my life

Det var soligt i morse, blev sugen på att dra fram grillen. Gick till jobbet, kom ut, vädret sög. Vafan. Var sugen på att slänga på en kyllingfilé och slänga in lite päror i ugnen! Får väl vänta nån månad till .. Mm längtar sjukt mycket till sommaren, ta en engångsgrill, dra med massa folk och bara chilla mitt ute i skogen och slå upp massa tält. Slappt värre! Så länge det inte blir som alla skräckfilmer haha ..

Har precis druckit upp min kopp med Turkish apple tea, fyfasen vad gut :). Bud på att dra över till London och fylla en väska med te. SÅ gott! Lyssnar även på den här lite, den är riktigt bra tycker jag faktiskt :) ;


all the right moves

Shit, har haft några sjukt syndiga veckor nu. Känner mig kass, skulle ju klara mig fram till juni. Jaja, men imorn är det back to buisness igen! Har ju en deal på jobbet; inga pommes & ingen läsk. Den har jag iofs klarat hyffsat bra, med undantag från London. Sen blir det ju back till träningen igen, där har jag iofs förkylningen att skylla på. Rätt bra ursäkt om jag får säga det själv :).

Igår stod jag på jobbet i godan ro och skar tomater, när det äntligen hade lugnat ner sig. Då kommer cheferna in; "kan alla samlas här bak". Helvete var det första som flög genom hjärnan, var vi så dåliga? Hur som, alla kommer dit, ser glada ut men ändå lite sådär som jag .. "Så jävla bra jobbat idag allihopa", och så la vi på en applåd på det. Fan va gött. Finns inte mycket som är bättre än att få beröm när man köttat sönder och kämpat :). NU ska jag äta frukost. Hej

step across

PAH, jag tappade det helt igår. Men sjukt fin kväll! Fucking drama i den här stan alltid, så jävla ball att garva åt haha! Ah ja har jobbat idag med, en jävla massa folk men men då går tiden snabbt iaf :). Imorn med sen är jag ledig på måndag, ska ta en chill dag då då då. Ikväll har jag varit på bio med Paulina, såg Farsan. Sjukt fult att säga Farsan på skånska, haha .. Aja, den va slapp! :) Nu ska jag äta prickig korv mackor och kolla på film, vet dock inte vad för de går ju inte ett skit på tv. Suger. Pusshej

movietime :)

Popcorn, te och djungelvrål!


where we're going

Har drömt sjukt mycket inatt. Drömde att vi var massa människor på en båt, men ingen kunde styra så vi körde rätt igenom en brygga. Men de va chill, den fortsatte ändå. Sen kom Erik & Ville förbi på två jetskis, men de var typ uppdelade i två så vi var två från båten som tog varsin också. Så körde vi runt, ingen fatta hur man bromsa så det gick med en jävla fart! Sen helt plötsligt blev det världens jetski race, och det kom jetskis från överallt och ingenstans. Så körde vi på nån slags hinderbana typ. Vet inte vem som vann men ball var det!

Ska strax ut och gå en sväng, sen köra lite morgonträning. Börjar jobba halvtvå, till fyra bara visserligen så det är skönt. Sen ska jag hem och söka massa andra jobb, sommarjobb framförallt. Ett ställe där man kan ha de här på sig kanske ;




get a little crazy

Mmmm fy tusan vad gott téet va, och popcornen satt inte helt fel heller. Har kollat på Lyxfällan och Efterlyst. På tal om Efterlyst, va fan är det för fel på folk? Hur kan man våldta någon? Vad tänker man då? Är man så skabbig så man inte kan få nån utan att behöva våldta personen? Usch. Fruktansvärt äcklad av dessa människor, hur kan det ens finnas på världskartan att göra nåt sånt? Skabb smuts blä.

Har ni sett Gina Tricot reklamen? Sjuuukt snygga koftor. Funderar på att införskaffa mig några sådana. Sen slår det mig; jag har inga pengar kvar. Haha jävla skit, får nog vänta till jag får nästa lön + lönen från städet. Städa städa, får rappa på nu om jag ska få ihop mina pengar där. Men det löser sig :). Ah fyfan vilka tråkiga inlägg jag skriver. Godnatt.

take it, take it

Köpte underkläder idag, typ en del. Fast, hade massa rabatt så det blev inte så dyrt ändå, känns bra! Men får nog sluta shoppa nu, så jag kommer in i den gamla vanan igen .. Öh sitter här nu mest och funderar på varför jag inte köpte godis när jag var i stan, är så sinnes sugen. Så får nog kasta i mig lite russin istället. Jahapp.

Ska göra mitt goda London - te idag ,en stooor kopp. Kanske slänger i mig en lussebulle sen, det är sjukt gott och har några kvar i frysen sen i julas. Mums på det! :). Förresten, hade inte bangat denna;



the right places

Jag hade typ blivit av med mitt shoppingberoende, en London-resa senare så är det tillbaka. Nu sitter jag inne på varenda shoponline-sajt jag kan komma på. Fan, detta kommer sluta illa känns det som. Måste lägga band på mig själv, men hur snyggt är tex inte detta;

hitta den här

Kollade på den i London, men bangade. Nu undrar jag varför, nu när jag inte har några pengar kvar. Ganska clever. Tur att den går att beställa, om det skulle ramla in några oväntade kronor på mitt konto vill säga. Troligt .. Nej, nu ska jag morgonträna lite, min förkylning kan dra. Ok, ska jag va ärlig är det bara för jag inte vill se tjock ut i ett plagg på fredag. Fyfan va fåfängt. Nä sen blir det frukost med Lisa, hon flyttar ju i helgen, de suger rööööv. Nån som har ett jobb över i Sthlm så jag kan hänga med henne upp? Bara hojta!


all the things

Gick hem från jobbet, orkade helt enkelt inte. Näsan är både täppt och rinnig på samma gång, vafan? Mamma fick för sig att jag varit sjuk i en månad, är jag så gnällig? Har ju bara varit så en vecka typ .. Sitter här och lyssnar på One Republic - All the right moves, vilken underbar låt. Mums! (Länk om ni har Spotify). Funderar även på vad man ska ha på sig på utgången på fredag, känner för en himla massa. Hur ofta händer det att man har MYCKET att välja på? Brukar alltid vara på andra hållet haha.. Får fnurla på det lite till, men lutar åt lackleggins. Eller skinnklänning.

Jag tror jag börjat tycka Maria Montazami är rätt skön, vafan liksom? Påverkan från jobbet antagligen. Hot American? Nja det vetifan, en Hot swedish skulle kanske vara nåt. Får klura ut nån bra kandidat där, bangar inte en snygg kille isfl. Blir väl till att "look outside the box" (kristianstad då), Joel Kinnaman står RÄTT högt upp på listan. Får nog skicka mail till de högre cheferna. Mums (som Maria skulle sagt).

mot molnen

Nån mer än jag som är sugen på sommar? Bangar inte lite sol och värme, vill komma igång med att träna ute. Springa en runda, slänga sig på en äng och köra lite styrka. Fatta vad gött!! Sätta sig på en uteservering med några goa polare och dricka bärs (läs; cider). Ah .. Nu blev jag hungrig. Några mackor och en kopp te på detta. Kan ju köpt det godaste teet ever i London, stavas det té? Nä.. Hm, skulle varit mer uppmärksam på svenskan kanske.

Fick kuponger från H&M, rabatt + en check på 150:- . Den satt inte helt fel det kan jag säga er, så imorn ska jag gå in på H&M och köpa mig nåt fint!! :) . Nu däremot ska jag klä på mig och äta lite mat innan det är dags för jobb. Kul liv.

never as it seems

Gjorde en sjuk vurpa igår, den var riktigt otippad. Om nu en vurpa kan vara väntad liksom .. (är motsatsen till otippad; tippad?). Gick där i godan ro och traggade som vanligt, vips så låg jag där på marken som en jävla ål. Haap, de sög ju. Fast lite kul var det, sådär i efterhand när man hade kommit upp på benen igen! Har hört att man ska skratta åt sånt där för då skäms man inte lika mycket, lite svårt att tänka på när man väl ligger där och skäms. Eller? Blåmärke fick jag också, men det ska ju synas att man lever! :) .

Nu kom jag precis hem från jobbet, ska slänga på mig lite myskläder och lägga mig under täcket här i sängen. Och kolla på en film, nån har snott mina Ice Age filmer (?!?!?!?!?!). Måste kolla upp var fan de tagit vägen. Var så sugen på att se Sid nu. Imorgon jobbar jag stängning igen, det suger. I helgen flyttar Lisa, det suger ännu mer. Mest av allt suger det att hon flyttar ända till Sthlm. Nån som har ett jobb över där eller? Eller typ om.. alla jag tycker om, flyttar med mig till London och bygger ett hus? Helt ok ändå. Kolla bara vädret;


just set them up

Tillbaka från London, hade inte bangat åka dit igen. Vilket bögväder det är i Sverige, det var ju fan vår och sol i London. Mums på det! Har dock blivit lite för mycket fetmat i helgen, så nu är det hårdträning som gäller :). Inte för man kan ut och springa i detta vädret, ska nog köpa gymkort fram tills solen är i Sverige ..

Idag är det jobb som gäller, stängning. Kul liv att göra hem mitt i natten i detta vädret? Wtf. Äsch, snart är det helg. Typ. Förresten; fyfan vad skönt det var att snacka om vad och vem som helst utan att en jävel fattade, eller visste, vem man snackade om. Sjukt soft, det vill till att man passar sig nu när man är hemma igen så man inte gör en tabbe hoho.

Satt och fnurlade på nåt jag skulle skriva i bloggen på vägen hem från London, men det har visst försvunnit. Typiskt.

music is free

Sjukt sugen på en Fish'n'Chips nu, får hålla mig några timmar till. Fick en liten släng av depression nu .. Kom på att jag börjar bli gammal, kollade på klockan och kunde inte minnas sist jag var uppe tills den här tiden. Istället för att gå upp nu vill säga. Fan.  Förresten är det plusgrader i London , enligt smhi. Borde jag gå i klänning då, mest för att fira?

Kollade på Step up 2&½ gång igårkväll, säkert nåt fel på mig. Men fan, skitgrymma steg och jag fick riktigt mycket idéer till en dans. Mikaela om du läser detta så.. Ja det var bara det, du måste läsa detta. Ska bara hitta låten också, I'm on it!


coming clear

Fick en kommentar i föregående inlägg om att det finns många snygga i Kristianstad, tar gärna del av dem. Det är bara att komma med förslag, möjligen har jag missat några. (Inte så troligt). Kom nyss hem, mindre kul att köra i den här snöstormen. Må Gud vara med mig imorgon när vi ska till Kastrup, och även när vi ska därifrån i luften mot ..... tadaaaaa; London baby!! :).

Sitter just nu och försöker bli beroende av både nässpray och panodil, går sådär. Kan säga att mina smaklökar har varit med om finare smaker än nässpray, inte det bästa av det bästa så att säga. Nej en påse godis är några betygssteg högre upp. Ska nog titta på Step Up, för tredje gången denna veckan. Knappt bra film eller, mums.
Är det nån förresten som vet om man kan kolla vilken episod av Cribs som gick igår på Mtv? Såg en sjukt porrig kille där, nåt i min smak, rätt snygg bil med. Men är helt klart honom jag är ute efter mest. Typ.

don't stop it

Det var ett tag sen sist, kände ingen lust för bloggen. Men nu när man ser hur många rutinerade bloggare det börjar poppa upp i Kstad kanske man får ta tag i det igen, vill ju inte bli utkonkurrerad av dessa tunga bloggar! Ska försöka få inspiriation från Jens "Lagomslitensexigsomjens.blogg.se". Han är trots allt bra på riktigt, till skillnad från resten ..  Vetifan, det kommer nog inte gå så bra. Kan ju alltid göra ett försök, kan börja med min 10-snyggaste-killar lista. Det gick ju dock åt helvete, två pers? Vafan händer Kristianstad, var är alla snyggingar? Verkar bara finnas White trash kvar, inte okej. Och ni behöver inte lägga in några kommentarer som "kolla på dig själv", för det var trots allt inte det som var ämnet nu. But fine, jag ska jobba på listan. Två pers är ju bättre än inga? Men hatar att behöva ta till några från WT-listan för att klara av uppgiften, känns lite obekvämt faktiskt..

Vi får väl se vad slutresultatet blir. Har en London resa att fokusera på först, taggad till tusen. Åker imorn. Insane in the metbrain. Verkar ha extrema packningsproblem, finns det nån diagnos på det? Kan inte packa lite, det går inte. Är det nån tjejgrej? Eller är det bara utav ren fåfänga för att man ska ha så mycket "snygga" plagg som möjligt, måste vara sexination hela tiden. Äh who gives a fuck, har jag aldrig gjort förr ju.

RSS 2.0