatera men det har kommit andra saker emellan nu på senare. Men jag ska skärpa mig jag lovar hihi:).

locked up

Helt random hängde Kajsa med hem ikväll, myspys värre!! Så dumma i huvet är vi som inte bestämt fast att vi båda kan och vill hänga, stolpskott är vi. Men det löste sig ju fint ffs, det blev popcorn (obrända faktiskt:O), rostad majs och ballerina kex med mintchoklad i. MUMS :) Så nu nördar jag här framför datan. Har egentligen inte ett skit att berätta. Lite tråkigt iofs. Förresten så har vi börjat följa Inlåst serien, sjukt bra alltså. Dock stör vi oss på tröga människor och lite annat, alltså rätt dumt egentligen. Man kan inte hjälp att man föds med lågt IQ men det är nåt som jag och Kajsa inte tycker om iaf .. Get some brain people :).

singing

Usch var helt slut igår när jag kom hem, dubbelpass är ändå jobbigt. Blir mycket längre dag än om man hade jobbat ett långt pass, åker hemifrån elva och kommer hem vid halvnio-nio. Fy fy, men pengar iaf :). Så nu sitter jag här på jobbet och äter lite, börjar igen om två & en halvtimme. Vet inte om jag orkar åka härifrån, så jobbigt att åka fram och tillbaka. Har ju ändå datan med mig idag så då kan man fördriva tiden ganska lätt :).

Är det nån som följer Oskyldigt dömt? Det programet är helt jävla sanslöst bra. Sjukt. Och jag har ju börjat följa True blood nu också, det är inte så pjåkigt det heller ska jag tala om ;). Skulle dratt ut igår men det blev ändrade planer, tur var nog det för annars hade jag aldrig orkat gå upp idag. Men hur som helst, om ni har missat de programmen tycker jag ni ska börja titta på det:). Lättare att följa Oskyldigt dömd iofs eftersom det inte handlar om "samma sak", hittar inte ordet jag egentligen vill skriva men ni fattar nog hehe..

ingen vill veta

För er människor som inte har fått tag på den där superpopulära jackan från H&M, ja ni vet väl vilken jag menar. Den korta skinnjackan i MC-modell, så har både Lindex och H&M fått in nya versioner av den. Så ni vet, båda kostar 499:- kronor och finns på deras hemsida. Lindex har dessvärre bara kvar i storlek 42 och 44, vilket jag tycker är lite tråkigt för jag föredrog deras men h&m har som sagt den och de har i alla storlekar:).

kan du höra min röst

Funderar lite på hur man lägger upp så youtube rutan kommer in i inlägget, eller en liten sån där "musikspelare", fattar inte det.. har nyss kommit i underfund med det där med länkarna. Så det är väl nästa uppdrag att lista ut hur det funkar .. Annars har jag kollat på Svenska Hollywoodfruar och Ensam mamma söker. Så jädra bra när man missar olika program så är det bara att slänga sig i sängen med datorn, me love it longtime haha .. :). Ska nog ta en liten dusch strax, känner att jag luktar lite svett. Mindre mysigt ju, ja om in kajsa sover över. Pure sweat som hon säger, fint det haha!! =) .

Skrev idag på Facebook att jag tycker man ska höja åldersgränsen för att ta körkort, för killar, till 20. Missförstå mig rätt nu, jag påstår inte att tjejer kör bättre eller att killar heller för den delen kör bättre. Jag säger att killar lättare faller för grupptrycket, och dessutom (enligt vetenskap) mognar senare än vad tjejer gör. Därmed tror jag att tjejer blir redo snabbare för körkort än vad killar bli. Låt oss nu vara ärliga och resonera som vuxna människor. Hastigheter sätts ute på vägarna efter den säkerhet som finns att kunna köra där, en väg som har 90 har alltså blivit testad för att man ska kunna köra i den hastigheten utan att vara orolig för att köra av vägen osv. Likaså med 70, 50 och 30. Utanför skolor är det 30 för att barn springer där, det ska alltså vara mindre bromssträcka och man ska hinna reagera snabbare. Killar har lite svårare att förstå detta, därmed kör de fortare än vad som är tänkt och på så vis sker det fler olyckor. Olyckor sker pga att människor kör för snabbt och därför får sladd, hinner inte bromsa osv. Det är bara en tanke jag har.

let's spin it up

Vilket väder vi har idag, lite skillnad från i lördags och sådär haha :). Härlig värre, ska köra bort till affären strax och handla hem massa gott tänkte jag. Är ledig så ska verkligen ha en sån unna-mig-dag känner jag :). Har sovit så gott inatt, märks att jag hade tappat några timmar från vad jag brukar sova så de tog jag igen nu. Gött värre, nu är jag utvilad. Känns alltid som att jag är på väg att bli sjuk när jag inte fått sova tillräckligt, så nu är jag frisk igen ;).
Dessutom, hör och häpna, har jag lagt in bilderna på datorn nu så äntligen ska ni få se bilden på Olle a.k.a BlödarN haha... trumvirvel och tadadaaaaaa:

 

Haha så posar han också.. ah det var lite småkul ändå:). Sjukt viktigt med Åsum tröjan där med :). Ahh iaf, sen tog jag typ dagens outfit grejs igår. Blev sådär bra, är inte så spec bra på det där men lite blev det åtminstone. Slänger upp de också nu :).



Ankelboots: Din sko
Halsduk: H&M
Jacka: Vero Moda
Väska: Mammas gamla
Jeans: H&M
Tröja: H&M
Diadem: gissa 3 ggr

hold tight

AHHH ännu mer slut än igår, ska somna NÄR som lätt. Nej men JUST DET, ska ju se ÄLskade hatade förort halvtio, fan det är sjukt länge till. Undra om jag klarar av att hålla mig vaken? haha .. Har jobbat HELA dagen idag, nästan. Till halvfem eller nåt, kvart i fem var hon nog förresten. Jaja men det är ju cash i kassan. Sen blev det minsann fika med Mik, så nice att äntligen ses:). Hon fyller år imorgon ju, så jag bjöd. Fan jag är nog världens bästa vän man kan ha. Haha OK självförtroende :). Helt flummig är jag nu med, mongo inlägg.

Ska lägga upp bilder på lite stuffs sen, när jag har varit nere och kollat tv för då kan jag hämta sladden samtidigt. Ja jag är lat haha .. men vadå då :).

flyter på

Helt slut i huvet, men tänkte ändå slänga upp ett inlägg eftersom jag inte varit vid datorn på hela dagen :). Började jobba tolv idag, var helt död.. hade lite svårt att somna inatt men men. Jobbade till halvfem typ, stannade kvar och åt lite sen satt jag & lisa kvar och snackade till typ kvart i nio ikväll. Helt galet men jag gillar det, har man mycket att snacka om och skratta åt så har man! Trivs så himla bra på jobbet nu, jag märker det verkligen. Känns hur bra som helst! Sen drog jag hem till Olle & Otto, där var även Belle så vi kollade på Nitro Circus och snackade lite bajs. Kewl.

Nu ligger jag här i sängen och ska sätta igång nåt på tv3play, har inte bestämt mig vad än men men. Blir nog Sing-a-long, vet att jag är en tönt men who cares hehe .. Imorn blir det jobb igen, jajemen. Sjukt ändå, har kommit på hur många som fyller år denna veckan i oktober. Två st imorn, två st på tisdag, en på onsdag, en på torsdag och sen är det några till som jag int ekommer på just nu.. helt galet. Huuuuur ska jag hinna med er allihop? Himmel då. Jaja det löser sig, får komma på nån slags massgratulation i bloggen och på facebook eller nåt hahaha .. '

Godnatt sötnosar, hörs imorn:).

celebration

Det blir aldrig som man tänkt sig, det är verkligen så. Bion var kalasbra tyckte jag, möjligen för att jag förväntade mig att den skulle vara kass. Utgången var skitdålig, precis som igår. Antagligen för att jag förväntade mig att det skulle bli kanon. Tur att jag inte betalat en krona vare sig på Class eller Banken. Plus att folk som är fulla inte har nån kontroll över sitt beteende, herregud människor, ta er i kragen nu. Det är som att träffa helt nya människor, folk man tror att man känner tappar kontrollen fullständigt. Fyför. Men jag rekommenderar er ändå att se Flickan som lekte med elden, men förvänta er inget av den så kommer ni tycka den är skitbra;). Härligt tips jag ligger inne med.

Olle han trillade idag. Han skulle busa med Ville & Engan, så trillade han och slog upp ögonbrynet. Idiot. Så sjuksköterkse-barnet (jag då) fick dra med han till Hessle och tvätta såret och plåstra om honom. Din milde. Lägger upp en bild imorgon. Klart jag tog en bild, hallå? Fånga ögonblicket, vad har vi annars kameror till? Hehe. Undra om han minns nåt imorn, jävla fyllo. Hatar fyllon. Fast Olle är ändå okej. Fan vad jag traggar, ska sova nu!! Imorn blir det minsann till att jobba, hard work work.

you're loosing your mind

Nu har jag äntligen duschat. Men vad tar man på sig i det här vädret? Får ångest fast jag inte ens tittar ut, jag bara hör smattret mot rutan. Då ska man faktiskt stanna inne, det borde typ finnas en lag på det haha :). Myspys värre, men jag ska pallra mig ut. Ska ju trots allt på bio och det är ju nästan samma sak som att ligga hemma. Men så var det som sagt det där med kläderna. Vill ta på mig alla tjocktröjor jag har men det funkar ju inte.. får nog prova mig fram, det brukar vara det enda som funkar :).


one-way motorway

Grattis Åsum som gick upp i fyran idag. Applåder, jubel och gratulationer:). Det blir brakfest för er på banken ikväll då, sen är det Göinge kalaset och T-baren. Frågan är vilket som kommer dra mest folk, en prioriteringsfråga här. Var är det värt att betala 100 spänn? Ska jag vara ärlig så får jag nog säga ingenstans, för Kristianstads uteställen är fan inte mycket att hurra för haha .. men men vad gör man inte för att vara social :).

Har inte lyckats ta mig ut ur sängen än, snacka om lat. Jo två ggr har jag varit uppe, när jag kissade och när jag hämtade upp lite mat. Fast de tär ju pissväder så vem bryr sig, inte direkt så mycket man hade kunnat göra idag ändå. Ska väl snart hoppa in i duschen och sånt så man är redo för att svira ut på stan, köpa lite candy och sätta sig i biosalongen. Mums :). Jag älskar vintern, men det är jobbigt som fan när man måste bulsa upp sig för att det är så kallt ute, sen måste man strippa ner sig själv igen när man går in på nåt uteställe. Sen när man ska hem är det bara att dra på sig overallen, halsduken, vantarna, mössan, moonbootsen. Ja ni hajar. Va fan liksom!?

turn it up

Ber om ursäkt för utebliven uppdatering igår, men jag hade massa annat för mig. Alltså jag var inte hemma på hela dagen, så där har in er förklaring. Jobbade, träffade en kompis, åt på jobbet, fikade med Johanna och stack ut till Class med Lisa, Emilia, Stoffe & Jimmy. Helt okej trevligt men än en gång har Kristianstad bevisat vilka idioter alla är, eller rent ut sagt fittor. Så nu har jag fått det sagt också.

Nu ligger jag här i sängen, har inte orkat pallra mig upp än. Fast det spelar väl ingen roll eftersom jag ändå är ledig och inte har något bättre för mig, då kan jag lika gärna ligga här och lyssna på bra musik & kolla på Idol osv :). Sen ska jag på bio med mina föräldrar tror jag, möjligen kan det bli en sväng om på stan men vi får se vad jag orkar :P. Ja och på tal om Idol förresten. Va fan sysslar den jävla Camilla med? Det är inte kval till Melodifestivalen, det är kval till Idol. Man kan fan inte göra om alla låtar till schlager och minst sagt DEM låtarna, fan va sur jag blir. Så går hon vidare också, wtf!? Aja vi får väl se vad hon kan hitta på nästa gång .. ja fy blä säger jag iaf.

behind you

Godkväll!!!! :) Nu ligger jag med Kajsa. I sängen hehehehe :). Rolig jag var nu?! Jomenvisst, vi har typ.. den sämsta jävla humorn som finns men rolig är den. Vi har labbat lite ikväll, checkat Idol och sånt haha ... Internskämt:D. Nu ligger vi här och är bara helt dumma i huvet som vi brukar va, är på förbannat bra humör. Brukar bli så med Kajsa hihi! LITE pinsamt det som hände på IDOL. Såg ni det? När Camilla trodde att Jihde sa hennes namn men i själva verket sa han ju Karolina.. nej usch. Jag hade inte vågat visa mig ute, jag HATAR att skämma ut mig så det där hade varit lika med internat för mig sen haha .. Eh jag letar nog efter nåt annat ord men ni fattar vad jag menar ändå.

Kajsa ska nog bli svenskalärare, eller hon tror nog att hon är det redan. Mitt i en bilreklam; "Vadå nöjdare? Det heter väl fan mer nöjd?!". Och nu då var jag tvungen då att kolla superlativ på nöjd för Kajsa säger det. Och mycket riktigt kan man inte böja nöjd på det JÄVLA viset haha .. Jag citerar Kajsa: De kan fan inte kalla sig seriöst bilföretag när de inte kan svenska. Var det subaru? JA de kunde man ju ge sig fan på. Hahaha .. så söt. Eller nej det sista tar jag tillbaka för jag upptäckte nu att hon har typ fågelskit i huvet, det är nån slags mask för finnar egentligen men det ser ut som en fågelbajs för det är bara en klick rakt på finnen. Ah vilken lång förklaring! :).

boomboompow

Har bara legat i sängen och kollat på avsnitt man missat av olika program. Tiden går rätt fort alltså haha .. Har nu kommit ikapp vad det gäller Idol, Ensam mamma söker och True blood. Den sistnämde serien är helt sanslöst bra, den har de verkligen lyckats med det kan man säg :). Jobbigast med serier som är så jädra bra är att man måste vänta så länge till nästa avsnitt haha .. det suger verkligen!! Men men, tålamod är ju bra att ha så.

Ahh och klockan är snart halvfem, vilket innebär att Kajsa snart kommer hem. Gött som kött! Man kanske borde gå ut och gå en runda så man piggnar till lite? Rätt nice väder just nu faktiskt, har dock trott att huset ska blåsa bort när jag legat här för DIN MILDE vad det har blåst ute haha . Verkar ha lugnat sig nu så man kanske kan gå ut utan att vara orolig för att hamna på andra sidan skåne eller nåt! Jaja jag säger inget vettigt, det blir nog roligare inlägg efter att Kajsa varit här ett tag. Brukar bli så haha ;).


wait around

Godmorgon allesammans.. eller nej. Jag börjar om. Godmiddag allesammans, det regnar ute nu. Det var sol när jag vaknade, nu regnar det. Jahaja, men jag gillar ju höstmys och vinter så det är lugnt :). Mina kanaler har försvunnit idag på boxgrejen, kul som fan ju verkligen. Tur man inte ska va hemma i helgen haha .. Nej men beställde nya nyss så de kommer väl om några dagar :). Kollar på gårdagens Idol avsnitt på weben ist, missade ju det igår pga jobb!!
Råkade dock trycka på nåt nu så hela skiten började om, inte så jävla smart när man sett halva kanske :D Tänkte slänga in några baguetter i ugnen, sjukt gott med varma såna, smöret bara smälter. MUMS!!!

Ja jag vet inte vad jag ska berätta riktigt mer nu haha .. vi hörs väl sen då :)

think of me

Vilken spontan kväll det blev haha.. Uppdatera status på FB: Vem vill ut?:). Folk ville ut, jag ville ut = vi drog ut! Dansade röven av mig på banken, sjukt jobbigt att sitta nu. ha ha ha, skitkul elin.. Nej men det va riktigt fint det ska jag säga, så soft att va nykter alltid med och dansa så in i helvete bara för det är kul, träffa folk som fan bara för det är kul. Ja jag säger så det, jag börjar uppskatta Ktown mer och mer ska jag be och få tala om hehe :) En cola med lite citron&lime och gott sällskap är fan det enda som behövs. Självklart femton tummar upp när Kajsa glider och shakar lika mycket ass som mig, och lika länge med. Fan inte många som pallar trycker på ett dansgolv, men kajjan kan som ingen annan (eller jo mig då hehe ;). Riktigt mycket folk också, trodde jag inte. Antagligen för ingen har jobb att gå till imorgon hahaha.. Låt det alltid vara lågkonjuktur då eller?

Nej nu blir det lite one tree hill, nåt att äta för jag dör av hunger snart och sen soooova. Ledig imorgon, riktigt kalasfint. Sen kommer kajjan bajjan på kvällen, Mammas pojke börjar ju på fyran. Kan det bli bättre? Så jävla typiskt mig och Kajsa hahha.. Längtar till Paradise Hotel också. Fyfan vad vi kommer ses ofta då Kajsa, haha!!

RSS 2.0