escape it

Imorgon är det midsommar, och jag kom precis på att jag inte har ordnat midsommarkrans. Har inte plockat några blommor, vetifan var jag ska göra det heller. Tur man bor hemma fortfarande och har en mamma som är ledig haha .. Hoppas hon hittar lite flowers till mig! Nu äter jag frukost, har varit ute och sprungit idag. Skönt att komma igång igen, efter min förkylning som vara i en månad! Ye, det var väl vad jag hade att säga. Glad midsommar på er!

greatest thing

Jag är sjuk. Förkyld alltså, en riktig dunderförkylning till råga på allt. I två veckor har den hållt sig i, men nu hoppas jag den försvinner med hjälp av min gode vän antibiotika. Har ju jobbat under tiden så kanske är därför den inte vill ge upp riktigt, men nu har jag varit ledig i fyra dagar så hoppas jag är på bättringsvägen. Imorn ska jag jobba igen, på torsdag är det AF-möte och lägenhetsvisning, på fredag ska jag bannemig ta det lugnt för på lördag är det 20års-fest så det heter duga :). Har sett tre säsonger av One Tree hill, började på trean och nu är jag inne på de sista avsnitten på säsong fem. Måste nog köpa sexan nu .. Fast den säsongen suger. Längtar tills sjuan kommer ut att köpa, för den säsongen va grym! Hm, var det nån som gick iväg och brydde sig nu när ni läst detta? Haha. Whatever .. Behövde nog bara skriva lite skitsnack, är för trött för att prata med nån men behövde ändå få nåt sagt. Så nu har jag sagt det, seeya.

And lonliness

I cannot sleep I cannot dream tonight, I need somebody and always This sick strange darkness, Comes creeping on so haunting every time

for the kill

Tänk vad många låttexter det finns där ute som stämmer överens med vad man tänker, hur många gånger i livet man väljer låtar efter sina känslor. Och tänk, alla de gånger man känner sig ensam och övergiven och väljer låtar efter den känslan, så finns det någon annan där ute som har känt precis likadant när han/hon skrev detta. Idag är det nationaldagen, många firar den med bal på slottet. Och fy hundan vad jag längtar tillbaka, det är mycket jag hade kunnat göra för att få den dagen igen. Det var det bästa med hela studenten, utan tvekan. Nästan det bästa på hela gymnasie - tiden.. mm. Nej istället har man jobbat idag, men inte heller helt fel. Fem timmar, betalt för 10. Helt okej! Ye. Nu ska jag slänga igång nån bra film, ta panodil nässpray och hostmedicin sen sova gott. Hajsvaj

Another time

Huvudet sprängs. Jag har börjar jobba. Det snurrar i min skalle. Sjuk. Fundersam. Massor på en gång; i den bästa av världar. To be continued.

RSS 2.0