respectful

Ny dag, och jag vaknade av mig själv halvtio. FyFAN vad gött:). Har hängt upp tvätt, ätit frukost, släppt ut hundarna och betalat massa räkningar hittills. Och lagt på ett brev till försäkringskassan angående min bilförsäkring! Och vet ni vad jag mer har gjort? Köpt biljetter till IDOL :D. Så jävla götttt!! Skitglad är jag hihi :). Den 27 november ska jag åka ner till Malmö Arena och kolla på fyra Idol finalister, och antagligen har jag väl nån ny favorit bland dem :). Tänk så får jag snacka med Anders Bagge? Han är egentligen den största Idolen av de alla, haha.. Vet inte hur jag ska lägga fram det till mamma bara, ja jag ska ta med henne såklart:). Typ när vi kollar på Idol ikväll bara; fatta och se detta live. Jo just det, jag har köpt biljetter till oss. Hehe soft värre!!

Nu sitter jag och väntar på ett paket som min far ska få, de skulle komma mellan ett&två.. men de har inte ringt än så jag vet inte hur det går med det egentligen? Jaja de kommer väl:). Har inte bestämt mig än om jag ska ta en vilo dag eller om jag ska träna ikväll. Får se vad jag känner för sen. Är rätt gött att träna ju :).

Fatta va mätt jag blev igår på de där grönsakerna och dipporna, herregud. Kändes som magen skulle sprängas, en jädra tur jag köpte laktosfri gräddfil för annars hade jag inte mått bra igår hahah ..
http://open.spotify.com/track/0I1He1hwIUjiRoBuedHHkN !! Riktigt grym låt det där, skön att lyssna på när solen skiner och man känner sig på topp. Eller när man inte känner sig på topp, för då blir man det haha :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0