out there

Här har vi någon som vet hur man ska klä sig, hur många snygga outfits som helst. Snacka om att jag får inspiration från henne! :)


dangerous

Du är ändå bäst i mina ögon :)


pass the test

Nyårs-snyggingar från Topshop och Chapnlle! :)


varje dag

Är det nu jag ska gå och ställa mig i hörnet med en dumstrut? Två dagar utan bloggande IGEN.. Dock har jag en ursäkt denna gången; jag har inte varit hemma. Och inte heller vid en dator ifred så jag kan blogga. Tycker inte om att skriva när nån ser, men nu så skriver jag. Har varit en kanon helg :). I fredags kollade vi på Idol hemma hos Mikaela, igår jobbade jag & firade Eldiz och så blev det en svängom på Banken. Idag är jag jättetrött, men det var det värt !! Ska nog börja på mitt tredje jobb idag, nice. Och så ska jag baka, städa & träffa min bror. Grattis haha ..

Har fått hem massa rabatt kuponger, får man ångest eller? Vill ha min lön NU. Hoppas det är mer än jag väntat mig.. Iofs har jag ju två jobb till nu så det kanske löser sig ändå ;). Oj. Nu kände jag att jag har träningsvärk i nacken, lite headbanging igår kanske? Haha sweet.

million miles

Chapnelle, Lindex, Monki & Chanel


without you

hej hopp! alltså.. jag skäms nästan för att skriva, bara för det går så länge mellan inläggen. SKÄMS på mig. Men vet ni? Jag har fått ett nytt extra jobb, eller så jag har tre jobb nu kan man säga :). Det är ju rätt chill, pengar kan man väl inte få för mycket av? Jo vissa kan nog.. men ni fattar hehe.

Idag ska jag jobba, mellan fyra & sju. Sen har jag en fullspäckad helg framför mig! Jobbar imorn på dagen, sen blir det dansa & myskväll med Mikaela. På lördag blir det jobb mellan elva & fyra sen kalas för Eldiz och sen är det söndag. Då kanske jag börjar på mitt nya jobb! :). Så ser det ut just nu, sweet det :). Beställde två klänningar från H&M idag, de har ju skitmycket på den "rea" knappen. Får ju ångest, men ja de ser ut såhär iaf;


fly


each day's a gift

Börjar bli en människa igen.. nästan. Emellanåt åtminstone! Var hemma sju i lördags morse, sen jobbade jag stängning igår och i lördags. Gick sådär, är inte riktigt rätt i sömnen. Idag är jag nog, men har fått nån yrsel åkomma på mig, så allt snurrar. Därför har det varit lite svårt att blogga, plus att jag inte haft tid direkt heller. Men nu försöker jag komma på nåt vettigt att skriva .. Ska lägga in bilderna från IDOL också, men det blir nog inte förrän imorn. Har kommit på att jag är skitdålig på att lägga upp dagens outfit haha .. Ajfan då. Men jag tipsar ju om annat så det kanske går på ett ut? :) .

Tänkte bara ta det lugnt ikväll och kolla på tvprogam, skulle jobbat men Erik fick täcka mig. Det funkade inte idag! Är ju Design: Simon & Tomas idag och Mamma till en mördare. Pallar inte kolla på Ullared idag tror jag, har inte bestämt mig. Blir säkert så ändå haha .. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, hörs sen :).


clever

Oj oj oj.. Nu är jag trött. Tog tåget tjugo över sex igår, var i Göteborg runt nio. Åt en frukost med Anniken, hade inte träffat henne på två år eller nåt.. Var så himla kul! :) Sen gick vi en snabbis på stan, sen blev det till att hämta IDOL biljetterna, käka lite, dricka kaffe och sen drog det igång. Tiden går snabbt när man har kul, och JÄÄÄÄDRAR vilken känsla det var att sitta där igen! :). När Calle gick vidare tror jag att min stol gick sönder så som jag hoppade, det var verkligen det bästa som kunde hända på hela kvällen!! Efter Westlife då ;). Sen blev det utgång, som också var sjukt chill. Vi körde dock hem klockan fyra i morse, var nog inte det smartaste draget för FY vad trötta vi var. Grattis, var hemma sju i morse och nu har jag nästan precis vaknat. Men det var det lätt värt, funderar nu på att dra till Globen på fredag .. Hade varit riktigt skoj! :) . Får fundera på den lite!

Idag ska jag jobba, om två timmar. Känns sådär för jag är riktigt trött alltså .. Men men, man får väl skylla sig själv? :). Glömde dock ta foto på min outfit igår, ovanligt elin .. Aja, ni klarar er säkert:). Hade skinnballor, grått linne& converse. Ni kan säkert se det framför er ehhehe :). Hörs sen!

spring

Den här bilden får en verkligen att längta efter lite värme, vilken outfit!

 


shoes by Chapnelle


leave the world

Guldkorn på rea hos H&M nu, skynda och fynda! :)


revenge

Hej hopp! Äntligen uppe i en bra tid, hatar att sova bort hela dagen :). Igår blev det som sagt jobbet, träffade en vän lite snabbt efter och sen åkte jag & mamma iväg till lite möbel / pryl - affärer och tittade lite. Älskar att gå i såna affärer, och då slog det mig även att jag kan måla om en hylla här hemma istället för att köpa en ny. Vill ju ha en likadan men i en annan färg, så jag ska agera målare nån dag framöver hehe. Älskar att greja här hemma, känns alltid mycket mycket bättre bara man sätter upp nåt nytt eller köper en liten liten grej! Gör så stor förändring ändå:).

Idag ska jag jobba igen, sen blir det raka vägen hem och buda på en biljett till göteborg. Hoppas jag hittar nån bra .. Måste ju passa lite med tiderna ändå, orkar inte vara där klockan nio på morgonen och halvåtta på kvällen är ju alldeles för sent. Nej. Men det löser sig säkert! :).

arenarock

Hej bloggen! Mitt internet har varit knasigt som tusan, så det har inte gått att blogga. Men nu verkar det vara tillbaka så nu kör jag på igen :). Tänkte lägga upp bilderna från IDOL, ska försöka få fatt i bilderna från Ullared i måndags också. Haha .. Jag älskar Ullared alltså, dock är ju folk helt hysteriska där inne och kör som idioter och blir skitsura på en för att man inte kan släppa fram de. Ah ja, men det är absolut en upplevelse man vill göra om hehe .. Ska strax köra till jobbet sen så ska jag och mamma åka iväg till en inredningsbutik och titta lite, har lite funderingar på gång här hemma :).


RSS 2.0