millionaires

Hej bloggen!
Är förvånad över att den finns kvar, jag har verkligen inte haft nån inspiration till att blogga. Men ni känner ju mig, jag dyker upp lite då och då haha :). Just nu har jag skickat in ett bidrag till en tävling, tänkte mest tigga lite röster. Hade så gärna velat vinna. NI kan rösta här på mig, hade varit så himla tacksam :).

strong

Åker till Skövde imornbitti så det blir nog inget bloggande på ett tag. Ciao

give me some more

Sitter på jobbet, har precis ätit lite och ska väl köra hem om en stund. Ska bara ta mig i kragen först :) Ska bli skönt att komma hem i en bra tid för en gångs skull, det är det enda jobbiga med stängningar ; man kommer hem så sent. Nu har det snart gått en vecka på det nya året och jag har lyckats hålla mig till alla nyårslöften hittils, duktig :D. Har dock träningsvärk efter alla armhävningar och situps men skit i det, man ska veta att man lever! :)

Mumsbitar från modekungen (utom conversen då..)


have a dream

Sommar, någon?


work it

Åh tog en så varm och härlig dusch precis, den var väl förtjänt. Har nämligen varit ute och gått i en halvtimme, gjort 60situps, 60 armhävningar och 60 rygglyft! Tänkte äta lite gröt & några knäckemackor nu innan jag ska bege mig till jobbet. Börjar 15 idag, till 01. Suck. Jaja sista dagen, haha blev bara två stängningar i rad denna veckan, plus att jag behöver pengar till London så det gör la inget! :) Sjukt bra motivation till att gå och jobba; boka en resa! ;) Eller som i mitt fall... TVÅ! :D Nej nu ska jag nog föna håret och göra mig lite mat, känner hur det kurrar i magen! Skriver nåt inatt sen.

fashiongirl

Där är fler än jag som längtar efter vår, collage by; Fashiongirl


round up

Nu sitter jag här, hemma från jobbet och strömmen fungerade. Ja, det gick nån propp idag när jag var mitt uppe i städandet, typiskt eller? Haha .. Får städa imorn istället :). Ska strax slänga mig i sängen, skulle bara sätta mig och varva ner lite. Ok.. jag erkänner; spela Fish World på facebook. Men äsch, nåt ska man väl roa sig med? :D. Har lyckats hittills i år med att bara dricka läsk på helgen! Ska sluta upp med sötsaker i veckorna, samt skräpmat. Det går faktiskt bra, har haft med mig frukt & mackor till jobbet istället. Kalasbra! :). Nästa vecka börjar jag sätta igång med träningen på riktigt med, samtidigt som Friskis kickar igång som vanligt. Gött som kött!!

Den här tjejen kan klä sig alltså, har en bra blogg också tycker jag :). Henne hittar ni här!

give a little love

Mmmm, det snöar idag. Kan ni fatta att det redan är 4 januari? Detta året springer iväg precis som alla andra, skynda er nu och hitta på grejer. Ta vara på tiden för tusingen! :). Jag har redan börjat planera en thailand resa i vinter, haha .. Shit, kommer jag någonsin börja plugga igen? Jodå, jag vet ju vad jag vill göra med mitt liv. Jag vill bara inte göra det just nu. Kommer naturligtvis söka, för man vet aldrig, man kan alltid tacka nej! :)

Ligger här och har börjat planera min träning lite, måste komma igång igen. Har varit lite segt efter rygg-skadan och sådär, men nu ska det nog gå för sig. Tänkte börja nästa vecka när Friskis sätter igång igen. Blir lagom! :).

Det här vill jag slänga på mig nu, känns lite fel när det snöar ute... ge mig vår någon? :)


gain

Tråkigt att ni inte vill berätta, då får väl jag tragga istället :). Har hittat jättemånga fina outfits på stockholmstreetstyle, tänkte slänga upp de här strax! Kan säkert svänga ihop nåt "sno-stilen" grunka också! :).
Har precis slängt i mig lite pesto-pasta & två knäckemackor, har även varit på mitt städjobb! Tror jag ska unna mig en liten efterrätt idag, glass + chokladsås, mumma! :) Pyjamasen och dunsockarna är på så nu ska jag slänga igång One Tree Hill och bara mysa, härliga söndag. Puss&Kram!!







Enkla outfits men SÅ himla snyggt, less is more som man säger. Till jobbet, skolan, en dag på stan, lunch osv.

would you kill

Jag känner mig som en hemsk människa, när jag ser att det trots allt varit många här inne och kollat och jag har inte bloggat på typ två veckor. Om inte mer. Usch, fyskam! :) Men. Gott nytt år på alla!! Herregud, 2010 är här. Kan ni förstå? Var har alla andra år tagit vägen? Om fyra månader blir jag 20. TJUGO!? Jahapp. Vad har jag gjort med mitt liv börjar jag fundera då, men vet ni? Kanske inget speciellt hittills, men i februari ska jag både till Åre och till London. Och om allt går som planerat ska jag även till San diego i juni. Hoppas hoppas:). Är så himla glad för det! Trodde inte jag skulle få ihop det ekonomiskt men nu har jag hittat pengar både här & där som gör att det ser inte så illa ut ändå för mig ;).

Hade ni ett bra nyår då förresten? Vad gjorde alla? Vilka firade ni med? Och bäst att ni svarar mig nu för jag har ju sett att ni läser :).
Idag.. Ja idag ska jag slänga ut lite saker på blocket faktiskt, har lite skit som behöver säljas, så jädra dumt när det bara står & tar plats! Och sen ska jag åka iväg och jobba lite senare. Annars är det väl som vilken söndag som helst ungefär :). Ska försöka få fatt i lite bilder från nyår så kan ni få se hur jag hade det i alla fall :).

 

Sådär vill jag gå runt nu, shit vad jag längtar till våren & sommaren. Speciellt nu när nya H&M katalogen har kommit, ingen har väl missat den? Kära jissanes vad mycket fint det fanns i den. Oj oj .. Mm. Men först; Åre och skidställ på ! Haha :)

RSS 2.0