dancedance

Åh det var så himla skönt att äntligen få dansa igen, slutade ju för ett tag sen då jag inte kände någon utveckling. Nu har jag och Mikaela bestämt oss för att dansa tillsammans, det VI vill dansa. När man dansar hos någon så får man ju följa deras val, så nu kan vi göra vad vi vill. Kanonbra :). Kände verkligen att jag får va hemma ikväll, dopet är ju imorgon och jag har precis slagit in presenten. SKa öva lite på dikten jag ska läsa upp, nervös värre.. Det blir nog bra, måste bara tro på mig själv. Det är det enda som behövs egentligen, tro! :).

Tänkte göra mig lite mat och kolla på Johan Falk filmen, den första. Har sett fyran och femman, lite bakvänt haha.. Jaja sånt händer, inte direkt så det är Harry Potter eller Twilight så man måste ha stenkoll:). Kom som sagt hem klockan sex i morse, fick sådär mycket sömn. Därför är det lite kass bloggning denna helgen, ni förstår säkert. Men imorgon efter dopet så ska jag lägga upp bilder och lite sådär:)

roma-ma

Hej hopp! Kom hem sex inatt, en av de roligaste kvällarna på megalänge!! :). IDOL var helt underbart, sjukt häftigt att se Arenan också och att få höra allting på plats. Och vet ni vad? Jag vann biljetter till Göteborg! Hihi:). Tog massa fina bilder också :). Nu ska jag sticka iväg och dansa några timmar så senare slänger jag upp lite kuliga bilder :).

new moon

Filmen var kanon, gillade inte alls första filmen men andra var ju skitbra. Kanske för man inte förväntar sig nåt? Brukar ju oftast bli mycket bättre när man går in med NOLL förväntning! :). Så det är ett tips om ni ska kolla på den haha .. Har glömt ta kort på dagens outfit. oppsss.. Men imorn ska jag ta massa bilder på IDOL-erna, mig själv haha och ja lite annat kul :). Så länge får ni en bild på en kalasfin outfit från stockholmstreetstyle!


world

Caroline är här, vi har kollat London resa. Har hittat en riktigt bra och billig nu, kanon. Ska bokas, vi åker den 19-21 februari, SJUKT fint! :). Och snart ska jag åka in och kolla på New Moon. Mumma skumma :). Hörs sen pösss.

Bild: HÄR (vill inte vara olaglig)

Bild: HÄR


radar

Ah.. jag har blivit helt såld på Kent igen. Såg att de har en spelning i Malmö i mars. Riktigt supermegasugen på att åka och titta. Såg ju de när de var här i Kristianstad, alltså vilket band säger jag bara. Mums.


photoshop

Wow, nu börjar man verkligen undra vad som händer med världen.. Kolla den här bilden och gå sen vidare till Linn's blogg och läs. Man slutar inte förvånas av denna sjuka värld..


starshine

Sno stilen
Stilikon: Kate Moss


Klocka: triwa.se
Skor: Scorett
Väska: Asos.com
Jeans: H&M
Tshirt: Gina Tricot
Tygväska: Forever21
Armband: Accessora


fashion




prospero año

Collage by ME :)

net-a-porter, asos.com, lindex, kappahl, forever21

walk the line

Hej hopp! Idag fyller ju mamma år som sagt så jag har städat, varit ute med hundarna och nu håller jag på att baka. Kakorna är inne i ugnen nu så, det blir hallongrottor.. fast med jordgubbssylt.. haha jaja det blir nog gott ändå :). Sjukt fint att va ledig idag och imorn, och sen fyra dagar i rad.. MMMMM känns lite som att ha lov ju hehe. Äter lite deg som blev över, gott. Har alltid varit en degätare framför att äta färdiga kakor, äter mycket hellre pepparkaksdeg istället för pepparkakor osv. Mycket bättre ju håhå! Har lite party musik igång, sjukt fint. Tex denna ;


truth or dare

Hahaha den här bloggen är så sjukt grym! Där hittar man bilder & skvaller man aldrig trodde fanns.. Ah shit. PUSS på den bloggen verkligen! Läs & njut :).

anyway

Pälskrage & Jacka från H&M. Snacka om nya favoriter i garderoben :). Nu ska jag sticka iväg till jobbet strax, hoppas ni får en underbar dag. Vi hörs igen imorgon:).


ohlala

När jag hörde den här låten första gången tyckte jag inte alls den var nåt att ha, sen dök den upp en utekväll och då ändrade jag uppfattning direkt. Nu gillar jag den riktigt mycket, så därför använder jag den som "Dagens låt".



crisp

Alltså.. Jag börjar bli sugen på att få sommar igen. Och jag som alltid tjatar om vintern? Skitskum är jag när det gäller årstider, vill alltid ha den årstiden jag inte har. Kunde man inte fått lite blandat? Så man får allt på samma gång! :) För vem vill inte gå runt som Lauren Conrad, Whitney Port och Olivia Palermo? I deras snygga outfits med kjol, leggins eller klänningar. Mmmm.. Utan jacka då så att kläderna syns, för en annan får ju slänga på sig vinter jackan över. Dämpar ju genast de bra humöret för man lyckats sätta ihop en kalasoutfit. AH. Sugigt. Haha .. Man kanske skulle börja samla på sig massa fräscha blusar & kjolar till sommaren så man är fit for fight när den kommer. :). Jaja vad jag tjötar..

Idag blir det som sagt till att jobba stängning, känner mig inte helt kry än men är ju ledig imorn & torsdag så kanske hinner vila upp mig till helgens bravader då.. :). Imorn fyller även min mor år, kanske skulle baka en tårta? Mm det låter som en plan :). Gud vad jag längtar till helgen nu.. ge mig den NUNUNUNU!! :)

den smygande känslan

Ibland undrar jag vem jag själv är.. Hur kan jag tycka program som Paradise Hotel och Big Brother är så jädra kul? Det är nästan lite pinsamt. Att se på så osofistikerade program, speciellt när jag brukar titta på nyheterna, Debatt & Sommarpratarna. Kanske är det såhär det känns att stå med ett ben i vuxenvärlden och ett i ungdomsvärlden? Det kanske är nu jag ska "hitta mig själv". Tiden får nog utvisa det svaret :).

Har jobbat dubbelpass idag, fick även iväg mitt paket på posten. Klarade det preciiiiis att det klassades som ett brev och inte paket = priset blev 84:- istället för 150:-. Ibland har man tur minst sagt :). Nu är jag sjukt hungrig, ska göra mig nåt gott att äta och sen får det bli Big Brother hehe.. Imorn jobbar jag stängning så då blir det nog inte så intressant bloggning .. :S . Är dock ledig onsdag-torsdag så då ska jag banne mig trycka in inlägg i bloggen :). Pöss

sunlight

Alltså, jag har börjat med det där knepet att lägga väckarklockan (i mitt fall mobilen) långt borta för att man ska resa sig när den ringer = man vaknar lite snabbare. Vilket suger, hatar att vakna på det sättet, men lyckas alltid somna om igen ändå så det spelar kanske ingen större roll haha .. I morse däremot vaknade jag ändå direkt för det flög en helikopter här ovanför, då undrar man ju genast vad som hänt. De har inte sagt nåt på nyheterna än iaf så det var kanske inget, annars kanske det kommer fram under dagen :).

Ska strax sätta mig och äta lite frukost, har gjort i ordning en matlåda. Ska ju jobba dubbelpass idag.. Sen ska jag skicka iväg jackan jag sålde på Tradera också idag! Kom på igår varför jag inte kunnat somna de senaste dagarna, inte så smart att dricka massa cola hela dagarna och sen försöka somna. Precis som att dricka kaffe nån timme innan man ska somna. Inte speciellt clever ;).




monkiworld


halo3

HAHA. Victor skickade en sjukt rolig video till mig!! Kolla ;



hide and seek

När ska det sluta? Nu har det brunnit i Vellinge, utanför den planerade flyktingförläggningen. Jag blir rädd när jag tänker på att människor har blivit så onda i Sverige, det känns som att vi snart är det nya Tyskland. Jag vill bara fly härifrån, alltså.. Det känns som att vi kommer få inbördeskrig eller nåt.. Nån måste ju göra nåt och det är fort. Och tro mig, jag tycker också att politikerna har handlat fel. Men att sätta SD som regerande är inte svaret på problemet, de för ingen politik. De tänkte bara på att vi ska ut med alla invandrare, men resten då? Arbetslösheten, sjukvården, skolor, trafik osv. Allt annat som hör politiken till, det har de inte hjärna nog att hantera. Kom igen nu Sverige, tänk till.

another name





En riktig h&m outfit igår blev det, enkelt. Men less is more säger man ju! :)

den som lever

Underkläder man vill ha, blandat från H&M och Gina Tricot. Mumsigt! Gina Tricot har ju i princip nyss släppt en ny underklädeskollektion, den är riktigt nice. Finns massor för alla liksom :). Gå in och kika själva!


bloggare

Haha jag kom precis på en sak.. Det är lite roligt, att folk kan ta åt sig av allt skit som "Kissie" skriver, typ att "låren inte ska sitta ihop", "man ska va smal" bla bla bla. Men sen är hon för det första inte speciellt snygg själv och för det andra har hon ändå opererat en massa grejer på sin kropp. Att hon ändå kan ha en sån makt på människor, och att folk ens läser hennes fruktansvärt dåliga blogg? Fick dock höra att hon inte allt tjänar spec mycket på sin blogg, och att hon bara ljuger om vilket dyrt smink hon har och sånt haha .. skitkul. Hoppas hon brinner i helvetet iaf, ingen människa som beter sig så borde få synas i allmänheten. Och hennes kompisar är ju inte spec mycket bättre, exempelvis Amir, vem fan är han? Och Steffi, bajs på henne också. Jaja. Den enda som är snygg är ju Rahlenfeldt, den där "krilleboi" han är fan grädden på moset alltså. Puss på honom.

Ja nu har jag nog dampat klart för en stund, hej :).

in the bar

hej bloggen! sry för kass uppdatering, vaknade sent igår sen blev det snabba ryck direkt till jobbet. där var det en hel del att göra faktiskt, plus att min röst är helt borta så det var inte det lättaste att hantera haha :). blev att jag stack ut en sväng efter det, kalas för rösten det också ;). men det svängde ordentligt på class igår också, inte riktigt lika grymt som förra veckan får jag ju erkänna men ändå. så nu har jag typ, utegångsförbud.. eller sjukförbud? vet inte vad jag ska kalla det men mamma tycker jag ska stanna inne och vila. det tycker jag nog med, tyvärr. för jag hade planer på att träffa melissa men kul att va med nån som inte kan prata  haha .. nej fy. det här suger ju lite faktiskt.
dock finns det en ljuspunkt; jag har sålt en jacka på tradera! kalas, lite extra cash i kassan hehe.

jaha nu sitter jag här och gör inte alls mycket, försöker komma på vad i hela friden jag ska lägga jackan i för paket.. det löser sig nog, papi brukar ha massa kartonger över så jag hittar nog nåt :D . ja sen gick det nog nåt bra på tv ikväll har jag för mig..... JA. Transformers går på fyran, den är ju kalasbra den filmen!! nehe, ja men jag slänger upp gårdagens outfit sen :).

talk about you



De här bootsen jag köpte, kan vara det bästa köpet i mitt liv. Fy jädrarnas vad sköna de är, och de funkar ju till ALLT. Verkligen min stil, och det bästa med det modet som är just nu är att det verkligen är så jag vill se ut. Och nu finns det grejer överallt som verkligen passar den stilen jag söker efter. Har sökt. Jaja.

Jag har iaf på mig;
  • Jeansleggins: Gina tricot
  • Linne: H&M
  • Skjorta: Lindex
  • Boots: Din sko

make a sound

Vi var minsann klara klockan ett igår, var ganska lugnt. Blir nästan jobbigt när det är så lugnt, för då känns det som att man har glömt att göra massa grejer för att man bara går runt. Om ni förstår vad jag menar .. Idag tror jag att vädret är lite bättre, det regnar åtminstone inte och jag hör inte att det blåser. Dock är det ju mulet, men men :). Det är torsdag idag, vilket innebär att jag bara har idag & imorgon kvar sen är jag ledig så det bara sjunger om det :P.

Inatt så har jag varit jättetäppt i näsan, så jag har typ sovit med öppen mun så nu har jag värsta sprickan i överläppen. Hur skönt är det på en skala? Inte alls skulle jag vilja säga. Och förresten, jag kan inte fatta att jag jobbar imorn för jag missar IDOL. PALLA haha .. Det är en vecka kvar imorn, en vecka. Tills jag har typ en av de bästa helgerna på året, niiiice. Jaha nej men nu ska jag hoppa in i duschen, diska och lite grejs. Hörs sen :).

people say

Hej hopp! Ska köra iväg till jobbet om ca 40 min. Känner inte suget direkt, men ska man överleva så måste man ju faktiskt jobba. Har inte så mycket vettigt att säga idag, mår bättre än igår iaf och det är ju soft. Är det nån mer än jag som har sånt extremt illamående efter att ha tagit sprutan? Har känt det i en vecka nu, mindre roligt alltså..
Går lite upp och ner så hoppas det försvinner snarast :). Idag är det en vecka och två dagar tills jag ska se IDOL, wooopppp. Längtar SJUKT mycket hehehe.


Tröja: H&M herr
Leggins & jacka: H&M
Boots: Din sko

samla poäng!

Gratis Bio kan man lätt samla poäng och få presentkort på olika ställen. Bara gå in och gör några test och samla poäng, eller handla osv. Man kan byta in poängen till present kort till valfri butik eller få biocheckar osv. Riktigt bra:). Du blir medlem helt gratis och så får man poäng när man bjuder in vänner.  På samma gång deltar du ju i andra tävlingar som du har chans att vinna i också :). Lycka till!

gåtfull

Haha! Jag har blivit medlem på Gratisbio.se, suttit här och gjort massa test och grejer för att spara ihop lite poäng. Lite skojigt ändå, man kan ju få biocheckar, presentkort och sen deltar man ju i andra tävlingar på samma gång där man kan vinna resor och grejer. Lite skoj ändå!
Annars har jag bara ätit lite, tänkt sätta mig i soffan med cola & chips snart och bara slöa, imorn är det ju back to work som gäller. Bläääää, men I need the money så :). Ska ju jobba röven av mig december också så det är lika bra att jag kommer igång med jobbetänket nu. Sluta vara så jävla lat hehe.

Imorn ska jag ta tag i bloggandet igen också, förlåt mig för jag varit så tråkigt på senaste. Det blir väl lätt så när man mår lite kasst, det går ju ut över allt annat liksom. Men har trots det haft en topp på besökarna idag så det är la alltid trevligt :). Hihi. Kanske skriver något mer sen, kommer säkert på nåt annat onödigt haha ..

mercy

Ah fan vad det är drygt att vara sjuk. Går runt och mår illa hela tiden och har ont när jag sväljer, typ så det gör ont i huvudet också. Skitknasigt. Har precis bäddat rent i sängen och diskat lite. Legat framför tvn hela dagen typ, rätt nice faktiskt :). Får hoppas att denna vilan gör så man pallar trycket imorn, torsdag & fredag. Men det går nog bra :). Nästa vecka vill jag verkligen börja träna igen, hoppas att jag mår bra då. Både i rygg & med förkylning osv!!

Är det någon som är ett stort fan av Aladdin asken? Då kan ni gå in på Rädda Julen och rösta så att eran favorit bit får vara kvar i asken :). Jag är mer en Paradis - människa. Inte så mycket skit med likör och annat äckligt i. Hoppas en likör bit åker ur Aladdin asken och in med en annan smarrig grej :). Haha värsta kampanjen.. jaja.. nåt får man ju roa sig med hehe. Hur god är inte trillingnöten tex, eller typ cocoskolan .. mmmmmm mums. Håhå, vilken ska jag rösta på :D. Jag tog cocoskolan, för de andra goda låg redan bra till hahaha .. Insatt. Jaja lycka till cocoskolan:).

twins

Kolla in de här sötnosarna!!


work hard

Låt inte det hända, snälla inse att det inte är invandrarna som är problemet. Genom att strypa invandringen minskas inte problemen, inte heller genom att låta bli att adoptera från andra länder. (Läs här vad jag pratar om). Vi måste tänka till nu, rösta inte på SD. Tänk ett steg längre, tror ni på riktigt att de kommer lösa alla problem? Det finns inte en chans i världen att det kommer ske, det handlar om så mycket mer än bara invandrare. Jag blir verkligen ledsen av att läsa det här, och framförallt kommentarerna som människor skriver. Här kan ni se en annan sida av verkligheten, kanske kan ni förstå hur de verkligen vill att det ska vara men inte har nån chans att ändra på eftersom ingen lyssnar. Usch .. det finns så mycket jag vill säga men finner knappt några ord. SD i riksdagen är inte okej.

no kind of way

Ah det är väl typiskt, att den månaden man redan har ont om timmar blir man av med ännu fler pga att man är sjuk. Jag blir så trött alltså.. Huvudet känns som det ska sprängas, men jag kanske behöver ta det lite lugnt. Det kanske är en varning liksom, en signal eller nåt. Sitter här nu, har legat i soffan hela dagen i princip, ska in och jobba tre timmar bara. Får hoppas att det går bra, imorn bytte jag bort mitt pass. Tog visserligen ett annat pass med samma tid så förlorar väl inte så mycket.. Men kände att jag måste vila ut, så jag pallar trycket. Får se hur det går, annars får det väl va så ..

Ikväll är det iaf Ullared klockan 20, sen är det Helens små underverk (en film) klockan 21. Så  det kan nog bli en bra myskväll ändå, hoppas det hjälper lite. Lite drygt, nrä man gick i skolan fick man ju ändå pengar fast man var sjuk. Nu kan jag ju bara säga tack & hej till det haha. Tur man ska till Ullared i slutet så man kan shoppa upp ett lager så man slipper det sen haha .. JAJA det löser sig. Det är ju mänskligt att vara sjuk.

can't sleep

Kan inte sova. Har världens hals- och huvudvärk. Suger ju riktigt mycket. Ska svälja ner några alvedon och dricka lite oboy, brukar ändå funka hyffsat. Får se om jag slocknar sen. Har två katter i huset som inte vill gå och lägga sig heller, känns lite ovant.. jaja. Hoppas det går över snart.

games to play

Då var man hemma igen, och inatt ska jag iaf sova hemma med hehe. Fredagen var helt SJUK, så jävla ball var det!! Stack hem till Johanna efter jobbet, gick ner på stan och tände ljus för Emma (hoppas energin når henne) och sen hem igen för att käka lite krubb. Vid tio tiden stack vi hem till Lisa och mötte upp resten av gänget, och så vidare till Class. Där var det headbangning för hela slanten vilket igår (och IDAG!!) resulterade i en helt störd träningsvärk, INTE okej. haha.. Fast det var det lätt värt :). Kom hem vid halfyra, så skulle jag upp och jobba halvelva. KUL . Och igår var vi hos Johanna, massa tjajooor och dansade, spelade kortspel och massa gött. Drog ner på stan en snabbis men inget går upp mot en fredag så vi stack hem rätt fort igen :). Slocknade typ dirr, det behövdes verkligen. Idag kan jag säga att det känns att man inte riktigt är med.. huvudet är tungt, halsen gör ont & träningsvärken är ÄNNU värre än igår, fyfan haha ..

Sitter och kollade på den där "Chrilleboi" bloggaren, hade han inte varit sån jävla FJORTIS och sett så bögig ut hade han varit FETT snygg. Han har verkligen potential, men han får fan man up lite. Det funkar inte. HAHA.. jajajaja .. Fuck. Snygg är han. HM... JAJA. Nu är jag så jävla trött så jag pallar inte blogga mer, vill bara må LITE bättre så jag  blir sugen på att kränga upp mina chips som ligger i skafferiet. ehehehe. Lyssna på den här vetja:).

keep it tight

Nu händer det grejer gott folk, ursäkta kass uppdatering. Johanna fyller ju år idag, var ute igår och har jobbat hela dagen och nu ska jag till Johanna igen. LOVAR att berätta allt imorn och även slänga upp lite bilder hoho :). PÖSS

mad

Checka in de här killer bootsen från Chapnlle, DIN MILDE!


reason

Fredagen den 13. Jag brukar alltid sitta inne då, skrockfull som man är. Men idag ska jag mot alla odds gå ut, hoppas det går bra. Håll tummarna för mig .. Och kvällen till ära är det Black Friday på Class. Alla ska klä sig "rockigt", tur man ska va med Johanna så vi är två som kan slåss om det skulle vara problem på hemvägen. Oj oj oj. Nu sitter jag här i badrock och med handduk på huvudet, har betalat lite räkningar och sådär. Det ser ut som jag har mer pengar än jag räknat med.. Fattar inget. Det visar sig säkert sen haha .. OM det mot all förmodan skulle vara så att jag har mer pengar än jag tänkt så är det rätt soft ändå, för då kan jag handla mer i Ullared ;).



Vill passa på att skänka en tanke till alla anhöriga till flickan som blivit grovt misshandlad, inte långt ifrån mördad för en vecka sen. Hoppas allt går som det ska och att hon blir okej snart. Det ska tändas ljus i Kristianstad idag tillägnad henne, har man inte tid eller möjlighet att gå dit kan man i alla fall skänka en tanke också. Inte så mycket begärt.

having fun

Jag måste ta ett snack med Kenza, helt allvarligt. För jag har upptäckt att vi nästan känner varandra.. Alltså det är fasen inte många människor kvar nu HAHA. Nej men hon lägger ofta upp bilder på tex Jayson och Levis. OCH jag vet nämligen att dessa två unga herrar har en liten "connection" till MAX. Min chef har nämligen hängt mycket med Jayson då de båda bodde på Gotland och som om inte det vore nog (!?) så är Levis en annan jobbarväns lillebror. Detta resulterar då i att jag borde snart bli bekant med Kenza också. Nej men vafan, hur liten är världen helt seriöst? Ofta att TVÅ av mina jobbarkompisar har vänner/släktingar som umgås med en av Sveriges största bloggerska vilken jag också läser då. Haha ja jag säger då det :).

Om inget annat så var mina bebis katter inne och hälsade på lite nyss, jag sitter mest här och har skittråkigt. Har läst lite och nu funderar jag på vad i hela världen jag ska göra för nåt.. Finns inte ett SKVATT att se på tv. Förrän kvar i elva (då börjar big  brother), men hur länge är det inte tills dess då? Får typ äta så länge.. det är ju vad man brukar göra i brist på annat haha ..


paparazzi

Nu kanske jag är sen igen .. Men visste ni att Alexander Skarsgård är med i Paparazzi videon? Med Lady Gaga? Det upptäckte jag igår iaf .. hånglar gör de också. ( har aldrig sett hela videon förr) Kolla själva;



hear me saying

Så då har jag Facebook-at färdigt, läst alla bloggar som intresserar mig och kollat runt lite allmänt. Nu har jag gjort mig tre knäckemackor med ost & gurka (knappt gott ju) och ett glas äpplejuice. Tänkte kolla på andra avsnittet av Ullared, alltså säga vad man vill om detta program men det är banne mig roligt haha.. Ikväll är det ju inte Inlåst längre på fyran :(. Får se om det där Glee är något att ha, om inget annat så kollar jag ju på Big Brother numera på tv400. Sjukt tråkigt att det inte spelas in längre, det får de nog ta tag i tycker jag !! :D Hörs sen hihi.

my only wish

Jahaaaa. Såhär ser jag ut idag!!
Boots: Din sko
Linnen: Gina tricot & H&M
Kofta: Lindex


for you

Godmorgon alla glada! Idag känner jag mig bättre, fortfarande illamående och SJUKT öm i armen, men febern och huvudvärken är borta. YIHO! :). Har precis tvingat i mig två mackor och lite juice, ska strax köra till jobbet är det tänkt. Sen blir det raka vägen hem igen, måste vara frisk till imorn för då är det partaj hehe !! Alltså, bonde söker fru är ju bara för bra om inget annat. Roger + hans tjejer = samhall. Absolut inget fel på Samhall, det är sköna människor som fasen (Samhall jobbar hos oss:) men de där tjejerna har inte riktigt alla hemma, och inte han heller för den delen. MEN vad vore världen utan dessa sköna människor? Inte allt för rolig skulle jag nog våga säga :).

Just nu består hela min Facebook startsida av statusar som innehåller "Paranormal Activity", tydligen ska den vara skitläskig. Vilket man kunde räknat ut med den där bak = man sätter sig inte och kollar på en sån film. Fyför helskotta, jag blir ju rädd av Ghost Whisperer så jag skiter nog i den filmen va ;). Ni kan lyssna på de här istället;



Black eyed peas - Meet me halfway



Beyoncé Knowles - Broken hearted girl

bäst såhär

Shock, H&M, Gina Tricot


släppa taget

AH sablarns vaccination. Nu har jag legat här hemma hela dagen (istället för att jobba) bara för att jag varit illamående, är febrig osv. Det dunkar i hela huvet och armen ömmar, jahaja. Då förlorade man dem timmarna. Så jädra typiskt! :(. Men men, får la ligga här hemma och glo hela dagen då ist. Läsa orkar jag inte för huvudet känns som det väger 3kg, kolla på tv är också rätt ansträngande idag. MEN, hellre lite symtom än den riktiga svininfluensan det säger jag er! Kunde som tur var sova några timmar till efter att ha vaknat klockan sex (somnade två), så ja det är nåt positivt iaf :).

Igår satt jag och tittade på resor lite, jag och Caroline planerar en liten tripp till London framöver. Sen nån resa till sommaren också! Vill gärna åka till USA som aupair, men känner att ett år är för länge. Jag vet att jag kommer bli rastlös, så det är bättre att "strö-resa" lite. Jobba jobba, resa, jobba jobba, resa. Ja ni fattar vad jag menar :).

vitamin

ÄNTLIGEN! Har några vänner som sysslar med musik och har tjatat i några veckor på att de ska släppa sin låt Vitamin, och nu har de äntligen gjort det. Att de ska ta sån jävla tid ;). Nej men, tycker ni ska ladda ner den iaf. Och det gör ni här. Hoppas ni gillar det :).

everywhere I go

Sprutan är tagen och min arm gör ONT. Tur jag hade mamma med mig alltså, ja det gick snabbt men det gör väl fan inte mindre ont för det. Smärta som smärta liksom.. Svängde inom min lille brorsson och fick gosa lite, snutteplutt hihi:). Sen handlade vi lite och nu tänkte jag faktiskt göra mig lite pyttipanna och läsa lite :). Går det nåt bra på tv idag? Får ta en titt på det sen. Alltid trevligt att kolla lite tv håhå. Hade förresten spelat in Ensam mamma söker sen i söndags, så fint med massa kärlek mmmm blir så lycklig:).

Har invigt mina nya skor förresten :). Dösköna och helt bäst haha .. Nej men verkligen supernöjd med dem! Om en vecka får jag hem jackan & pälskragen jag visade också. Mmm mums.
Är jag förresten helt knäpp, eller varför gillar jag inte Jimmy Choo kollektionen? Alltså, den tilltalar inte mig. Finns nåt enstaka kanske men det är ingen sån där höjdare direkt.. Och speciellt inte när det är så pass mycket dyrare än normalpris på H&M. Känns som att folk gillar det bara för man ska, för det är Jimmy Choo liksom. Men vad vet jag, alla har väl sin åsikt iofs. Hm. Jaja. Tycker inte att klänningarna är speciellt snygga, och ändå kostar de 2000:-!! Nä, tacka vet jag H&Ms vanliga kollektion, eller Lindex osv hehe.

northen stars

Godmorgon! Blev en lång och skön sovmorgon för mig idag, var hemma vid halvtvå nånting inatt så det var ändå okej :). Idag ska jag ta en låååååång och skön dusch, fixa håret, smörja in mig och bara mysa till det. Sen ska jag åka in till stan, möta upp mamma och ta sprutan .. Bävar inför det riktigt jädra ordentligt. Har inte hunnit bli nervös än men känner ändå lite panikkänslor. Men det går säkert bra, hoppas jag.

Annars ska jag inte göra så mycket idag, bara va hemma och finnas typ. Kanske svänger inom min bror och hälsar på lite när jag ändå är i tollarp:). Sen funderar jag på att läsa min bok lite, dricka nåt gott och bara njuta av att det är dåligt väder haha ..


heyhey

Tröja: Esprit
Skjorta: Lindex
Leggins: H&M
Nitar: Lindex
Läder: JC

Det gick inte att rotera bilden ..

storm inatt

Spelade in gårdagens avsnitt av One tree hill, så satt precis och tittade på det. Fy tusan vad bra det är, alltså. De är ändå inne på sjunde säsongen och jag har inte tröttnat ännu. Det är som Vänner, det var lika bra alla säsonger. Vissa har verkligen talang för det där med serier :). Kom på nu att jag ska önska mig säsong 3 och 5 i julklapp (har 1,2 och 4). Så kan jag sitta och titta på det när jag har lov höll jag på att säga haha .. det har jag ju inte. Men när jag är ledig åtminstone !! Mm mums.

Det regnar idag, ett jädra pissväder med andra ord. Det gör ju ingenting att man jobbar då, även om jag hellre skulle sitta hemma och mysa med familjen. Men jobb=pengar och det är ju alltid en motivation till att gå dit. Saknar skolan ändå, rätt slappt var det även om man fick plugga en del. Mm, det får nog bli att jag slänger mig i skolbänken igen till hösten 2010 hehe. Jaha, nu ska jag sminka mig och göra iordning matlådor (tar med till Andreas idag också haha). Wish me luck :).

queen

Nu går jag in på sista stängningen för den här dagen, eller ja om tre timmar så att säga :). Har åtminstone kommit upp i en lagom tid idag haha. Var nära på att gå upp vid elva, men kände att det var lite väl överdrivet ;). Tror jag ska beställa hem en jacka trots allt från H&M, kalla mig dum att jag beställer en skinnjacka mitt i vintern, men jag har trots allt redan två vinterjackor så på de bra dagarna kan jag slänga på mig skinnjackan hehe. Ja hur som helst så vill jag se ut såhär idag ;

 

Jag har ju nästan allt.. Armbandet, byxorna (liknande) och så kommer skorna på posten snart:). Så det är bara jackan, kragen och koftan som saknas. Grejerna kommer från H&M, Bubbleroom, Lindex & Din sko :).


look into

en liten lista;

  • vill inte köra till jobbet nu
  • vill inte ta svininfluensasprutan (fast jag ska)
  • vill hitta mina koftor som gått upp i rök
  • vill åka till ullared NU
  • vill köpa massa kläder som jag tittat på ..


feel the same way

Youtube kan nog vara en av mina bästa vänner just nu, där finns verkligen allt som kan få en på bra humör. Känner man sig lite nere är det bara gå in och söka på nåt man vet att man gillar. Till exempel olika reklamer, kalasbra ju!


this time baby

NU vaknade jag, fick en smärre chock när jag kollade på klockan. Börjar faktiskt jobba om två timmar, herregud! Så nu blir det nog inte mycket blogga av, men jag slänger upp lite låtar som är rätt sköna :).



La Roux - Bulletproof



Pixie Lott - Mama do



Shakira - She Wolf

someone

Leggins: att. Åhléns City
T-shirt: Gina tricot
Kofta: Gina tricot
Nitar: Lindex
Läder: Jc
Halsband: JC


she's a human!!

HAHA, har ni sett nya com hem reklamen? Förjävla rolig, de har ju gjort parodi på massa youtube klipp, exempelvis "Vem vare som kasta!?" och hon som gråter för Britney Spears, och typ hatar alla paparazzis osv; "You bastards".



hahahahahaha shit va kul det är ..

happy new year !



jag klarade att göra det efter många om och men .. haha :) här är collaget iaf, gjort av MIG ;). allt är från h&m!

p.s; pälsvästen säljs för endast 299:- nu på nätet!! d.s

craving

Yey, hade 15 unika besökare igår ;). Kanske får promota bloggen lite mer så folk läser den, jag är faktiskt hyffsat intressant ändå!! Såg ni Idol igår eller? Alla var kanske ute och svirade på dansgolvet :). Eddie han grät, blev helt rörd av honom:(. Men jag tycker ändå det var rätt att Rabih åkte ut, visst jag gillar honom, det ska jag inte sticka under stolen med. Dock så kan jag ju se vad som är rätt och fel, alltså Mariette berör mig inte för fem öre så jag tycker inte hon ska vinna va. Fast man får ju ändå ha lite turordning, nästa blir nog Eddie sen kan Mariette åka det gör mig ingenting. Ah sen är jag lite kluven alltså .. Vem ska vinna? Erik? Reza? Nja en svensk får det nog bli denna gången, no affence. Tove? Hm. Klurigt värre.

Idag ska jag jobba stängning, totally sucks för jag har fått sömnproblem igen så vetifan hur detta ska sluta. Men men , bara tre dagar nu så det ska väl gå bra kan jag tro. Hoppas det är lugnt så man kommer därifrån illa kvickt. Var ju tyst som i graven igår så man kan ju hålla tummarna iaf (Y). Hm .. försökte mig på photoshop igår, kom en liten bit på vägen sen hängde sig skiten. Så jag blev skitsur. Får nog hitta mig ett annat program som är lättare haha .. Men jag ska hursomhelst fixa ett litet collage till er från H&M, sjukt snygga grejer hittade jag. Mmmm mums :).

whatever they wish

Nej nu blir jag faktiskt rädd på riktigt, läs det här, så förstår ni varför. Det finns inga ord längre, man är inte säker någonstans känns det som. Och det kryper bara längre och längre ner i åldrarna, en 15-årig flicka mördad ( Therese Rojo ), en 19-årig flicka mördad (möjligen av hennes egen bror) och nu detta. Alltså, det är inte klokt för fem öre. Vad beror detta på? Är det inte dags att man gör något på riktigt nu? Det hjälper inte bara att sätta in poliser i förorten och bla bla, för uppenbarligen händer det ju mitt i centrum också. Tycker faktiskt att man borde ta tag i det nu, för det här är inte okej. Man ska inte behöva gå runt och vara rädd, inte på kvällen och verkligen inte på dagen.

better

Har bestämt mig nu, jag ska vaccinera mig. Fick inbjudan i förrgår blir det väl nu.. Jaja spelar ju ingen roll, ska dit på tisdag i vilket fall. Alltså det är jättemånga som tagit det nu och de verkar okej, mina föräldrar exempelvis och andra bekanta. Anledningen till att man mår kasst i början är ju för att man får in viruset i kroppen, så det är inte så lustigt kanske :). Jag hatar sprutor, men det är viktigt för de som har väldigt dåligt immunförsvar, de som har andra sjukdomar som kan påverkas ordentligt av detta. Så jag har tagit tag i mig själv och jag ska ta den :). Sen förstår jag de som är gravida eller liknande som kanske inte vågar ta den då de inte vet bieffekterna,  men nu är jag inte det så därför tar jag den:).

Ikväll är det äntligen Idol, tusingen vad jag har längtat hihi :). Undra va det är för tema? Det har jag då bestämt inte kollat upp ännu, ah kasst av mig faktiskt haha. Idag kommer mormor hit, älskade fina mormor. Världens bästa mormor är det faktiskt :). Ska bli skitkul att träffa henne äntligen! Har städat lite här, hon får inte tro att jag är nån lortgris inte. Så jag ska bädda rent i sängen också så att det ser fräscht ut haha .. Nörd jag är :).
Vad tänkte jag mer på .. Jo idag ska jag ta kort på lite grejer jag tänkt sälja och slänga ut på tradera, lika bra det. Har skänkt flera kassar en gång om året till UFF och så, så nu kan jag få vara värd att sälja lite grejer faktiskt :).

from yesterday

Har sett på Inlåst, fyfasen vad det programmet är bra. Eller; var. Det är slut nu, sista avsnittet idag. Jädra skit, vad ska jag nu se på då? Både Älskade, hatade förort och Inlåst har slutat gå nu. Ahhh .. jävla piss.
Det var verkligen ett projekt som var så himla rätt, verkligen klockrent på hur det bör vara. Istället för att låsas in eller få "sluten ungdomsvård" osv så bör man få en mentor, någon som har varit i samma sits eller någon som varit nära på att hamna där men lät bli. Någon man kan vända sig till alltid, någon som kan hjälpa en när man behöver svar på frågor eller veta hur man ska göra när det är problem.

Gud vad jag längtar tills jag får jobba med sånt här, jag längtar tills jag är 20 och får gå med i Mentor och hjälpa någon genom livet. Jag längtar tills jag börjar på min utbildning för att få leva min dröm sen, jag längtar tills jag får hjälpa andra människor, tills jag får säga mina tankar och åsikter och försöka få andra att förstå hur man bör leva. Självklart gör jag inte rätt alla gånger, det är det ingen som gör; ingen är perfekt. Men man kan försöka göra rätt oftare än man gör fel, man kan försöka tänka efter en gång extra oftare än man inte tänker alls.

left of us

Nu har jag fan konstaterat det på riktigt, människan är den mest opålitliga varelsen som vandrat på denna jord, för att inte tala om egocentriska. Är det inte lustigt att människor som jobbar inom sjukvården inte ens har omtanke nog att bry sig om sina anställda? Ni kan läsa om det här. Jag blir fan inte klok på mänskligheten, och det värsta är att det spelar ingen roll hur mycket man än ställer upp för vissa människor, för man får aldrig något tillbaka på det ändå. Och det spelar ingen roll hur många gånger man försöker säga en sak för att förklara, de förstår det aldrig. Aldrig. Det är så jävla hemsk att se, att man inte ens kan hitta hjärta i de som jobbar med att försöka rädda ens liv när man behöver det. Om man inte kan lita på att de på sjukhuset sköter sitt jobb, vem ska man då vända sig till? Eller är det lättare att bry sig om okända för att man inte behöver gå in i det personligen? Varför ska man alltid vara så in i helvetes känslokall? Vad fan ger det? Det sårar mig så jävla mycket att se.

Det värsta är att jag har sånt hopp för människan, jag gör allt som jag kan för att få människor att se varandra, att få människor att våga visa sina hjärtan & känslor. Att ta hand om varandra, för vi har bara det här livet, den här tiden. Vi kan inte gå tillbaka, vi kan inte byta ut människor eller ersätta de. Man måste ta hand om de som man har nu, man måste lära sig att skilja på sak och person. Men när det händer såna här saker så tappar man all kraft och energi man hade, man vill bara ge upp allting. Dock vägrar jag göra det, jag ska stå upp för mig själv och jag ska fortsätta att göra allt i min makt för att det ska bli en bra värld nån gång. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. En väldigt viktig sak att komma ihåg, och tänk ett steg längre innan ni handlar eller säger något. Tänk på hur ni vill bli behandlade, det är så de flesta andra också vill ha det. Man måste komma ihåg det.





long time

NU är jag äntligen klar, snacka om seg idag haha :). Men det blir lätt så när man sitter vid datorn eller kollar på tv samtidigt, man fastnar lätt! Har kollat i Sofies Mode tidningen också, ja mm :). Så här ser jag ut idag iaf ;



Byxor från H&M, skjorta från Lindex och stövlar från Bianco :).

instead of you

hallå där, köp blåbär. Det är faktiskt snö ute, det var det värsta. Mysigt hihi ! :). Igår jobbade jag och sen blev det tacokväll hemma hos Lisa, fasen vad det är gott med tacos. Gjorde egen guacemole också, mmmm mums. Man kan ju säga att det satt fint i kistan hehe. Så kollade vi på Bonde söker fru & Oskyldigt dömd. Jag älskar onsdagar !! :).

Nu är det ju dock torsdag, det betyder att det är Idol imorn :D Och en dag mindre tills det att jag ska till Malmö och se på Idol. Åhhh I love !! :). Idag ska jag träffa Louise istan, tänkte slänga på mig lite kläder och åka in. Ska framkalla lite kort och köpa lim så jag kan börja med mitt fotoalbum nån gång :). Funderar på om jag ska köra lite scrapbooking, eller bara ha det som vanligt & skriva lite. Får titta på lite grejer så får vi se hur det blir! Måste köpa en digitalkamera senare framöver också. Vill ha en NU men tänkte passa på i mellandagsrean, har till och med tagit ledigt för att kunna göra det HAHA.. shit va sjuk. Jajaa :). Slänger upp en dagens lite senare, måste bara göra vid mig först kanske ;). Medans jag gör det kan ni ju lyssna på den här.

dance with somebody

Det finns så många talanger ute i världen, bara sök på americas got talent, britains got talent eller nåt liknande på youtube så får man upp hur mycket som helst som är så jävla bra så man dör. Kolla den här till exempel, shit. Mm I love it. Älskar att lyssna på människor som verkligen kan sin grej, och speciellt människor som är så unga så man blir helt förvånad att det kan komma så mycket ur en så liten och oerfaren kropp. Eller de människor som kan dansa, som de här två exempelvis. Mmm.. jag kan titta i evigheter. Mums:).

sex on fire

Jaha så var den här dagen också över snart, förstår inte hur tiden kan springa iväg så. Imorn är det 3 november redan. Hm. Idag har jag inte gjort så mycket vettigt, spelat lite piano, skrivit en liten text, sjungit lite, varit på personalmöte och lagat mat. Gjorde stuvade makaroner och stekt falukorv, att något så enkelt kan vara så gott! :)
Sitter här framför datorn nu och gör inte ett piss, tänkte ju fixa lite i min blogg idag men det sket sig med internet så jag fixar nog det på jobbet imorn. Måste vänta på att Lisa ska sluta ändå, vi ska laga tacos imorn. Mums!

Fick ett klipp från Olle, Jamie Archer heter snubben. Han gav mig gåshud, då är man fan bra för det får jag inte av många det ska jag säga er. Klippet hittar ni här. Ah han var så jädra grym alltså!!! Försökte förresten lära mig photoshop idag, gick inte så värst bra haha .. får nog kolla på det imorn när jag kan koncentrera mig mer. Kan ju inte sitta på jobbet och sjunga ;).

still here

AHH China Wall va fint, satt så gött i kistan. Sjukt att man äter halvtvå och blir inte hungrig förrän nio, det är bra grejer det. Kanske hade kunnat funka som diet? För då äter man typ två ggr om dagen bara om ens det.. Å andra sidan så äter man ju så in i helvete så det kanske inte spelar nån roll haha!!
Håret blev skitbra på Amelie, så jävla långt :(. Sen klippte hon mig med lite så mina fula kluvna hårtoppar trollades bort i ett kicka, kanon! Nu känns mitt hår lent & fint igen haha .. "Mmm, fint, mm, tt". Hahahaha herregud jag dör.

Efter det stack jag med Sadiq till studion på barbacka, nice bajs. Fick va med när han spelade in lite, sen gjorde jag och Burim ett SKITGRYMT beat. Not. Haha men det var roligt iaf. Blir så sugen på att sjunga .. Måste nog öva bort min scenskräck snart, för det stoppar bara mig själv från nåt jag drömmer om. Lite puckat ju att göra så mot sig själv! ;)
Tänkte dock slänga i mig lite mat nu och se om det finns nåt bra på tv, känner för att tända lite ljus och mysa ner mig i soffan. Har faktiskt gjort lite nytta idag här hemma och bytt min lampa i köket, måste byta den i hallen också men måste nog leta upp en stege eller några gamla platå-dojor från mitten av 90-talet för att nå upp där hehehe..

"Mm, klipp mitt hår, mm" HAHA


hurt you

Godmorgon alla glada! Inte så roligt väder idag ser jag, men det kan ju vara mysigt iofs :). Satt igår och funderade över att köpa en sån där pälskrage, men så kom jag att tänka på att jag har inte en susning om vad det är snyggt till förutom skinnjacka. Känns inte så lönt att köpa en skinnjacka nu när det börjar bli (riktigt) kallt.. Får nog fundera över det där en liten stund till och bestämma mig sen. För det är snyggt med pälskrage ... Har i vilket fall nästan precis gått upp, ska väl hoppa in i duschen och göra vid mig lite. Ska luncha med Amelie och fixa hennes hår. Får se hur länge jag orkar stå upp, blir kanske några pauser emellanåt :P.

Det är måndag, lovet är slut för de flesta. Inte för mig, jag har inget lov. Men jag är ledig iaf haha .. Det är den 2 november nu, tiden går fort. Om 25 dagar ska jag se IDOL i Malmö, om 27 dagar ska jag på dop och om 28 dagar åker jag till Ullared. Jag längtar till de dagarna.. Och så längtar jag tills det kommer snö, det är så jädra mysigt :).
Fick precis reda på att jag inte behöver fixa vinterdäck heller för jag har tydligen året-runt däck, gött som kött det !!


go round round

Michael Jackson filmen var SJUKT grym, ligger LÄTT på min top 10 lista. Nej fan top 5 minst! Riktigt jädra bra, så den rekommenderar jag varmt. Alltså vilket ös det är i hans musik egentligen. Trodde nästan jag skulle ställa mig i biostolen och börja dansa hahaha .. OK liten överdrift men allvarligt talat så blir man riktigt taggad av hans musik :). Sen blev det dirr hem till Merita och äta morötter & dippa, tre kilo vitlök i.. mmm vad gott man luktade efter det haha, men skitmysigt hade vi iaf. Gick ut och gick med hennes bror en stund, var riktigt skönt för ryggen men kallt om röven haha ..

Idag har jag jobbat, två timmar haha. Fick gå hem tidigare men det var rätt skönt, hade ingen motivation till att jobba idag och ryggen är sådär så ja. Men tror det är på bättringsvägen nu, men man ska inte ropa hej .. Åkte hem till Merita direkt och slängde mig i sängen, så låg vi och kollade på tv hela dagen sen somnade jag haha. Lite sleten:).
Nu är jag iaf hemma igen, kan inte bestämma mig om jag ska kolla på tv hela natten ( är ju ledig imorn ) eller om jag ska läsa min bok och somna. Hm .. Jaja vi får se vad det blir :). Vi kollade på Djävulen bär Prada hos Linda men stack ju hem mitt i allt så den har jag missat nu ... Vet ärligt talat inte va fan jag snackar om just nu så jag skriver imorn ist :P .

RSS 2.0