keep rockin

Det är så roligt att blogga när man jobbar... skriver så mycket olika varje dag då liksom. <- Det var min ursäkt till att inte ha skrivit nåt på några dagar, förlåt. Men nu skriver jag, det är fredag kväll och jag sitter i levinskys lägenhet med honom och engan, rätt soft! :) Har jobbat igår och idag, har lite blandade känslor vad det gäller mitt jobb. Ibland skitskoj, ibland skittråkigt, men det har ju sina anledningar såklart!

Igår drog vi till Ripa och kollade på Fredde och Adam när de körde cross, får såna myskänslor när jag kollar, ser så härligt ut när de hoppar och kör runt, skitball verkar det va. Synd man inte är lite längre, alltså.. då hade jag nått ner till marken, eller fotpinnarna iaf.. haha ;) Sen gjorde jag och ville korv stroganoff, hm. Ville satt vid datorn och jag gjorde det, men vi åt tillsammans iaf så det var ju nära nog! Och tittade på Daylight, rätt bra film ändå alltså.
Berättade att vi såg rånarna i förrgår? Ah första gången i mitt liv det hände, lite kasst ändå men den var bra som tusan!! Älskar såna filmer där de ska luska ut vem som gjort brottet, kanon underbar grejt :)

Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, men snart kommer Fredde och Adam hit, jag och grabbarna.. mums hehehehhe. Det är en fin kväll dock, solsken och sånt. Knepigt väder det har varit förresten igår och idag, först solsken sen regn sen sol igen. Fast gött att det är sol när man går till och från jobbet men regnar när man är där, så man inte missar nåt. Inte för det händer ändå iofs eftersom alla andra också jobbar.. Öh aja. Ska springa ner till bilen och hämta telefonen, glömde den där. Fiffigt Elin!

Förresten så är det min namnsdag idag, grattis till mig.
Hej

keep it kali

Jaja, nu när alla är i lumpen och fjollar sig så får ju jag och Ville hålla ihop. Så igår blev det bio, Public Enemy och den sög så se inte den. Hem och däcka, ville drog till jobbet, jag kollade på tv filmer och spelade Guitar Hero, har ändå blivit rätt grym!! Nu ikväll har vi varit  i Härnestad, sen käkade vi hos Levins föräldrar och nu är vi tillbaka i lägenheten. Ska kolla lite Twitch & Scummy innan vi somnar :)

Imorgon blir det väl till att dra hem och hämta lite stuffs så man kan stanna här några nätter till, vi får ju som sagt hålla ihop nu när vi bara är fyra cc:are kvar.. känns riktigt tomt. Palla lumpen liksom!
Har inte så mycket mer att säga om den saken.

Pöss

comes around

Det är måndag nu, den 27. Mina grabbar har ryckt in i lumpen, ser de inte på tre veckor nu.. ahh bu på det! Som tur är så har jag levinsky kvar här hemma, det är ju tur iaf :).
Igår gjorde jag ingenting, hade så ont i min fot; har lyckats stuka mina tår eller bryta jag vet inte, ont gör det. Så satt hemma och glodde, men det är ju skönt sådär dagen efter. Lördagen blev riktigt lyckad annars, hela crucial var samlat, och alla blev sådär lagom glada under tiden som kvällen gick och vi dansade loss vid lilla baren på martin & martin. Kanon!

Nu har precis min kusin åkt härifrån, de dök upp helt plötsligt. Har inte träffat de på sex år så det var riktigt jädra roligt att de kom hit, vi käkade lite lunch och våfflor och snackade. Och deras barn har blivit 13 och 10, förstå att de var 7 och 4 när jag såg de sist. Helt sjukt hur snabbt tiden går, man måste ta vara på sina bekantskaper mer.. Ska försöka minnas det!

hej

follow the leader

Vilken sjukt perfekt dag jag hade igår, började vid elva med att vi åkte till Malmö; jag, syster, mamma och mina två svägerskor. En heldag där med middag, fika två ggr och shopping såklart! Handlade massa fint på rean, hur underbart är det inte när det är rea i ens favoritbutiker? :)
Kvällen sedan blev det stressigt, kom hem igen vid åtta sen fick jag skynda skynda för att åka till Åhus, och där stannade vi några timmar för att sedan återvända till lägenheten; jag, louise, viktor och erik. Åh vi dansade, sjöng och hade oss. En galen natt, men helt jädrans perfekt!!
Sprang runt i halva stan för att fixa hollywood tejp idag, gick sådär men lyckades til l slut. Har nu återvändit till lägenheten för att sedan bege oss till Åhus. Martin & Martin ikväll, får väl se om det blir lyckt den här gången.. var ju dötrist sist.

Tjena

on the dancefloor

Om tre dagar åker rycker av mina favoriter in i lumpen, kan inte fatta att det redan är dags. Känns som det var två veckor sen det var juni och det kändes som en evighet tills dess, saker och ting blev inte alls som jag tänkt mig och den sommaren jag trodde vi skulle få tillsammans blev inte som jag trodde. Men i vilket fall sitter vi här nu, och jag kommer bara få träffa er då och då lite random, skitskumt ju. Sen åker jag antagligen till USA, och då får vi inte träffa varandra alls. Känns ju skitkul att vi kan få göra något ball, på olika håll, men så mycket jag saknat er fast att vi är 3 mil ifrån varandra.. hur ska det gå när jag är på andra sidan jorden? Haha.. usch. Men, det är väl tur att vi har datorer och mobiltelefoner nu förtiden? För som min svåger sa; "Det gör knappt nån skillnad om du bor inne i stan eller i USA för datorer och mobiler gör att vi kommer varandra nära ändå". Och det är ju sant, jag som är så hemmig. Hade nog dött av hemlängtan efter en kvart om det inte hade funnits data och mobil. Jaha, det var min bekännelse...

Har tittat på A walk to remember ikväll, att man aldrig slutar gråta till den filmen?! Kunde ju hålla mig nu när jag hade sällskap, men det brände till i ögonen. Mesig som man är .. Fast bra är den ju, det kan man inte undgå! :) Sen fick jag skratta lite åt min systers grodfobi, alltså den är inte nådig. Hur kan man vara så rädd för grodor? Eller spindlar eller liknande, klart jag gillar inte ormar, men hennes fobi är galen haha. Tro tusan att hon fastnar i gummistövlarna också, fick nästan inte luft så mycket jag garvade hahaha.

GODNATT

you knocked me down

Gick upp runt tio tiden idag, helt galet, har inte varit uppe så tidigt (och hållt mig vaken hela dagen) på.. typ hela sommaren känns det som. Men det känns bra, jag gillar det, man skaffar sig ett liv om man går upp i rimlig tid.
Så idag tog vi en tripp till IKEA i Älmhult, Sveriges första IKEA, eller ja världens iofs.. Förstår ni vad denna gubbe har gjort för vårat land? Han har satt Sverige på världskartan minst sagt, och förbannat snygga grejer har de också. Man vill ALLTID köpa upp halva affären, tur att jag åkte dit när jag inte har pengar håhå. Annars hade det nog varit en fullproppad bil vi hade åkt hem med, jodåsåatt.

Nu sitter jag och väntar på att en snubbe från Scandinavian Institute ska ringa mig, behöver hjälp med ansökan, och ingen av de där assistenterna verkar ju kunna ett jota så jag måste snacka med proffsen. Ja men då vet jag att det blir rätt åtminstone, kan inte fatta att jag gör detta. Lär ju få en hejdundrande hemlängtan, men vilken upplevelse. När folk ändå drar till lumpen, jobbar eller pluggar så kan jag lika gärna göra det. Inte direkt så jag missar nåt stort här hemma :). Tänk att få fira sin 20-årsdag i USA? Coolt. Får inte åka förrän i slutet av september som tidigast ändå, så då får jag en hel månad med Charles, minst. Det är bra iaf :).

Annars suger vädret, har spöregnat hela nedrans dagen. Men är det inte typiskt svenskar? När det var sådär äckelvarmt för ca tre veckor sen, då ville vi minsann ha regnet hit och "fy tusan vad klibbigt det är"  osv, och nu när det regnar då är det också skit och mög. Haha, vi blir aldrig nöjda. Lagom är bäst? :) Guess what förresten? Jag har fortfarande inte kommit i underfund med hur man lägger upp en länk på det här stället haha, ÅH HJÄLP MIG!!

P.s. Jag vill tillbaka till balen d.s

hit the floor

Nu är jag ledig igen i en vecka, helt jäkla underbart! Märks det att mitt jobb inte är det bästa jag vet? Nej men, vad ska man göra då, tror inte det är så många som tycker om sitt jobb EGENTLIGEN? Vem hade inte hellre velat vara ledig och göra massa roliga grejer och ändå få pengar? bara en enkel liten fråga..

Idag har jag varit i åhus med familjen och spelat minigolf, vi tröttnade efter 11 banor och käkade glass istället! Den glassen är inte lite god den, och med nöttopping på med, mm det vattnas i munnen nu med trots att jag är proppmätt.. hihi. Och ikväll går 27 dresses på Canal +, skitbra för jag har velat se den länge! Orkar inte hyra filmer heller, det är skitdrygt och man glömmer alltid att lämna tillbaka dem hehe.

Två dagens slänger jag upp också, låter så fjantigt men tycker ändå det är lite roligt. Får se hur länge jag klarar av att hålla mig till den saken :)

 

your pretty face

Ouh, jobbade stängning igår! Idag? Var ju hemma halvtre.. Äsch, jag jobbade åtminstone. Fick en förfrågan om att ge ut mitt nr, valde att inte svara på den saken faktiskt. Men det var faktiskt en trevlig kväll, jobbade trots allt med Lena och det är kanon tycker jag!
Idag ska jag jobba mellan sex och tio, sen är jag ledig i en vecka igen. Så jäääkla fint, kan behövas med tanke på att mitt augusti schema är FULLSPÄCKAT, minst sagt. Kära nån, tur jag ska resa iväg lite den 21-23 :)

Just nu sitter jag och är jättehungrig, orkar dock inte gå och fixa mat... hade kunnat sova några timmar till faktiskt, men man måste ju vändap å dygnet eftersom jag inte jobbar lika länge ikväll :)
Det verkar som att jag inte har något vettigt att säga, så jag kan lika gärna sluta skriva nu hihi.

hej

follow the leader

Söndagar känns alltid sega, det vet vi ju, men när de dessutom spöregnar så känns inte livet allt för underbart.. Slöat har vi gjort hela dagen här, inte många knop gjorda. Typ slappat, sen ätit, sen slappat, ätit lite till och sen slappat ännu mer! Fast vi har ätit gott åtminstone, och kollat på en rätt skön film så .. det är ändå okej :) Sen åkte jag till Ville, slappade lite till, käkade pizza, spelade guitar hero och kollade på Beck. Mm, så om man lägger ihop allting så var den här söndagen ändå bra. För att vara den sista dagen på "semestern", imorgon är det tillbaka till verkligheten och jag jobbar stängning, dock jobbar jag bara måndag - tisdag, sen är jag ledig igen i en vecka haha ..

Sitter här och försöker betala en räkning på tågbiljetter, går inte alls bra för swedbank verkar inte fungera.. sen fungerar de mest onödiga sidorna som; facebook, blogg.se och liknande. Ja inget illa mot de sidorna, men det är lite viktigare med än räkning än att läsa vad folk "gör just nu", när de dessutom inte skriver vad de gör utan något annat helt ointressant. Ojdå, nu börjar jag nog bli trött, det visar sig på humöret. Dags att krypa i sängs då gissar jag.

Natti

what I prefer

Åh vad kul det var att hänga med grabbarna igår, har saknat de så mycket. Kanske man borde vara ifrån de sådär varannan vecka så man verkligen tycker ALLT är skitkul när man är med dem. Fast nej, det klarar jag nog inte, de är för bra för det :). Martin och Martin däremot var ju en ren flopp, skitskumt folk där, säkert såna muppar som bor på campingen eller nåt, nej som jag skrev på facebook; tacka vet jag calle ekbergs crib :) "
Åskat har det gjort inatt, har vaknat till några ggr men somnat lika snabbt igen tills jag vaknade och trodde klockan var 04, i själva verket var en 11.. jaja man kan ju känns sig trött ibland!!
Idag har jag och mamma varit på Maxi, sinnessjukt mycket folk men lyckade ändå tima att komma samtidigt som Ville & Erik, ibland är väl livet bra konstigt! Snart kommer sis och de hit, jag bara sitter här och väntar haha ..

tjenix

in my hand

Kära nån då vilka händelserika dagar det varit på senaste tiden, jag gillar det, och jag fick precis reda på att min sis + familj kommer ner imorgon och inte på måndag. LYCKA!
Igår åkte vi till Båstad en sväng, eller ja.. det tar ju tre timmar dit och tre timmar hem, men det var det faktiskt värt för fy för hundan vad mysigt vi hade det! Började med en picknick  på en gräsmatta vid havet, sen tog en sväng bland alla lyxbåtar och kom överrens om att vi skulle ha varsin fyravåningsbåt om 40 år. Gled rundor och tittade på hus och drömde oss bort lite, nej fy det var så himla härligt :)
Så skulle vi köpa färska baguetter till tåget innan vi stack, sjukt besvikna blev vi när vi insåg att de var slut.. men besvikelsen varade inte länge då vi upptäckte att de minsann hade bakat nya, fresh from the oven. Vilket resulterade i att lyckan kom tillbaka och vi fick en bra hemresa, tills jag sprutade ut baconcheese på tröjan .. aja vi kom hem åtminstone!

Idag har Mik och jag ränt runt på stan, fikat på Darins (länge) och jag köpte present till calle, bästa presenten ever haha .. När jag kom hem gick jag bort till fölen, de är så små.. och söta och snutt!! Aa sen har jag hängt tvätt på en sån tvättsnurra, kommer inte på vad de heter nu, typiskt.

Hejsvej


clap again

Det blir aldrig som man tänkt sig, speciellt när man ska planera till över fem personer, det funkar aldrig.. alldeles för många världar som ska passa samman och det är svårt. Så nu valde jag och Magda att träffas och titta på Harry Potter istället, sjukt nice ju :). Jag ska strax gå bort och handla nåt på Hemköp jag kan äta ikväll, vet inte vad det blir ännu men får se vad jag är sugen på när jag kommer dit!!

tänkte lägga in en länk till en sak, men fattar inte hur man gör .. så jag gör det när jag fattar.
tja

neighbourhood trends

Oj oj, tiden går fort när man har roligt. Vilket resulterar i att man inte sitter vid datorn speciellt mycket :) Måndage började med att jag åkte till Amelie för kaffe och kaka, satt där ett tag och snackade lite strunt. Därefter fick jag bege mig till mor för att få fatt i medicin till min ögoninflammation! Sen åkte jag direkt till Erik och surprisade han på jobbet, och så åkte han, jag, ville och mikaela ner till Härnestad för lite vattenskoter. Fy tusan vad roligt det var, så nice att vara på vattnet igen och bara chilla rundor (trots vissa bitterfittor i en båt vi mötte),
Sen åkte vi hem och lagade mat och kollade på en Kottonmouth Kings video. Igår då vaknade jag och Mik vid tio tiden, städade hela lägenheten och drog till torget för att köpa frukt, glodde på Bedtime Stories samt What happens in Vegas. Sjukt bra filmer, rekommenderar verkligen dem, speciellt den sistnämnde hehe. Ja sen drog vi till Kiviks marknad med "BAS"-en och sen lagade vi spaghetti och köttfärssås och kollade på Jurassic Park 3 haha ..

Och nu har jag legat i soffan hela dagen och sovit, tog mig hem vid nio i morse och nu är klockan kvart i tre haha .. sletet värre men men. Ikväll ska alla tollarpare träffas för lite grill och kubb och sånt, myspys hehe.

hejsvej

one in a million

Trilla inte av stolen, men jo, jag är faktiskt uppe innan halvtvå!! Gick till och med upp lite över tio, visserligen hjälpte väckarklockan till men jag gjorde det åtminstone. Så nu har jag duschat, tvättat håret och klätt på mig. Ska åka in till Amelie snart, måste lämna filmen på Ica först. Vill inte, den var ju så bra .. Får nog köpa den sen, kanske hela serien? Fast tvåan är ju så dåålig, jag får fundera på saken.
Mitt öga var lite kletigt i morse, och det gör lite ont, men om jag låter bli att pilla i det så blir det förmodligen inte värre, hoppas jag. Sitter här och youtubar alla Hsm3-låtar, hehe lite nördigt.

tjatja

hsm3

Nu har jag den mest fruktansvärda överskottsenergi som skådats på länge, börjar fundera på om jag fått någon slags sockerkick pga cola + massa frukt? Hm. Får begrunda detta en stund!
Emilia och jag var ute och gick i en timme, vädret var kanon så det var hur härligt som helst. Alltid lika skönt när man inte varit ute på hela dagen, och sen får man massa luft. Grejt. Gick bort till Ica och köpte ananas, mango, nektariner och cola! Och så hyrde vi High School Musical 3, hur SNYGG är inte Zac Efron? Han är mums, mumma, gottis. Dessutom var filmen riktigt bra, tvåan var ju kalasdålig så förväntade mig inget från denna men två tummar upp alltså!
Tog ett tag innan jag grejade iordning med film i tvn med ljud bla bla, alltså ibland blir man knäpp på teknik, och jag är ändå en av de som kan det hyffsat bra. Men dvdn funka ju inte, och jag hittade ingen scartsladd, drog upp datan nej men då funkade inte ljudet.. Men till slut nr jag ringt alla jag kunde komma på, fast de svarade inte, så löste jag det själv. Got to have mor faith in myself haha :).

Tjenix

I remember

Det är söndag, de förut så efterlängtade kristianstadsdagarna är över och stadens invånare får återgå till den gråa vardagen. Fast det är iofs sol idag så den är ju snarare gul, lite blå kanske också (har inte kollat på himlen än så jag återkommet om den saken).
Vaknade elva idag för en gångs skull, Aslan låg bredvid mig och sov fortfarande, det såg så skönt ut så jag sov också vidare. Vilket resulterade i att jag gick upp halvtvå, men hey jag är trots allt ledig :). Eller om jag nu ska vara vuxen så kallar jag det semester, håhå.
Snart ska jag träffa Emilia, vi ska ut och gå en runda, sen ska vi väl mysa typ och snacka skit. Ha en tjejkväll eller nåt, inte för vi är sådär värst tjej-tjejiga men man kan ju låtsas lite utåt sett i alla fall.
Igår var jag på stan, trodde jag aldrig skulle hända men jag fick minsann några tummar ur gumpen och begav mig, tur var väl det för det var förbaskat trevligt. Fikade på House of Bagels och minglade runt på stan halva natten, fin liten avslutning på Kristianstaddagarna, som jag för övrigt tycker är sjukt överskattade. Knepigt att man ska behöva nåt sånt för att folk ska gå ut på stan?

hejsansvejsan

that life

Det blev karusell - åkande igår, fakiskt. Fy tusan vad snurrig jag var, snåla jäklar som inte lät oss åka gratis! Surgubbar.. får väl inget för de ser ut som de blev hittade i containrar! Men det räckte iofs med en gång, var nog nära på att spy där, och jag brukar aldrig må illa av karuseller?
Det blir inget Tivolirock för mig idag heller, vädret lockar inte och när jag tänker efter på föregående år har jag aldrig tänkt; "Fan va kul det va igår!!!"  när jag varit på T-rock.
Så just nu sitter jag här bara och funderar på om jag ska gå ut alls idag, kanske för att få lite frisk luft, observera att jag inte kan andas ordentligt i det här huset. Nej jag är ju kattallergiker, och jag ska be att få tala om att de här katterna fäller inte bara nåt hårstrå sådär utan halva pälsen och helst i mitt ansikte. Kli kli, atchsoo (hur man nu ska skriva det), snor och lite kli till. Jodåsåatt, men jag trivs trots allt i Tollarp, så jag stannar kvar :)
Lyssnar på Yound dad och Hit the floor medan jag tömmer kattlådor och dammsuger, ja för då blir jag av med lite katthår åtminstone!

Hejsvej


mos

Mina tummar är förflyttade ur röven och jag har tagit mitt pick och pack och begett mig till tollarp! Så nu befinner jag mig där med Fanny i mitt sällskap, har precis ätit lite potatismos och fiskpinnar. Under tiden kom jag i underfund med att min favoriträtt har gått från; lasagne till potatismos! Hur gött som helst ju, bäst är såklart den kända mjela-mosen, men har man inte den får man ta det man har; Felix.
Snart ska vi fixa till oss lite, ska ut på stan, visserligen på varsitt håll men man måste väl se bra ut för det? Fanny ska äta med sin bror, jag ska däremot ta en friterad banan tillsammans med Jimmy och titta på när Melissa dansar! :)

Nej nu ska jag torka svetten, byta om och lägga på lite mascara. Vi ses på stan.
Tja

hejsan

Nu har jag varit ledig i fyra dagar, och idag var första dagen jag gjorde något vettigt. Jo jag har minsann städat idag, dammat och dammsugit och tagit ut soporna. Alltså ur sophinken då, de kom inte mycket längre än så innan mamma sa att hundarna åt ur påsarna... då fick jag minsann slänga de i den där gröna tunnan!
Sen fick jag reda på att jag blivit antagen till lärarutbildningen i Malmö, men vet inte om jag vill plugga nu, vill jag det? Kom som reserv till sjuksköterskelinjen, det är ju egentligenden jag vill mest, så det kanske är dumt att tacka ja till lärare då? Fast mest av allt vill jag ta hand om barn, som aupair, i USA. Och jag som inte ens gillar barn? Hm, det händer något med mig, jag kanske börjar bli vuxen? :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0