turning back

Ouff, det blev inget bloggande igår. Gick upp klockan sex och kom hem klockan åtta, var helt slut då så det blev i princip bums i säng. Huvudet var inte riktigt med då. Känner mig lite off fortfarande men vaknar nog till strax :). Beställde hem en bustier precis från Asos, hoppas den blir bra. Hittade ingen i Göteborg dessvärre :/. Fick mig dock en jeansjacka och strumpbyxor med hjärtan på, äntligen :). Ikväll ska vi ut och röja på stan, ska spela lite Black jack ikväll tänkte jag, kan nog bli ball hehe. Om jag vinner vill säga.. Haha :). Nej nu ska jag väl börja fixa till mig, ska åka och jobba några timmar :). Ses vi på stan ikväll?

nightmares

Alltså ÅH. Det suger fan att va laktosintollerant ibland, när man ser folk äta en fucking glass på pinne. Fatta hur sugen jag är på en päronsplitt, jävla BBBAJS. Jaja skit i det, tänkte hoppa in i duschen, stretcha lite och måla naglarna. Imorn bär det ju av till Göteborg, redan klockan sju på morgonen. Tjolahopp! Fasen vad jag har längtat efter detta, det kliar i fingrarna så mycket jag vill ha. kära nån då, måste tvätta mina converse förresten. Mina svarta låga är just, svarta.. Haha. Går det att tvätta i maskin? Eller ska jag göra det för hand? Kanske bättre i maskin, och torktumla (de har töjt sig lite).
Idag har jag jobbat heeeeeela dagen lång, jubbigt värre. Varit rätt mycket att göra, men jag luktar pommes och fotsvett och den kombon är ju lite sisådär ;). Hm ja nej men jaja vi hörs väl efter min shopping runda imorn, låt mig inte hitta FÖR mycket men gärna det jag väldigt väldigt mycket vill ha. Typ en hatt. Och en bustier. ja, mums.

leader

Alltså, nyhetsmorgon har en skitskum grupp där idag. Fattar inte riktigt deras musik, men de verkar digga den själva. Smaken är som baken minst sagt:). Idag är det som sagt jobb hela dagen, har ingen matlåda förberedd :S. Får väl köra inom affären och se om jag hittar nåt, annars får det bli nån sallad på jobbet. Hm, ja nej det löser sig nog :). Har verkligen ingenting att blogga om, får se om jag kommer på nåt.

invisible

Äter skorpor och tittar på Johan Falk, gillar de filmerna skarpt:). Ska nog gå och lägga mig strax, är ganska sliten faktiskt. Konstigt nog! Har ju bara slappat idag, kollat på Taking the stage maraton på MTV. Grymma dansare i den serien, ska se om den finns att köpa någonstans. Har även fått massa låttips från den, så den ger mig både musik& dans, helt underbart ju! :) Imorgon är det jobb mellan 12-19.30, sen på tisdag åker vi äntligen till Göteborg. Känns som jag sagt det 4589425820809 ggr, men jag längtar så mycket! :). Hoppas inte det är så kallt imorn så jag kan sticka ut och springa, annars får de bli styrketräning. Vilket inte alls är lika kul men men:). Har börjat med min stretching nu igen, en liten smygstart på att försöka komma igång med dansen. Saknar den sjukt mycket, ska se om jag hittar något ställe som inte ligger alltför långt iväg.. Hm. Jaja, ha det!

whatever it is



Titta vilken underbar outfit Frida Fahrman har på sig, den är helt perfekt från topp till tå. Bör nog införskaffa något åt detta hållet i Göteborg på tisdag. Kanon!

go

härlig klänning från topshop, fin till converse och nån hatt till sommaren:)



nationals

Det är söndag idag, helgen är redan över. Helt knasigt vad tiden går, och vad gör jag med den? I princip ingenting, inte okej. Men men, har lite planer på en resa så det kommer väl :). Paulina kom hit igår, vi åt pizza, godis & popcorn. Kollade på film och slappade i soffan, gött värre! Imorn blir det jobb hela dagen och på tisdag ska vi till Göteborg, vill åka NU. Jag älskar den staden, jag älskar att åka iväg från den HÄR staden, blä på den. Längtar tills jag har fått en utbildning och kan söka jobb där uppe och flytta, åh kan inte allt sånt bara hända på en gång. Vet inte, kanske borde plugga där.. Får se vad de har för utbildningar :). Mm, vi hörs senare hej svej.

well

Tänkte först ha en bloggfri dag, men ångrade mig. Har varit på stan, köpte nya arbetsskor och en transparent skjorta. Har ju letat land och rike runt efter en sådan, den fanns bara i 38 & 42 häromdagen. Men idag, hängde en ensam liten 34 just där framför mig. KANON! :) 199:- gick den på, kalaspris. Hittade även kavajen, ni vet den randiga. Den fanns dock bara kvar i 34, kändes inte riktigt rätt i axlarna, så jag får se om jag har turen att hitta en 36 i Göteborg! :). Idag ska jag va med Paulina, har inte bestämt mig än om jag vill ut. Det regnar som fasen ute ju, men kanske. Det lutar mest åt det faktiskt, är sjukt sugen på pizza. Det får hon banne mig komma hit med ;).

graduation

Hoppas alla har en trevlig fredagskväll, det har jag haft. Tittat på Let's dance med mina föräldrar, druckit ett glas vin och ätit lite godis. Är sjukt trött nu, ska på stan med mamma imorn och möjligen gå ut på kvällen. Får se vad vi känner för imorn, märkte precis att det regnar ute. Lite trist efter det fina vädret vi haft idag alltså.. Tänkte slänga igång Stekta gröna tomater nu och somna till den, älskar att somna till film. Så himla skönt att bli sådär superduper mega trött och sen somna, har ju haft lite problem med det nu så får se hur det går. Ska försöka komma ihåg att köpa mina vitaminer imorn! :) Se ya.


when you're falling down



fashiontoast



shopbop lookbook




christeric

Gjorde ett litet kap på Maxi, köpte 2 filmer för 99:-. Stekta gröna tomater och The Holiday, två kanonfilmer till ett kanonpris. Så nu är jag glad!:). Vi ska äta tacos idag, och äta massa godis. Bara inte min mage får ryck igen. Har känts ganska ok idag, än så länge. Nu ska jag göra iordning lite i garderoben, sen ska jag laga mat med mamma.

fantasi

Godmiddag allesammans! Klockan är redan två, tiden går fort inte sant? Kan ni fatta att det är helg redan? Var ju nyss lördag tyckte jag.. Haha. Äsch, det är ju kul att man kan få ha helg hela tiden, typ. Solen skiner idag, och det är faktiskt varmt ute. Har suttit ute i nån timme med hundarna, så himla skönt. Ska slänga på mig lite kläder och överraska mamma tänkte jag, hon ska handla på Maxi, så jag ska möta upp henne där så hon slipper gå själv. Jag är en snäll dotter, mm! :) Nu ska jag slänga på mig lite kläder och gå ut med hundarna, vi hörs senare. Pöss

comeback

Mår kasst igen, imorn är det jag som ska ta medicin. Och ta det lugnt resten av helgen, det är så typiskt. När man väl är ledig så mår man skit så då kan man inte hitta på något ändå. Jag som skulle träffa Fanny .. Men ibland måste man avstå för att ta hand om sig själv, man måste komma ihåg det; att man själv är viktig också. Det är lätt att glömma bort, hoppas det blir bättre till nästa vecka. Blä. Kan inte somna heller, hatar att ligga och vrida mig. Sjukt drygt, får hoppas på att jag somnar nån gång snart.. Wish me luck.

friendthing





GRYMMA skor, helt fantastiska! Och den där tröjan ser så himla gosig ut, Acne kommer det ifrån. Ja fast, Fall/Winter 2010. Så, vi får hållas lite till men, helt underbart. Bilderna har jag lånat från Caroline.

looking for love

Åh nu är jag trött, sov ju helknasigt inatt! När min lön kommer ska jag köpa en digitalkamera, en sån vanlig liten. Ja och sen när jag får tillbaka på skatten, DÅ ska jag minsann slå till på en systemkamera. Men man måste börja nånstans, och tycker bloggen är skittråkig utan bilder. Blir mycket mer personligt med bilder man tagit själv, så om två veckor kära läsare. Då jädrar i hoppet ska jag försöka slå på stort med bloggen;). Förresten så ska ju H&M släppa en nu sån här "Collection", denna gången är det Fashion for Aids, vilket är kanon. Vi får fina kläder, och samtidigt hjälper vi andra människor till ett bättre liv. Det är helt underbart tycker jag.

pic: micaela


right where you are

Hej hopp galopp! :) Jag har varit på stan och härjat, köpte en klänning till min mamma (hoppas den passar!!) och ett par skor samt en jacka till mig själv. Sen köpte jag hem mat från Kosan till min far (mamma är på jobbet), det var smaskens. Fick han lite lunch att ta med sig till jobbet imorn. Snälla jag. Strax är det Halvåtta hos mig, har missat två program skit med!!! Vad är det mer på tv idag? Säkert nåt spännande. Imorn kommer Fanny hit till mig, ska bli mysigt. Hon är lillasystern jag aldrig fick, puss på henne. Jaha något annat kul som hänt? Ja just det, får tillbaka 13000 på skatten, tackar man ju inte nej till. Så det ska jag fira i Göteborg på tisdag, tjoho. Min pappa blev avis, ska nog köpa honom nåt fint sen. Han är så snäll. Hihi. Ehm, såhär såg skorna ut jag köpte;

vagabond


on the floor

Jag tror jag har fått skosjukan, kan man få det? Alltså jag tänker bara på skor haha, vill ha en himla massa skor bara. Som till exempel de här snyggingarna från Ellos & Haléns;


walk this way

Jaha, nu kunde jag inte sova längre. Känner hunger, bara det inte krampar igen om jag äter.. Får göra ett försök, för jag är jättehungrig känner jag. Sitter och kollar på Converse, ska nog beställa hem ett par stycken. Vill ha helsvarta, röda och kanske nån mer färg hehe. Mm .. Ska till Göteborg på tisdag, ska bli nice! Längtar verkligen, vill haffa såna där hjärtestrumpbyxor nu. Hittade i London på AA men, där kostade de 280 spänn. Så kände att jag väntar nog tills jag hittar på topshop, får beställa från deras hemsida annars. Går ju ockås bra :). Nej nu ska jag äta och hoppaspå att magonten går över. See ya!

maniac


sleepy

Nej. Jag kan inte sova. Alltså det går inte. Jahapp, tänkte jag är väl hungrig då för jag hade inte kramp längre. Så jag åt lite, nej men då kommer krampen tillbaka. TACK DÅ. Skit och mög. Vet inte om jag är för trött. Ni vet som när man är så hungrig att man inte känner av hungern längre? Fast att, man är så trött så man är inte trött längre. Typ? Vet inte vad jag ska hitta på, får väl "surfa" lite tills jag blir trött. Tills ögonlocken inte går att hålla upp längre, älskar när man är så trött. Så man bara somnar på studs, det är skitskönt. Ah blä. Hejsålänge.

you are my only

Blä, har kramp i magen. Fick åka hem från jobbet, det riktigt kramar om min säck+tarm.. låter skitäckligt när man ska berätta men ont gör det iaf .. tur man har vissa snäll arbetskamrater som kommer in och täcker för en. Så nu ska jag sova, försöka iaf, och hoppas på att jag mår bättre imorn. Natti.

min hela värld

Sitter inne och kollar på Happystore's hemsida, sjukt mycket prylar. Tex ett lock till läskburkar, det är ju skitbra. Läsken är mycket godare på burk (visserligen dricker jag inte läsk längre, men för er som gör det), och så är det skitdrygt när man sitter i bilen och kolsyran går ur och det skvätter överallt och ja ni vet. Men där kan man beställa lock till burken, riktigt praktiskt. Kanske en orange brödrost som skriver "I love you" på mackorna? Haha, det är kanonkul att kolla på såna grejer. Klicka in ni också!


easy

Skapligt trött idag, men har varit ute en runda idag med. Har Jillian (tränaren från Biggest Loser) som bakgrund på datorn nu. Som en påminnelse om varför jag är ute och går/springer varje dag. Får inte slappa ihop nu, jag är så sinnessjukt nära mitt mål. Vore korkat att sacka av nu! Har därför varit ute idag också, solen skiner emellanåt idag med:). Sen har jag kollat på Ellen DeGeneres och ätit frukost, älskar det programmet ja :). Sista stängningen idag, så jävla sweet. ledig i FYRA dagar sen. Ah det är välbehövligt, har inte varit ledig en hel helg på jag vet inte hur länge. Så det känns riktigt gött! 8 och en ½ timme till frihet, typ. Ska köpa löparskor imorn, och sen nya arbetsskor på lördag. Intersport har nån kampanjgrunka nu, det känns bra för jag har ingen lust att lägga 1100 på ett par löparskor. Så nu fick man de för 590 kr istället, och jobbar skor för 300 spänn. Känns inte fel alltså! :). Jag menar, man lägger ju hellre de hundralapparna på ett par klackar, eller en snygg kavaj. Ja you name it. Till exempel det här;

nodoubt


in my head

10 goodies från Lindex


don't let go

Igår eftermiddag somnade jag mellan fem och halvsju, det var lite knepigt att somna inatt pga det. Fast det gick till slut, efter att ha kollat på Sex and the City -filmen en och en halv gång haha .. Vaknade idag av att jag hörde hur vinden ven, tänkte strunta i att gå ut. Men jag tog på mig kläderna och gick ut i alla fall, vädret ska banne mig inte få stoppa mig från att nå mitt mål. Och då tittade minsann solen fram, det var hur härligt som helst. Så nu är jag superglad att jag gick ut! :). Har ätit en god frukost och tittat på Ellen DeGeners show. Nu sitter jag här nyduschad och påklädd, ska  slappa lite framför datorn innan det är dags att jobba. Tredje av fjärde stängningen nu. Imorgon är det den sista stängningen för mars, skönt värre! :).


all the small things

Blä känner mig lite krasslig, skittråkigt. Hoppas det går över, det får bli Friscus-juice, te i mängder och försöka ta det så lugnt som det går. Sjukt bra kombo att man ska jobba imorn och på onsdag, vafan. Jaja. Ska ut och gå en lång promenad imorn iaf, det är bra att röra lite på sig fast att man är sjuk, och att få frisk luft. En promenad är inte farligt fast att du är krasslig:).



Jag hade inte tackat nej till Natalies militärgröna jacka!



Lorena får gärna skicka sin skosamling till mig!



Tackar inte nej till hela Colorelle's outfit.

fishtale

pic: fashiontoast


think of you

Åh jösses, svettas snart ihjäl! :) Har rensat ut massa skit som har legat inne i garderoben. Så måste nog köra till tippen en runda, vet inte var den ligger dock .. Får fråga pappa haha. Börjar bli kanon men.. Jag behöver fler galgar, fast att jag köpte så många på Ikea, räckte inte så långt haha.. Får köpa ett lager till. Tur de bara kostar 7kr för fyra st ;). Har satt ihop en möbel dock, fasen vad kul det är. Tror inredar-linjen kommer vara nåt för mig, hoppas jag kommer in. Söker ju trots allt på två ställen, nånstans kommer man säkert in. Hoppas hoppas. Jaha, nej men jag ska väl fortsätta rensa så det blir färdigt hehe. Tur man tar vara på sina lediga dagar, men en Ikea -runda till får det allt bli. Tack Ingvar Kamprad för denna superidé! :). Hejsålänge.


oh happy day

forever21

a wish

Make a wish, place it in your heart. Anything you want. Everything you want.
Do you have it? Good. Now believe in it, with all your heart.

when the rain

Hemma från jobbet, eller har varit en kvart ungefär! :). Gick bra idag, var rätt lugnt och fint ikväll. Skönt för jag var inte riktigt på humör, försökte oss på ett stängningsrekord men det sket sig. Fick bli halvett, men det duger ju det med! :). Om en vecka och en dag åker vi till Göteborg och shoppar, fy för hundan vad jag längtar. Jag och mina girls, inte alla tyvärr men en del och det räcker mer än väl! :). Imorn ska jag fixa och trixa lite här hemma, ska nog sticka ut och springa en runda också, om vädret vill sig. Hoppas! Man blir så mycket piggare när man får frisk luft, tar en powerwalk annars så piskar inte regnet lika hårt haha .. Jaha annars då, funderar på att köpa en vänner box.. är sjukt sugen alltså. Har ju nästan alla One Tree Hill nu, så det är väl dags att börja samla på nåt nytt. Mest för att sysselsätta sig!


close your eyes

Söndag, och jag ska jobba. Jaja, är ju ledig imorn sen är det bara två stängningar kvar denna månaden. Rätt chill. Har ändå kommit därifrån vid halvett de senaste gångerna, ska nog lyckas med det idag också :). Har suttit inne på H&M och kollat på en massa, önskelistan blev rätt lång .. haha. Men ska som sagt vänta med att handla tills jag varit i Göteborg, man vet aldrig vad man hittar där! :). Ska strax ta nån frukt och lite så, sen börjar det väl bli dags att bege sig. Vi hörs imorn I guess, eller inatt. Hej svej

sometime

chicy.se


that's a lie

10 godbitar från H&M


wish you were

Gone away are the golden days
Just a page in my diary
So here I am, a utopian citizen
Still convinced there's no such thing as idealism

Memories they're following me like a shadow now

And I'm dreaming
And I've already suffered the fever of disbelief

I've seen your act

And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were
It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
And I wish you were here

I was true as the sky is blue

I couldn't soon say the same for you
So now I find denial in my eyes
I'm mesmerized by the picture that's in my mind

Tell me when I'll finally see your shallow heart

For what it is
Cause I don't want to keep on believing in illusions

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were
It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
And I wish you were here

Sometimes I can't explain

And I'm so sorry that I can't
I'll try to concentrate
On your true identity

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were
It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
And I wish you were here

watcha say

TRÖTT. Kan inte tänka på annat, jag är så himla trött. Somnade runt tre halvfyra inatt, sen upp halvnio för att gå på Ikea. Och nu är jag hemma, sen en 20 minuter tillbaka ungefär. Helt galet! Har lite att pyssla med sen, men var tvungen att lägga mig här under täcket och bara softa en stund. Har handlat en hel del, kommer bli nice alltså :). Nu sitter jag och kollar på H&M home lite, fan vad jag älskar inredning alltså. Kommer bli så GÖTT när allt är klart här inne, ska tydligen få nytt kök också. Skadar INTE! :) Mmm vad jag längtar tills allt är klart, mums på det. Hörs sen!

take me higher

ginatricot

don't regret

Inloggningen har varit avstängd här på blogg.se, så därför har dagens första inlägg dröjt lite. Har ätit frukost och kollat på One tree hill, även skrivit en inköpslista till Ikea. Älskar Ikea, vill åka dit NU! :) Det regnar idag, sjukt trist, men men då är det ju helt ok att man ska jobba :). Tjäna lite pengisar! AH. Ville visa lite fina grejer från Gina tricot men självklart så muppar deras sida, är det bara hos mig eller är det nåt allmänt fel? För det tar alltid så jädra lång tid för deras grejer att ladda upp, men idag är det extremt alltså. Typiskt.. Får se om jag hittar nåt annat kul då :(.

tired

Öppnade precis min femte One tree hill box, känslan alltså. Sätta i skivan, att numer kunna titta på säsong 5 när jag vill! I love it. Funderar på att äta lite godis, åt dock lite smulpaj & glass för en liten stund sen, kanske räcker så. Äsch får se om jag blir mer sugen på det, blev ingen barnpassning imorn så jag ska väl ut & springa lite. Funderar på att köra styrkan också efter som jag inte tränade idag. Men fy tusan vad bra resultatet blev med hyllan jag målade om, ska måla ett lager till med lackfärg sen blir den perfa! :D Hörs imorn, då ska jag "modeblogga" lite mer. Puss&godnatt

feelings

Shit, jag känner mig verkligen pysslig idag. Skruvat ner skåp i badrumet, slipat en hylla och börjat måla på den. Andra tvätten är strax klar, så ska hänga upp den sen och slänga in tredje tvätten. Nu ska jag strax gå upp och ta nya lakan i sängen (ska bara skriva klart här), sen börjar det bli dags att laga lite mat. Tjohej! Funderar på om jag ska baka nåt också, nu när jag ändå är igång. Måste dammsuga också, tiden går fort när man har roligt! :D Nästa vecka blir det Ikea & Byggmax, måste fixa klart garderoben samt toan. Nu när jag har slängt ut alla skåp kanske jag borde slänga in några nya ;). Åh, det är så jädra roligt att pyssla. Borde ta sig tid till det oftare, men jobbar jag i den här farten så är ju huset klart om två månader ungefär (måste ju tänka ekonomiskt också). KUL! :D Nehe, nu är det väl bäst jag fortsätter då. Hejsvej!

(Lyssna på den här så länge)

my own thing

Här pågår städning för full rulle, har massa grejer på gång. Toan är så gott som klar, men håller på att göra om lite annat också. Mm, det blir nog bra till slut tror jag, känns bra just nu iaf! Det tar nog några timmar till, sen har jag inte alla grejer hemma heller till att göra det helt klart så det tar väl sin tid. Vi hörs lite senare!!


feel right

Det här var riktigt snyggt, mm jag gillar det! Från Chichy, de har förresten en flik för Student 2010, gå in där och kika vetja. Länken hittar ni såklart under bilden.

chicy.se



fallin'

Vilket kasst väder vi har idag, då får man ingen större lust till att sticka ut och springa. Nej det får nog bli styrka idag med tror jag bestämt, ska försöka leta upp mitt hopprep med. Det är ju superbra träning, rätt kul också hehe:). Har åtminstone gått upp i tid idag, det känns ju bra. Är lite trött men det går nog över snart, ska upp och städa och sådär ju. Jag har ju väntat på H&M Garden Collection ett tag men.. jag vet inte. Det var väl inget sådär wow plagg nu när jag tittade. Så jag sket i det, väntar dock på att en kjol ska komma in igen så jag kan köpa den. Så länge tittar jag lite på filmer & skivor istället, det är sjukt kul att shoppa :). Och så lyssnar jag på Jason Derulo också, kanske skulle haffa hans skiva nu när jag tänker på det! Lyssna på den HÄR.

see through it all

tjo ko! så var det natt igen, men vi var klara till halvett, alltid lika skönt att vara därifrån snabbt :). så nu kan man strax nanna så att man kan vända tillbaka dygnet. för imorgon är det städa, tvätta osv som gäller. gör jag nåt annat? jaja, sen är det ju lite träning som ska hinnas med också, och laga mat till hela familjen. kära nån då, vad har jag gett mig in på? haha :). nej men, ett rum i taget så ska det väl gå fint! på fredag ska jag sitta barnvakt innan jobbet, åh älskade unge. kul ska det bli! hoppas han sköter sig .. hahah :). hoppades på att Garden collection skulle ha kommit in, men de väntar väl till imorgon bitti antar jag. får kika in där då, fanns ju en del jag ville ha så att säga!! nehe, nu ska jag minsann sova:).

blow my mind

Pallade inte pensionssparar-mötet, bokade om det. Gick ut med hundarna istället, kollade i H&M - katalogen, hittade en hel del om jag ska va ärlig. Saker för 1200 spänn. Shit, men väntar tills jag har varit i Göteborg! Sen läste jag Buffé också, massa smaskens. Ska faktiskt göra lite påskgodis nästa vecka tänkte jag, alltid kul att hålla på med sånt där tycker jag. Speciellt när man har tid till det också :). Ja, sen måste jag ragga upp nån som vill följa med och titta på Lady Gaga i Globen, vill så jädra gärna dit alltså! Någon mer än jag som vill? Vill egentligen åka till London och titta på Rihanna också, men vem vet. Kanske lyckas jag med det också(?!) :). Nu sitter jag här och slappar lite innan jag ska till jobbet, funderar på en powernap faktiskt. Är sjukt godissugen också för den delen, inte ok. Ska förbi affären med och köpa äpplen, 8 spänn för fan på kortpris. Ett helt kilo, smaskens ju. Kanske köper 2 när jag ändå är igång! ;). Imorgon är jag ledig, då ska jag städa huset. Får besök på lördag så då kanske man ska ha det lite fräsch här hemma, ska tvätta lite också är det tänkt. Yes, that's all for now. Ciao


encore

stockholmstreetstyle


style

kate bosworth (pic: knightcat )


need


1. Ellos - 2. Monki - 3. H&M - 4&5. Nelly


last chance

Idag är första gången på riktigt riktigt länge, ja någonsin tror jag, som jag gick upp på första ringet på väckarklockan. Helt sjukt! Ska alltid börja lägga den lite längre bort, då slipper man snooza, det är skitskönt men jag blir alltid tröttare i slutändan. Och det är inte bra alls, ska köra styrkepasset nu på morgonen innan alla ärenden. Det är nämligen så att jag bokat ett pensionssparar-möte, haha det är helt sant faktiskt. Kan vara bra att börja redan nu tycker jag bestämt :). Dit ska jag klockan 14, sen ska jag jobba klockan 16. Innan dess ska jag då som sagt träna, leta upp fler klänningar och lite annat smått och gott. Se ya !

nothing left

Fick en förfrågan om andra bra sidor man kan hitta studentklänningar, självklart ska jag väl hjälpa till med det. Imorn ska jag leta igenom varenda sida jag kan komma på för att hitta lite vackert, åh jag vill gärna ta studenten igen. Jag köpte faktiskt min på JC, hör och häpna. Den satt som en smäck, ibland får man gå dit man förväntar sig minst, rota igenom varje affär och hemsida för att hitta den perfekta klänningen. Jag menar, den måste inte vara modern, man ska ju va snygg på sin student, inte modern. Eller? :). Men jag ska som sagt leta runt lite här och lite där så ska vi nog finna lite fler sidor! Ikväll blev det att jag kollade på Bygglov, nu har jag fnurlat ut precis hur jag ska göra i min garderob och i min lilla skrubb där nere i hallen. Jajamen, här ska det byggas kan ni tro. Snickar- Elin, kanske vore nåt? Hoho. Nej nu ska jag titta på Stjärnkockarna på tv3-play, sen är det dags att sova. Vi hörs imorn:).


can't behave

Studenten närmar sig med stormsteg för en hel del, den perfekta balklänningen ska hittas, den perfekta student klänningen ska hittas, mössan är på gång, skorna ska sitta bra. Oj oj oj, det är en hel del förberedelser. Här har ni lite tips på snygga klänningar;


tryck på bilderna så blir de större:). från asos!

look like you

Åh det har varit en lång jobbdag, men det klirrar ju i kassan senare. Så det får man väl vara nöjd med :). Kanske jag kan köpa mig nåt dyrt & fint nästa månad ;). Nu är jag iaf äntligen hemma, sitter här och slappar lite nu. Sen blir det Halvåtta hos mig, Bygglov (eller Dating in the dark?!) osv. Mysigt värre! Funderar starkt på att beställa hem dessa skorna, vad tycker ni? Det blir nog ett köp alltså, jag har varit inne & kollat på de några gånger nu ..


stand

hade inte tackat nej till lite tröjor härifrån, (blackbook).


sunshine

Här sitter jag nu och avnjuter toscapäron med glass, fy tusan vad smaskens! :) Väl värd efter denna dag, har även hämtat ut mina One Tree Hill boxar och en tröja från H&M. Mumma. Nu har man lite nytt i garderoben som man kan slita ut, det är ju aldrig fel ;). Har kollat på Det kungliga bröllopet & Saltön med mor och far, Saltön var ju skitskoj haha! Blir något att följa på måndagarna framöver. Imorn är det jobb som gäller, skulle stanna kvar några timmar extra, men det är väl bara bra för lönen nästa månad :). Nu ska jag sätta igång nån film och sen är det sova som gäller. Puss&Kram!


but I don't mind

I vår ska jag samla på mig massa skor, och gå mycket på Second hand. Man kan ju göra om massa kläder till annat, det är inte så krånligt. Men främst; skor. I mängder, i alla möjliga färger, med klack, utan klack osv. Såhär vill jag ha det i min garderob;

Esmeralda, jag är riktigt avundsjuk!


let's do it

monki


you don't know

Sol idag med, ska ut och springa nu. Gött när det är bra väder, får skynda mig ut så det inte blir snöstorm som det tydligen hade varit hos vissa igår ;). Haha, vi hörs senare !!

hade inte bangat balen&studenten en gång till:)


for the sky

thecobrasnake


keep on walking

tjolahopp, nu har jag duschat och sminkat mig, klätt på mig osv. ska dra till jobbet om en stund, ska bara ta nåt litet att äta först så jag håller mig till lunchen (middagen?). vi hörs väl inatt eller imorn, då är jag leeeeeeeeedig :). pöss


already gone

Idag är det söndag, för många en tråkig dag, för mig en jobbdag. Har varit ute och sprungit & sen kollade jag på Melodifestivalne, Eric Saade är så snygg. Hans ögon, hans leende, hela han. Mums! Dansa kan han också :). Ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar för jobbet, behöver visserligen inte köra förrän om 2 och en halv timme! Inatt kommer min lön, den sämsta jag haft typ någonsin. Katastrof, blä. Men jag klarar det nog ändå, tur man har ett jobb till :). Sitter här och kollar på Chapnlle, finns massa fint, och är man medlem i deras Facebookgrupp får man fri frakt idag. Funderar på att passa på faktiskt:). De har både skor, kläder, smycken, väskor osv! :)



down

Hemma från jobbet, en av två dagar i rad avklarade. Kan man not stå ut med, känns nog bättre att ströjobba lite. Så man kan va hemma och ta nya krafter till nästa gång. Positiv jag är till mitt jobb, not :P. Nu vill jag ha dem här;

scorett



streets

Nej men en dusch på detta? Känner hur värmen tränger in genom huset och här sitter jag under täcket med datorn på benen, knappt varmt. Måste fräscha upp mig lite. Hur kommer det sig att jag känner mig bakis när jag inte dricker? Jag förstår inte riktigt detta. Känns sjukt dumt, eller är det bara tröttheten? Otaggad på att jobba en lördag? Finns säkert 100 ursäkter till varför huvudet spränger och ryggen värker, ja sen har jag ju träningsvärk i låren med. Haha hur ska detta sluta :). Hittade ju en sjuk låt precis, haha fan va folk  gör skum musik alltså .. Lyssna och.. Ja njut om ni gillar den, garva om ni tycker som jag. HÄR.


tplove

topshop



destination

godmorgon! jag tog en lång (..) sovmorgon idag haha, sjukt trött. Ska ju jobba ikväll med så tänkte, kan vara bra att vara pigg till ikväll :). hade sjukt nice kväll igår, fint folk & fin kväll kan ju inte sluta bättre :). Ser ut att vara fint väder idag, ska se om man hinner med en jogging runda innan jobbet. Men jag har träningsvärk, var nog ett tag sen de musklerna användes HAHA :D. Sugen på godis är jag också, vägde mig igår, har gått ner 3 kg och det är ju inte helt fel :). Så då kan jag unna mig lite candy ;). Missar Melodifestivalen ikväll, det suger ju verkligen. Hoppas dock att alla andra tittar på det så jag slipper göra nåt på jobbet idag .. Och om nån har ett jobb över så får ni gärna ringa :). Nej nu är jag hungrig!


dime

NU är jag klar :) Eller ja, ska måla nagarna bara, men så gott som! ;). Blev klänning nr2, känns mest bekvämt. Orkar inte vara så snofsig idag, plus att nr1 sitter som ett korvaskinn HAHA. Får nog bli sen när jag tränat lite mer va ;). Sitter och lyssnar på lite tiggelitagg musik nu, ska gå in och be mamma måla mina naglar, annars hamnar allting utanför och det är ju sådär snyggt.. Ha en trevlig fredagskväll :).

l-o-v-e

Jaha ja, här sitter jag med lite kladd i håret. Ska tydligen göra håret som nytt, kan jag behöva. Har lite sletna hårtoppar nu man kan säga! Klockan är redan halvsex, vet inte var dagen tog vägen. Min svägerska och brorsson kom hit så jag har lekt lite med dem, mysigt som tusan. Vill också ha barn snart, om tre - fyra år typ. :). Skulle ju köra mitt träningspass men vet inte om jag hinner det alltså. Blir nog till att göra det imorn, springa först & träningspass sen och så jobba på det. Kommer nog sova gott imorn natt haha :). Nu ska jag strax ta en dusch antar jag, tvätta ur det här kladdet och sen fixa till sig lite. Göra sig snygg för kvällen! Hungrig är jag faktiskt också..



dress or dress?

Nu har sprungit 4km och gått en rask promenad de sista 2, fortsätter jag såhär klarar jag säkert springa hela rundan sen :). Känns bra! Ska äta lite frukost och göra mina måsten, sen ska jag prova på mitt nya träningspass jag gjorde igår. Blir nog kul :D. Undra vad jag ska ha på mig ikväll, kanske kan ni läsare hjälpa mig? Sjukt besviken jag kommer bli när ingen svarar hahaha .. men det är väl värt ett försök:).

Denna? Dock med svarta nylonstrumpbyxor och converse. Eller;

Denna med samma som föregående, möjligen byter jag converse mot höga klackar. Vad tror ni? Vilken känns bäst? :) Den översta kommer verkligen inte till sin rätt med de där legginsen och skorna till, hur fan tänkte de där? haha ..

headlines

hej alla glada, sura, långa korta, fina människor :). Idag är det fredag, känns skönt! Ska ut och gå / springa en liten runda strax, sen har jag lite att göra faktiskt. Diska, hänga in kläder, byta lakan osv. Känner mig så vuxen haha .. har drömt skitmycket inatt också, hatar det. Drömmer alltid så konstiga grejer, som inte har nåt sammanhang alls! Typ att min mormor hade en polaroid kamera som jag lånade, och där hade hon tagit skitfina bilder från min student, ah och att där va nån robot som typ skickade eldbomber på en båt.. ja massa blandade skumma grejer. Nu är jag vaken iaf, så this is reality haha.

forever 21


everything floats

Har nyss käkat revben, sallad & färskt bröd. Mums på det, proppmätt nu! Har gjort i ordning världens träningsprogram jag ska börja med imorn, tror det kan bli bra. Hoppas det :). Alltid skönt att ha egna övningar man kan göra hemma när man får tid och sådär. Slippa ta sig nånstans! Kollar på Allt flyter just nu, ska sova sen tänkte  jag. Är sjukt trött, har ont i ryggen och huvet spränger. Måste vara taggad till imorn, träning och utgång! :) Natti!


show

Det börjar klockan nio, måste se om det är nåt att ha. Vad tror ni? Det återstår väl att se antar jag:).

 


Update: Laggar som fan så jag skiter i det, får se om det ligger uppe så man kan kolla en annan gång.


freepeople

bl.a dessa snyggingarna hittar du HÄR


shoemania

nelly, vagabond & urban outfitters!


over there

Oookej det blev lite försenat, vi fikade sen gick vi lite på stan. Därefter blev det Maxi en sväng, också har jag köpt olja till bilen & hämtat ut kläder från H&M. Haft en del att göra med andra ord;). Imorgon är det äntligen fredag, inte för att jag märker av om det är helg eller vardag när jag är ledig lite huller om buller. Dock märker man stämningen hos andra människor, de verkar alltid lite gladare på en fredag :). Har precis provat kläderna och så kollar jag på Joey och slappar i fåtöljen, gött som kött det!


canyoufeelit

Trodde att jag var ledig idag, men där hade jag fel! :). Så nu ska jag strax köra in till stan, är sjukt sleten idag alltså, vet inte varför. Har börjat sköta mina vitaminer igen så jag hoppas att det vänder snart! Mamma skulle bjuda på fika idag halvtre, det var ju snällt av henne. Ska möta upp henne istan, mysigt värre! Är det bara jag som tycker att det blev kallt igen? Vi hade några varma dagar men nu fryser jag sjukt mycket, så det blir jeans och tjocktröja idag som gäller, mössa & tjock jacka och vinterskor på det. Väääääääääääääärme. Ja nej men det blir väl inga inlägg förrän runt halvfyra-fyra sen då. Ha en fin dag:).

HAHA


treasure

net-a-porter


looking good

Har precis ätit en supergod middag, räkor i dillsås och pasta. MUMS :). Mamma är grym på att laga mat alltså, skitgott bröd och sallad till det med. Hade kunnat äta hela kvällen om det inte var för att jag blev så mätt haha:). Kollade lite på förkväll också, visst är hon högljudd men förbannat söt den där Carolina Gynning, kroppen hade jag inte bangat heller faktiskt. Ikväll är det Roomservice också, inspirationskällan nr 1. Och fuskbyggarna, fattar ni; kallvatten i kranen och varmvatten i toan, wtf? Vad finns det för nötter där ute? Helt jävla sanslöst. Om nån iddi gör så hemma hos mig ska jag fan hemsöka de jävlarna, spränga deras hus och knäcka deras pannben. Stolpar. Ginza har förresten skickat mina One Tree Hill boxar nu, tjoho. Kan förhoppningsvis hämta de på måndag, dirr lönen kommit in på kontot!! :). Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla på Vänner, bye!



lovetime

topshop


the sky

massa snyggingar från weekday, malmötripp någon?:)


in my shell

Morsning! :) Jag är på riktigt degar humör, bara kolla på film, äta gott och slappa. Det är lite sånt väder idag med, så det passar ju perfekt! Mina kläder från H&M har kommit med, tjoho! Ska hämta de i veckan, mums på det:). Kanske man har nåt slappt att ha på sig på fredag. Det blir utgång men känner inte för att spexa upp mig spec, så det blir en slappeutgång! Nu sitter jag & kollar på Ellen DeGeneres och knåpar på ett litet kollage jag ska lägga upp snart:).


don't remember

John Mayer

Bild: Googlad


fingerprints

Snart beger jag mig till jobbet, blä. Stängning också, hatar att jobba stängning. Är det tydligt att jag är måttligt glad på mitt jobb eller? Hoppas verkligen jag får ett annat jobb till sommaren alltså .. Håll tummarna för mig är ni snälla. Hittade biljetter för 1000:- spänn till Sthlm, sjukt billigt i jämförelse med vad de kostade förr i världen. Ska bara få fatt i de pengarna så jag kan boka resan, ska se om jag varit snäll nog att låna av min mamma hihi :). Fast Lisa måste svara först om hon kan den helgen, haha. Annars får jag nog sitta och glo nånstans på Sthlm, kanske får ringa Kenza då. Vi känner ju nästan varandra. Typ. Hon känner ju Jayson, och Lisa känner Jayson, och jag känner Lisa!! :D



mums

asos


maybe

Sunshiiiine! :) Precis varit ute och gått, värsta sommarvärmen känns det som. Gött värre! Tror det var en hög kille på Max igår, han verkade helt off och lost haha .. Sen tror jag de snodde en lyxmousse, vafan? Jag vågade inte säga nåt, tänk om han hade sneat liksom? Vafan. Äsch, i hemlis så bryr jag mig inte så jättemycket:). Det blir nog så att jag går ut på fredag, man lever ändå bara en gång, eller hur? :). Nu ska jag skicka ut lite cv och äta frukost, hörs sen! Puss&Kram

through the glass

Såja, hemma från jobbet. Gick ändå hyffsat snabbt idag, har rövont i ryggen nu igen bara. Typiskt mig att gå tills det skiter sig, men men. Får stå ut imorn med sen blir det väl sängläge fram till fredag:). Kan inte bestämma mig om jag ska ut eller ej , hmm... Nu ska jag kolla på svt, tv3 eller tv4play och slockan. Imorn är det en ny dag och så även den sista jobbdagen på tre dagar dåvava. Mm godnatt på er, hörs imorn:).


battle

Så, nu är det dags för dag 3 av 4. Jag kan nog stå ut, hoppas det. Känner mig dock sjukt trött nu bara för jag vaknade så tidigt, skitbra att tröttheten kommer nu när jag ska köra om 27 minuter.. Typiskt. Ja jag får försöka hålla mig vaken, och sova lite längre imorn. Blir väl inte så svårt med tanke på att jag lägger mig senare idag;). Mm dags för att sminka sig nu då, göra i ordning matlådan och sen ta sitt pick och pack härifrån! Wish me luck. Kram


loving you

H&M och Lindex!


summerfeeling

Nu har jag beställt hem säsong 3 och 5 av One Tree Hill, hittade inga filmer för några dunderpriser direkt så jag sket i det :). Varför blir man snål för att man fyndat? Haha, så typiskt mig. Men One Tree Hill, det ska jag banne mig ha :). Har ni sett H&Ms Garden collection? Finns lite fina grejer där, release den 18/3 på nätet och 25/3 i utvalda butiker, här har ni lite smakprov;


drömmar & verklighet

Godmorgon solstrålar! Vaknade klockan åtta idag efter en orolig natt, har vaknat flera gånger och inte alls sovit bra. Usch, hoppas inte jag är alltför trött på jobbet idag bara, får se om jag kanske tar en powernap innan jag sticker :). Har tränat idag, ätit frukost och kollat på Bröllopsduellen, mycket bra film! För oss tjejer iaf :). Tänkte sätta mig och beställa hem OTH och lite andra filmer nu faktiskt :). Ice age 3 bl.a, har inte sett den än. Inte alls okej faktiskt, så får ta tag i det nu tänkte jag. Ska se om New Moon finns för en billig peng också :).

tro rätt

Ohh vilken dag, jobbar 10-13, sen vid 15 stack jag till mitt andra jobb. Var klar runt 16, sen käkade jag på Rose Garden med Mik&Paulina, det var smaskens:). Därefter blev det bio då då, It's Complicated. Den var kul :). Ger den 3 (möjligen 4) räkor av 5! Köpte två filmer idag också för 38:- kr. Haha. Allt flyter och Bröllopsduellen, känns som jag gjorde två kap där, mums på det! Så imorn är det 3:e av 4:a jobbdagar, känns bra. Tiden går fort, tack vare att jag har så göttiga vänner som gör mitt liv mycket roligare :). Göteborgsresan blev framflyttad till den 30 istället, och nu ser det ut som vi har lite planer för den 31 också, me like it. Hm ja, nu ska jag titta på ett till avsnitt av Skavlan för imorn ska jag upp i tid och gå ut & gå samt träna styrka, kalas. Puss&godnatt!

Bild: Googlad


upp och hoppa

Kollade på Skavlan igår innan jag skulle somna, på svtplay. Josef Fares var där i ett avsnitt, han är inte heller helt fel alltså! Nu har jag nyss gått upp, eller,vaknat iaf. Är sjukt sleten, vet inte varför. Tur man är ledig tre dagar nästa vecka, så nu är det andra dagen av fyra jobbdagar. Imorn och tisdag är det stängning, sådär kul men men. Man får väl stå ut .. Ikväll ska vi på bio och äta på Kosan, ska se It's Complicated. Hoppas nu den är så rolig som jag tror:). Nej nu får jag hoppa upp ur sängen, inte ligga och dra mig hoho. Pöss

underbart

Luftslottet som sprängdes var ju DÖ bra, tror nästan den va bäst helt seriöst. Satt stel som en pinne så nervös jag var ibland haha, mm me love. Funderar ju starkt på att skaffa korpsvart hår och lite snaggat på ena sidan, så jävla snygg är hon i det. Ah shit. På tal om snygg, Erik Saade är ju lätt min nya crush haha. Satan i gatan va snygg han är, mums på honom! Kolla på honom bara ;



Bild: Googlad

wherever you are

Hej svej!! Sprang på stan en liten stund efter jobbet, träffade på Paulina & Mik så gick med de där:). Kuligt, de handla som fasen haha. Jag är ju fattiglapp efter London så jag fick glatt titta på ist. Skulle dock köpa Converse som sagt, fanns inte i min storlek så de skulle ringa affären i Sölvesborg och kolla om de hade. Får vänta till måndag, blä! :P Ikväll blir det Melodifestivalen, ska kolla på Luftslottet som sprängdes också:). Så jävla gött med en slappehelg:).

summerfeelings från Topshop:).


feel proud

Strax klart, bara lite mascara sen är man redo :). Skulle göra ett litet skokollage men bilderna dummar sig, så det får bli när jag är hemma igen! Ska söka till skolor idag med, måste komma ihåg det. Och skicka iväg lite fler CV till olika ställen. Yeye, om ni vet att det dyker upp en ledig lägenhet nånstans får ni gärna hojta till också. Jag & Paulina is in need! :) Vi hörs sen.


told you once

Godmorgon! Solen lyser rätt in i mitt fönster, glömde dra ner rullgardinen igår. Fast det gör inget, gillar att vakna till solsken, då blir man glad & pigg :). Om två timmar börjar jag jobba, men bara fyra timmar. Det är helt okej haha:). Det blir en lugnt helg faktiskt, tycker det är skönt, plus har ingen lust att "festa". Kallar man det festa fast man inte dricker? Hmm .. Ska nog köra ner snabbt på stan och se om de har röda converse till mig, annars får de banne mig beställa hem det :). Längtar till den 30, då blir det Gbg, det är bokat nu. Nice som fan! Nuuu kissar jag snart på mig. Vi hörs sen!!

rude boy

Det blev inget Stieg Larsson-maraton, Mikaela kom så vi började sy en massa istället. La upp byxor och klänningar, sydde in byxor, lagade hål, gjorde om kläder osv. Det tog sin lilla tid men bra blev det :). Ska passa på och ursäkta för dåligt uppdaterande också, men sånt händer när man har annat för sig! Vann Flickan som lekte med elden på jobbet, har även vunnit Män som hatar kvinnor, så därmed var jag tvungen att köpa Luftslottet som sprängdes idag. Fick den dock för 99:- kr och det är den säkerligen väl värd:). Ikväll har jag umgåtts med familjen, ätit god mat, kollat på Let's dance och Solsidan. Nu är det strax dags att gå och lägga sig, är trött och ska jobba imorn. Ska hinna med min morgonträning innan jobbet också :). Mm har fått tag i tröjan från H&M jag la upp häromdagen, lycka!! :) Vi hörs imorn, överraskningen dröjer lite haha .. Pöss!


krama dej

Hejhopp! Haft movienight igår som sagt med Paulina, den fortsätter än idag haha :) Igår såg vi Sommaren med Göran, Allt för min syster och The new guy. Eller.. den sista somnade vi till. Nu ska vi ha Stieg Larsson -maraton plus att vi ska sy lite idag med. Har några projekt på gång :). Fint som snus det!! Jag ger detta dygnet 5 av 5 räkor.  Sen blir de en liten överraskning till er med. Hoho. Puss & Kram.

5,60

Har suttit nu och knåpat lite på ett personligt brev, blev nog bra till slut! :) Ska strax sminka mig och sen bär det väl av lite hit och lite dit för att lämna CV och sådär. Sen ska jag bestämt till Yngsjö på film-maraton. Hos min gode vän Paul. HAHA. Internskämt, sweet:). Love this weather, solglasögon är så toppen. Me love it longtime! Hittade en skön bild:


summerlove

Lindex


with my feets

Tjoho! Har precis kört styrkepass också, helt lökig. Freshness all over! Såg idag att en skjorta jag beställde igår, var på halva priset idag. Kul. Ringde H&M dirr, fick den på halva priset ändå. Gött värre :D. Skitsnygg är den också, mums. Fatta väädret vi har, fyfan vad härligt det är. Visst mår man mycket bättre när det är sol? Känner mig så glad nu, och igår och dagen innan det:). Riktigt göttig känsla. Lyssnar på Chris Brown - Forever, den ger minst sagt sommar känslor faktiskt. Hade inte bangat en tre veckors semester i solskenet på havet, synd att vi sålde vår båt. Eller snarare synd att man inte kan segla året om, så det hade varit lönt att ha den. Det suger, ska flytta utomlands så man kan ha en båt man kan åka i alltid. Mums :).


sagoland

Godmorgon! Ännu en dag med fint väder,  så himla härligt. Har varit ute och kört intervaller, tog ett annat håll idag. Det var sjukt vackert och härligt, ska fortsätta ta det hållet sen tror jag :). Nu har jag ätit två mackor med prickig korv och druckit ett glas mjölk, sitter och kollar på Efter tio och ska skicka iväg lite cv. Ska även rota i garderoben för jag och Paulina ska ha pysseldag imorn, ska göra om en jeansjacka till väst och lägga upp ett par byxor osv :).
Försöker få fatt i en tröja på h&m men den tar ju slut så jävla fort, fattar inte hur jag ska lyckas med det där.. Får se om jag kan hitta den i nån affär istället :P. I WANT IT!!


sum

Oj oj nu börjar klockan bli mycket, känner mig lite trött faktiskt! Sitter här och drömmer om sommaren, längtar tills jag kan springa runt i det här ;


wrong

Undra om dejtingsidor funkar, på riktigt? Dejting in the dark funkade väl sådär, ett par av tre funkade i ljuset också. Till en början iaf, har inte kollat upp hur "det gick sen". Jag vill ju hitta en man, men tänker alltid; man känner ju inte de personerna. Men när känner man någon, egentligen? Alltså, ska jag vara riktigt ärlig vet jag inte om nån känner mig fullt ut. Tror inte det, finns iofs bara en människa jag verkligen känner att jag kan vara mig själv fullt ut med. Känner han mig på riktigt då? Det är och kommer nog alltid förbli en definitionsfråga. Tror jag iaf. I vilket fall som helst vill jag hitta en man, typ nu. Vill ha barn om fyra år, får nog leta upp nån äldre då. Så vi är på samma plan om fyra år. I think. Om ni vet nån frivillig hunk så får ni gärna slänga in en kommentar. Lovar att jag ska träna massor så jag får en botilicious body. Oki? Tack.


we're going down

Hallå där köp blåbär, hallå där en gång till köp rutten sill, hallå där många gånger köp ruttna damkalsonger! Sitter här och fnurlar på vad man kan klä ut sig till på Las Vegas-tema, har kommit på rätt många grymma grejer faktiskt. Ska bara bestämma mig för vilken som är bäst, fast det slog mig nog nyss haha. Vill inte säga nåt ifall nån snor min idé :D. Nu börjar jag bli hungrig, ska gå och titta om det finns nån mat. Ska bara beställa färdigt från H&M först. Har hittat lite smaskens hehe :). Kramis!!

spännis

gammal men ack så rolig, hahahaha


love me, love me

Vilket väder, helt sinnes. Var så skönt att slänga på sig skinnjackan, utan kofta under (!), och bara dra iväg till jobbet :)! För att inte tala om att ha på sig solglasögonen, nej alltså jag mår så bra när solen tittar fram:). Så har varit ute lite med hundarna här nu med, ah det är gött med frisk luft alltså :). Blir nog en promenix imorn om det är lika fint som idag, mm det tror jag minsann:). Blir nog en road trip till Gbg den 20, hoppas det blir av. Hade varit svingött, lite shopping och god mat i en annan (mysigare) stad!! Mumsfillibabba!

Idag börjar Fuskbyggarna, verkar rätt intressant faktiskt. Får hoppas det, sjukt vad mycket skitfirmor det finns, blä! Hoppas inte att jag eller någon i min närhet råkar ut för det när vi blir äldre och ska bygga, fy blä usch. Nu ska jag ringa runt och kolla om det finns några sommarjobb till mig i år :). Hörs sen!

give a damn

Så ja, då var man påklädd och redo för jobbet, inte alla gånger man är klar i tid! Men om jag känner mig själv rätt kommer jag stanna kvar här allt för länge och komma för sent ändå, typiskt mig. Måste typ ställa om min klocka 10 min fram, men då kommer jag alltid tänka att den går 10 min för snabbt. Hur löser man detta problem? Nån som har ett bra förslag? Eller tips. Kalla det vad ni vill!! :) Idag ska jag försöka få fatt i en kamera och vara som alla kändisar; lägga in dagens outfit. TJOHO. Nu blev ni allt glada va? Jodå jag känner att ni blev det. Hörs efter jobbet:) puss!!

places

ge mig, tack så mycket!:) (topshop)


sun is shining

Skulle vara duktig och gå upp halvåtta idag, det blev halvnio. Men det är väl ändå okej? Jo det är det:). Börjar faktiskt inte förrän elva så! Så nu är det strax dags för morgonträning, en lång god frukost och sen bär det av till jobbet faktiskt !! Och det är kalasväder idag med, kan ju inte bli bättre :). Snart kommer våren på riktigt, I can feel it. (kommer säkert regna i tre veckor för det) Men vi hörs väl senare dådådå. Puss&kram!


maskros

Haha, Dating in the dark var ju nice! Men sjukt ändå att man går så mycket på utseende, lätt att sitta här och säga "men för fan", fast just i stunden hade jag nog varit precis likadan. Vad kräsen man är, det är faktiskt så; att många ser bättre ut för att de är bra personer, och andra ser sämre ut för att de är sämre människor. Hur som helst, allt har inte med utseendet att göra, även om det är det man oftast går på. Sjukt knepigt det där.. Annars så har jag bränt ca 200 kalorier, lärde mig på Biggest Looser att "krysshopp" förbränner 10kcal i minuten. En reklampaus ligger på ca 6 minuter = 60 kcal per reklampaus. Multiplicera det med 3 pauser så har du 180 kalorier väck. Mums på det! :) Nu ska jag kika på Ice Age och sen sova, hej på er!

bild: googlad


only to hold you

Snart är det dags att kolla på Biggest Looser, älskar det. Peppar mig som fan att träna och äta rätt, ska inte vara tjatig men har lite babyhull som måste bort illa kvickt :). Ja och så måste jag införskaffa ett sånt där gummiband:

Bild: Aftonbladet

Om någon har sprungit förbi ett sånt får ni gärna säga till, är som sagt på jakt. (Det rimmar:) Kan dock inte vara alltför svårt att hitta tror jag, måste ha måste ha! Aa fick precis lite lampor av mamma, snällt värre :). Hit till sovrummet, det behövdes minsann, såg inte ett jädra piss innan jag kom fram till sängen förut. Ah vafan vet ni, ni har ju inte varit här. Jo vissa har. Skitsamma. Nu ser jag! Och nu ska jag se på tvn hihi. Kram


deep

söta rosetter från forever21 :)!


darkness

Yeees! Idag börjar det äntligen nåt som kan va ball att se på, hoppas det lever upp till mina förväntningar. Klockan åtta sitter iaf jag bänkad :).

Bild; googlad


now in the morning

Hade gärna slängt in dessa från monkigirl i min garderob!


gravity's letting go

Fick låna mammas bil, så jag behöver inte gå till bussen. Gick ut med hundarna ist, och körde styrkepass innan frukost. Blev nog rätt bra träning ändå :). Har precis ätit och duschat, ska slänga på mig lite kläder och sådär! Solen skiner ju, snacka om vårhumöret man får då .. Vill bara ta på mig en klänning och dra, tror dock det blir lite kallt. Har för mig att det var minusgrader ute hehe ..

Läser lite bloggar just nu, tar en liten paus såhär på morgonen. Rätt skönt att vara uppe tidigt så man kan ta det lugnt, chilla rundor lite! :). Eftersom jag tvättade, diskade osv igår så har jag lite måsten när jag kommer hem. Typ stryka, sätta in disken, lägga in alla kläder i garderoben. Men ja det går väl rätt snabbt, annars blir det en lugn dag idag tror jag:).

hade inte bangat detta nu:)


happy birthday

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Eriks födelsedag.
Hurra hurra hurra!


run this town

La la la, imorn ska jag gå till bussen. Funderar på att börja göra det sen framöver också, när det ändå börjar bli fint väder så varför inte? Kan alltid tigga skjuts när man kommer hem från bussen liksom ;). Har precis ätit sallad och en kycklingklubba, det var smarrigt. Tänkte slänga mig framför tvn och träna lite, ja mitt nya liv har ju börjat denna veckan. Måste bli fit till en klänning jag tänkte ha på fredag. HAHA lol. Pinsam jag är. Sen är det ju halvåtta hos mig ikväll också, gillar det på nåt konstigt sätt. Varför egentligen? Äh who gives a damn. Imorn har vi ju en födelsedags gris också!! Kanske skulle baka(läs:köpa) en liten kaka och ett ljus :).

sommar nuuuuu


don't give up

Mums från H&M! :)



married

Var ute och gick idag i en timme, när jag hade gått ungefär 2,5 km tänkte jag; nu vänder jag. Mm men skitkul, motvind. Regnet bara piskade mot kinderna, så imorn ska jag nog ta varmare byxor på mig. Och mössa, och vantar. Fan. Det var ju skitgött väder igår, jaja, är rätt stolt över att jag ändå gick en halvmil :). Har nyss kollat på den här;



RSS 2.0