HOT

Chillar på nyponvägen, fett slappt. Palla regnet? NAJJ. Vi ska köpa gooottis, har fortarande inte bestämt vad vi ska göra. Tbaren? Nej fan bojkottar fan det alltså. Blir nog film och godis ist, mmm gottis. Utgång imorn jadåååå. Blir fan asbra det alltså. Ska ät lax och päror ikväll, ska bli gottis! Yeye king king haha, fifan vilken slapp kväll. Längtar till imorn med, kommer bli goooootteeeeee. Jaaa jag har fan inget vettigt och skriva, PÖSS

battle is on

Godmorgon Sverige! Har precis diskat upp det jag kladdade ner igår, kollar på Mtv och ska hoppa in i duschen. Ska slänga ner lite grejer jag ska ha med mig ikväll och sen åka till stan! :) Har lite ärenden där innan jag åker vidare till Åhus. Haha såg en skojig reklam där killar / män också var gravida, det hade väl varit lite spännande? Men alltså, får de föda i rumpan då? Eller hur skulle det funka? Kejsarsnitt på alla män? Hm. Förresten funderade jag över en annan grej, om jag får barn säääg.. 2 januari. Kan jag få barn igen samma år då? För isfl, blir ju de barnen syskon fast de är "lika gamla". Är inte det lite knepigt? Någon som kan svara mig på det? Satt och funderade över det igår. Ah plus till mig, jag åt INGEN sötsak på hela dagen igår. Fifan vad duktigt av mig, har ju blivit lite mycket av det goda på senare om man säger. Men igår höll jag mig ifrån det! Tummarna upp, tackar. Jaha nej men vi hörs säkert senare. Hajjj.

glamour

Oufff alla planer är ready för morgondagen, känns bra! Ska bara inom systemet sen är vi redo för en röjarkväll, mmmmmmm jag gillar'T :). Ah fick panne nyss. Borstade tänderna, kom på att jag hade ett halvt glas mjölk kvar. FUCK. Laktosfri mjölk är dyr okej, kostar dubbelt så mycket som vanlig mjölk typ. Fan, mitt kylskåp funkar ju inte. Äh, tog glaset och gick in och ställde det i morsans kyl! Bra grejer de. Så, nu har jag sparat mitt glas mjölk, kan jag dricka till frukost imorn. MUMS! :D Nu blev jag törstig ... får nog ta mig ett glas vatten då va. Kommer säkert vakna inatt och va sjukt pissenödig. I-landsproblem jo tjenna! Nej men nu ska jag väl sova om jag ska orka med allt mög imorn, tur jag ska powernapa på dagen. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Hej

zero

Älskade Kristianstad, fifan vad skönt det ska bli att komma härifrån ett tag. Slippa alla häftiga människor haha. LOL. Det är det som är så intressant med den här stan, att alla verkar tro att de är något, men när man tittar på det utifrån så ser man bara massa patetiska nollor. Förutom jag då. Och Mik. Och Paulina. Och ja några till, men de flesta iaf.

I vilket fall, kollar på The holiday nu. Igen. Sjukt fin film. Lätt en av de finaste jag sett i mitt liv! Kommer på topplistan tsm med A walk to remember :). Jag hoppas att min Sthlms-resa ska bli min The holiday.
Imorn är det valborg, äntligen har jag klurat ut vad jag ska göra. Skönt! Jag slapp gå ut, och jag slapp sitta hemma själv. Så det var ju gott, två tummar upp på det :). Ska nog måla mina naglar nu, börjar bli lite sletet på tårna och mina fingrar har inget. Fick ju inte ha det på mitt förra jobb, men nu när jag inte har nåt jobb ska jag passa på:). Plus att på mitt nästa jobb får jag ha det, gott! Seeya.



you're the one

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så, om du ger henne någon skit kan du förvänta dig ett helvete tillbaka.

Detta var nog det kingigaste jag läst på länge, förutom min egen blogg då. Hahaha lol, skämta. Men that's a true story, minst sagt! Annars då? Har precis gått upp typ, hängt upp en tvätt och nu sitter jag här och underhåller er. Ska väl strax äta frukost och fortsätta med min packning, planera morgondagens klädval. Hm, är det nåt spec man bör ha på sig? Vet ni vad? Jag skiter i vilket faktiskt, jag kör nog på nåt slappt som vanligt :). Kan ni fatta att jag åker på måndag? Crazy! Ska bli gottigottgott.

lucky day



copyright: paulinaeriksson

keep it on

I've got a confession to make; jag har ljugit. För en av de finaste människorna på denna jord. En av mina bästa vänner. Det är fan in ok, varför? För att jag skämdes över det jag gjorde, innerst inne. Jag gjorde en sak jag ville, men som jag vet egentligen är fel. Puckat som fan? Ja, absolut. Men jag kommer inte sluta göra det, och det är ännu värre. Jag är glad att hon vet nu dock, det är fruktansvärt att underhålla något för sin bästa vän. Vad är mitt problem? Äh jag vet vad mitt problem är. Dock gör det inte det mindre störigt! Tror aldrig jag kommer kunna bryta mig loss, det känns inte så nu iaf. Gång på gång faller jag tillbaka i frestelsen, och denna gången vågade jag inte stå för det. Kan ni fatta att JAG inte vågade stå för det, wtf is up?! Blir trött på mig själv ibland, men ja. Nu behöver jag iaf inte hålla det hemligt längre, och det känns ju bra iaf.

Var bara tvungen att skriva av mig. Är hemma igen, har slängt in en tvätt. Kollar på mina högar av kläder, kollar in i min garderob där det finns ännu mer kläder. Var fan börjar man? Suck. Vill få det gjort nu, så jag slipper stå där timmen innan och ha panik. Ah måste ta fram listan, hade fan glömt bort den. Sen fick jag se att en av mina räkningar var 300 spänn mer än jag räknat med. Kul fucknig liv då. Bög. Ska fan slänga ut den fucking boxern, vad ska jag med den till. Är ju för helvete inte hemma denna månaden ändå. Ska kolla på tv några dagar, och så betalar jag 500 spänn för det? Sug nåns balle säger jag bara. Kunde de inte haft som de där mobila bredbanden man betalar för när man använder det? Sjukt mycket mer praktiskt. Jaja.. Vi hörs sen.

believe your eyes

Ouffff hitta tre snygga jackor på TopStreetwear idag, funderar skarpt på att beställa hem åtminstone en av de. De är likadana fast olika färger, så en räcker egentligen gott och väl :). Ska strax slänga i oss lite nuggets och pommes, sen kommer min mamma och hämtar mig. Yee.. Ska hem och tvätta och massa, börja packa till Sthlm. Tur jag har skrivit en packningslista redan haha, så det går nog på ett kick japp. Jaha nej men solen tittar fram emellanåt, vilket är rätt gut. Bangar ju inte sol :). Yeye vi hörs sen pussis

white feather

Solen skiner idag, gick upp för typ en timme sen. Legat och slöat i soffan framför Top Model och nu kollar vi Ztv, massa musik då va. Yee .. Drömt som fan inatt, skitstörigt. Man får så jävla kass sömn när man gör det, sjukt siggit. Idag ska jag åka hem, för andra gången på två veckor. Känns lite knepigt, men blir nog bra. Åker ju igen på måndag, och är säkert iväg en del fram tills dess. Vet dock fortfarande inte vad som händer på valborg, wtf? Pallar inte dra ut, vill fan inte det. Vi är ju alltid ute, vad är det roliga liksom. Tbaren kan dra.

right back

Men ORKA liksom, jag har både fått Paris och New York på hakan. Samtidigt?! WTF liksom. Vad hände? Finnar då för er IQbefriade jävlar som inte fattat det än. Snacka om jag ska gå osminkad nu resten av veckan!! Troooooolit. Jag och Mikaela har åkt inlines idag, i en och en halvtimme typ. Helt galet, jävla skönt var det. Fötterna är helt knasiga nu , vibrerar och grejer. Tufft! Öh satt och lyssnade på Fuck you right back idag, förbannat skön brud som gjort den låten alltså. Eamo är ju sådär kul, heter han så? Han som gjorde orginalet alltså, bruden är mycket skönare!! Jodå.
Åt precis fem plättar, med socker och sylt. Förbannat goda var de, overkligt mätt är jag. Nu är det fan slut på allt mitt ätande, har ju ätit som en jävla tiger den senaste veckan. Fattar 0. Är det vädret? Nej, ska fan buda hem ett par inlines på Tradera så jag kan åka när fan som helst på dygnet så jag blir vältränad i benen. I benen? Aja ni fattar.

And we're gonna celebrate that we're yound and alive!

f.u.

Öh. Funderar på att använda den här bloggen till att få ut mina frustrationer. En riktigt pessemist blogg med andra ord, kan va rätt skönt ju. De flesta av såna bloggar blir ju stora så då kanske jag kan få cash för min ilska, hade varit rätt soft. Typ nu är jag rätt siggi för solen försvann, wtf liksom? har ju inte ens hunnit gå ut idag. Va fan handlar det om? Ser nästan ut som de ska börja regna också, ork på det. Ja sen är jag sur för en jävla massa annat. Need to be stronger, så att säga. Vafan händer på valborg förresten? Pallar inte dra ut. KOmmer sluta med att jag drar ut ändå, antar jag. Men då är det ju som alla andra helger, hur kul är de? Kan jag väl för fan sitta hemma ist så blir ju nåt annorlunda iaf. Åker till Sthlm på måndag, det ska bli gott. Pallar inte med alla kukhuven i den här stan, fan är ert problem? Jag siggar för ni inte hör av er, och ni siggarför jag inte gör det. Ja sen nrä båda börjar höra av sig då siggar ni tamigfan för nåt annat, vf måste det alltid va massa sigg? Kan inte alla bara dra upp mungiporna och sluta va såna fucking bitterfittor.

Ah igår var vi ute och tog bilder, var svinkallt. Men blev någora roliga bilder ändå, ska be Paulina lägga in de ikväll så vi kan kolla på dem. Vill ha de nu dirr. Anyhow, vi hade trevligt Råkade ta sönder en grej, sket i det, hoppade upp på en annan grej ist. Hängde och klängde. De va chill, idag har jag bara legat inne, inte lika chill. Eller jo rätt chill ändå. Vill ba dra nu, pallar inte gå runt här och uggla i fucking kstad. vafan liksom? det är nåt seriöst fel på folk här, vill ju aldrig urarta. bara massa fjollor. ahh blä på er. hejdå

svagt

hallååååå ja, hoho någon här? haha wtf. jag och paulina ska fixa lite, det kommer nog lbi nystart här och hos henne sen. mm men ni får hålla ut lite till, sen jävlar. pöss

get it loose

Jaha, det var ett tag sen. Läget? Jag har det bra iaf, är hos Paulina. Har varit här några nätter, slappt som fan. Skönt med lite sällskap, blir lite ensamt ute i skogen annars :). Ikväll är det partaj, så även imorn. Det är ju tummen upp 100 ggr om :). Annars då? Hm. Jag funderade häromdagen, tänkte att jag måste fixa dricka till helgen (sensation gott folk, elin ekstedt ska dricka), så tänkte jag; vem kan fixa det till mig? Så gick det en hundradelssekund så slog det mig, jag har bestämt fyllt 20 och kan gå på systemet själv. Sjukt läskigt, undra om de tror mig? Haha vafan.. Ja men det måste de ju, jag har ju både leg och körkort som bevisar det så :). Det ska bli spännande minst sagt! Nej nu ska jag nog ta mig en dusch och kolla på lite OTH tror jag minsann! Puss&hej

see you around



sanslöst snyggt; HÄR

chillnation

Mina tågbiljetter damp ner i brevlådan idag, underbart. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar! Förövrigt är jag fortfarande sjuk, vilket suger. Åkte hem från jobbet, försöker fixa bort mitt pass imorgon. Tycker det är bättre att bli helt frisk än att gå och va småsjuk en längre tid, sen är det inte rättvist mot alla gäster att gå där och va bitter för att man inte sjukanmälde sig. Nej så bort med de passen, mindre pengar till mig men just nu orkar jag faktiskt inte bry mig ett endaste dugg om det! Jag är bara så glad över att solen skiner, att jag lever och att jag faktiskt har möjligheten att sjukanmäla mig från ett jobb. Om ni hajar! Så nu väntar jag på att en kollega ska ringa tillbaka så vet jag om jag kan stanna hemma imorgon! Mm annars då? Inte mycket. Funderar starkt på att beställa tid hos en tatuerare, heter det så? Skitsamma. Ni fattar ju vad jag menar, jag är riktigt mupp sugen just nu. Jaja, ska slänga mig i soffan och bli frisk nu hoppas jag. Pusshej

tierd of sleeping

Farligt sliten idag! Dumma förkylning! Solen skiner iaf, det gör en lite piggare trots allt :). Ska väl hoppa in i duschen och slänga på mig lite fräscha kläder, ska sticka iväg till jobbet sen. Pallar inte egentligen men det är för sent att sjukanmäla sig nu, får se hur det går! Har suttit här och pillat på lite planering angående min mat och träning de kommande veckorna. Blir nog bra, måste bara få väck förkylningen så jag kan sätta igång! :). Längtar sinnessjukt mycket till helgen faktiskt, har lite plans på gång känns kuligt!! Annars händer väl ingenting alls, så hejdååååå

the city

hej hopp galopp! vilket väder vi har idag, helt underbart. har dörren vidöppen och allt! det var längesen man kunde ha det :). har suttit här och pillat på min packningslista och lite annat krusidulligt. försöker ta det piano eftersom jag fortfarande är förkyld och har tre stängningar framför mig, men det ska nog gå bra! jaaaaaaaa annars vill jag mest att de kommande tre veckorna ska gå illa kvickt, det är väl vad jag tänker på just nu. och att helgen som kommer ska bli fin som snus hihihi. hejsvej

find

Lätt bästa födelsedagen någonsin typ, har aldrig fått så fina presenter som jag har fått detta året! Tack allesammans! :) Har ätit smörgåstårta och chokladmoussetårta idag, fina grejer. Nu är jag HELT slut. Har missat halva Jakten på Julia också, typiskt. Såg ju inte det sist heller. Får nog gå och kolla en liten stund nu när jag bloggat klart haha :) . Byta till joggingkläder också, palla tight ass jeans najj. Hm ja, jag mår bra. Puss

soundtrack

Kom på en grej som jag glömt blogga om; Bankens namnbyte. "Bånken", alltså vilket jävla stolpskott tyckte det var ett bra namn? Bånken, seriöst. Bänken hade ju varit fan så mycket bättre, om ni fattar humorn i det. För helvete, bånken. Vi konstaterade igår att man bara tänker på den där låten Bånka bäver. Har ni hört den? Hahaha, bånken. Nej jag röstar för ett byte till Bänken istället, fan så mycket bättre och roligare. Typ.

everywhere

Ouff, fint väder idag med. Kanon ju! :) Har duschat& klätt på mig, släkten kommer ju idag. Hoppas jag är frisk till på måndag vafan, ska jobba då. Plus att jag måste komma igång med löpningen igen, har varit slapptask i en vecka nu. Så blir man sjuk bara för de, vafan? :P Fick jättefina nagellack igår också, vill inviga nåt av de men vet inte vilket. I-landsproblem japp. Ska nog börja med en "dagens i-landsproblem"-lista. Kan nog va nåt! Haha .. Nu är jag ganska så mycket hungrig, måste nog äta frukost och fortsätta göra vid mig. Måste gå ut med soporna och lägga in tvätten med! Puh. Det är inte lätt att vara vuxen, ska bli skönt att åka till Sthlm och låta Jens& Johan slava för mig. pahhaha!

be allright

Har haft en sjukt fin dag! Johanna är så söt, berättade att hon hade en present till mig. Snutta då! Ja och tjejerna som var här ikväll hade köpt superfina grejer till mig också, är skitglad nu!:) Förstår inte hur ni kan känna mig så väl? Kokonötter :). Vi åt god mat och god tårta och pratade en jädra massa, tragggggga som brudar gör. Nu är jag sjukt sleten, men mår faktiskt hyffsat bra. Ska ta mig två panodil och slänga mig i sängen och DÄCKA. Imorn kommer ju släkten, då får man försöka vara så pigg det går att va! Och få ännu mer paket, tjoho. Jag gillar att fylla 20, kan vi inte typ spola tillbaka tiden nästa år så jag fyller 20 igen? Hade varit slappt, nu är det ju inte lönt att fylla år mer. Eller jo, det är det visst då .. Eh jaja vi hörs imorn tack för idag. Puss&hej!

waiting

Nu har jag gjort tårtan, tagit en dusch och klätt på mig. Ska slänga på lite smink och fixa håret (i omvänd ordning) och sen börja med maten tror jag. Oj är klockan bara halvfem? Nej då ska jag väl "surfa" lite till haha .. men det är bra jag kan ta det lugnt också, iom jag är sjuk. Palla va sjuk på sin födelsedag? NOT. Men pisssar på de! Vill mest ha 3 maj nu typ. Och typ juni dirr efter den 21 maj. Ja det är väl det jag vill just nu.

love again

Öh.. jag har kommit på tre tatueringar jag vill göra. sjUUk, innan hade jag bara en, har letat citat och sånt för jag vill ha nåt fint. nu har jag värsta idéerna på gång, yeee.. får se när och hur och var jag ska göra dem bara :). Pittförkyld är jag, men orkar inte bry mig om det nu!! Ska strax börja med tårtan, sen hoppa in i duschen och göra sig fin inför kvällen. Kan inte fatta att jag fyller 20, TJUGO?! Wtf. Var tog alla de åren vägen haha? Känns bra iaf, detta året kommer bli bra, har varit bra och är bra. Har redan varit i Åre och London, har fått ett nytt jobb, ska till Stockholm, har varit i Göteborg, har planer på Thailand och möjligen Malta. Det känns riktigt fint, gött som kött som man säger:). Tack för alla gratulationer förresten, puss.


heart

Vet ni vad? Man uppskattar saker i livet alldeles för lite. Eller, jag har lärt mig att uppskatta människor som står mig nära och saker som händer mer än jag gjorde innan. Jag har lärt mig att visa hur mycket de som står mig nära betyder för mig, och detta inlägget ägnar jag åt er. Ni vet vilka ni är, för jag har sagt det till er förr.
Amelie och Lisa till exempel, det finns inga människor jag har öppnat mig så mycket för som jag har gjort för er. Och det har aldrig känts så bra att göra det som med er, att få lätta hjärtat och bara tömma på all skit. Tack för att ni lyssnar, och för att ni får mig att göra det.
Till Mikaela & Paulina; tack för ni alltid kan få mig på bättre humör. Att jag kan gråta framför er, säga vad jag tänker men att på två sekunder kan ni få mig att tänka på annat. Och tack för att ni gör mina utgångar till nåt alldeles speciellt varenda gång.

Ja sammanfattningsvis; tack.

yeye

Jaha, så var man 20. Rätt meningslöst för mig som inte dricker MEN, jag kan ju ställa upp när andra inte hinner! ;) Så här sitter jag nu, fick en grej jag önskat mig i typ ett år så nu är jag glader! :D Det börjar gå bra nu, det känns bra och kul och allt! Måste snart gå upp och städa, snart. När man är 20 (och sjuk) då får man väl dra sig lite? Tycker jag :) . Solen skiner faktiskt in i mitt fönster, det uppskattas ju alltid på ens födelsedag haha! Nej men hej hopp på er!

money

Nu har jag precis vilat, första tvätten är klar så det är ju skönt. Måste äta snart, hungrar ihjäl! Innan jag somnade ringde någon med goda goda nyheter till mig, så jag är gladis nu hihi:). Om sex timmar är jag ett år äldre, hoho. Gammal och grå! Sen är det bara 3 veckor och 3 dagar tills jag sticker iväg på ett litet äventyr, ska bli kanonkul:). JA JA JA. Nu måste jag äta, hejsvej

wrap yourself

Torsdag, redan? Fan tar tiden vägen?! Var ute igår, trodde aldrig  vi skulle palla när vi låg och dega i soffan hos Mik. Men på 30 min hade vi fått på oss både kläder & smink och var typ påväg in till stan, in kom vi iaf. Kul hade vi iaf. Sjukare är jag idag iaf. Men vem bryr sig? Man lever bara en gång så då är det lika bra att göra det ordentligt :). Har varit och handlat till middagen imorn, sötis Mikaela hjälpte mig :). Ska tvätta lite, har fixat mina blommor och diskat och sen ska jag typ .. eller nä, jag städar imorn ist. Pallar fan inte idag! Ska skriva en packningslista också till mitt lilla äventyr, får inte glömma nåt ju. Så får börja klura på den nu så det blir perfekt! :). Ja nej men hejdå.

whatever

hej hopp! jag mår inte så bra, men skit i det. man lever bara en gång! jag är glad däremot :). ska träffa Amelie idag, 1+, ska åka till sthlm två veckor i maj 5+, fyller år på fredag 2+ och jag ska få paket i helgen 2+. Alltså ligger min pluslista på 10+, det är ju inte helt fel alltså. Kanske lika mycket som det är varmt ute? Någon som vet? Märker väl när jag går ut, solen skiner iaf. Mums på det. Undra om jag pallar dra ut ikväll, skitsamma tar det som det kommer. Nej nu ska jag köra in till stan, vi hörs och ses och sånt. Puss på alla, make love not war.

rock away

Ah jag är helt slut, jobbade inatt och sen nu idag på dagen. Blev inte mycket till sömn inatt men men, nu är jag ledig fram till på måndag så det är nice. Ska däcka när som så jag får sova ut lite! Ska fixa lite stuffs imorn, blir kanske en sväng om på stan, vad sägs? Går det nåt bra på tv? Får nog slå på den nu och somna till den eller nåt, mitt huvud dunkar så trött jag är. Imorn eller på torsdag ska jag börja söka jobb i Sthlm, vill verkligen dra nu. Har 0 lust att va kvar i denna stan, folk har ju gått helt bananaz för fan. Nån som har lösenordet till hororikristianstad -bloggen? Aja vetifan har nog inget mer att säga. hejdå

you've left me speechless

Ouffff, blev en lååång arbetsdags. 9.57 timmar, helt slut nu ;). Nej men, de har faktiskt varit en del att göra. Inte ok att jobba stängning när det är lov, fick hoppa in och jobba imorn med. Börjar tolv så måste däcka snart, annars kommer jag ju dö imorn haha.. Kom såna söta små lamm och raggade idag, haha "har du facebook", "du har så fina ögon", gullepluttesnuttar. Ja jag skryter vad ådå ähheh bälbäääääääääää jag har damp nu måste sova. Hm va nåt mer jag skulle säga.. aja fuck it. Jo NU vet ajg. Kan inte min lön komma nu så jag kan köpa kamera? Måste ha den dirrrriirriii.. Fyller år på fredag så alla vet, glöm inte gratta mig. Puss hej

you can't win

Jag vet inte om jag kan hålla mig, ska jag vänta ända till september och flytta till Sthlm? Känns ju som hundra år, och jag har ju kapital egentligen. Får ju trots allt skatteåterbäring vid midsommar. Där har jag två hyror ju. Ska nog söka jobb nu, se vad som händer. Vill inte vänta så länge, så Johan om du läser detta kan du nog börja leta upp ett crib till mig haha :).
Annars har jag bara slöat idag, har iaf lyckats duscha & klä på mig. Ska käka lite och slänga igång en film, sminka mig och sen är det väl dags för jobb. Skitkul verkligen. Men sen är jag ledig till nästa vecka. Sweet asss hellll.. Så det blir nog utgång på onsdag, kanske. Nån mer som ska ut? Man kan ju inte direkt gå på Facebook svaren för det gäller aldrig, vf svarar ni ja om ni menar nej? Jävla fjollor. Ut med er nu, vi lever bara en gång. Hej på er.

here she comes

P.s; Vilka grymma grupper det har börjat komma på Facebook. T.ex. "Välkommen till K-TOWN , det du inte vet om dig själv det vet alla andra", eller denna "Inga blattar på mina pattar". AHAH vafan !!! Sweet assssssssssssss

taken

Galen kväll / natt det varit. Är helt slut idag, blev fyra timmars sömn inatt så man är inte alltför vaken. Stack till jobbet, sen hem till Johanna igen och kolla film sen somnade jag. Fick inte sova längre för jag skulle kunna sova inatt tyckte hon, har kollat på Felon och Taken. Eller.. jag somnade till Felon, skit med för den verkade svingrym. Får nog köpa den sen! Och Taken, riktigt bra film det också. Men hur som.. igår. Ja, jag gillar inte Tbaren, vetifan varför egentligen. Riktigt fint ställe och så men, nej. Det tilltalar inte mig riktigt. Dock var där några mumsbitar man kunde titta på så det var ju pluspoäng, har upptäckt lite fler snyggingar i Kstad. Så har utvecklat min 10lista från 2 till 5 pers, ändå godkänt. Så jag får kolla vidare, kanske lyckas hitta 10 st till slut.
Nu har jag iaf tagit en välbehövlig (och skön) dusch, slängt på mig sovkläderna och tagit täcke+kudde till soffan, ska kolla på film och sen kommer jag väl somna igen om jag känner mig själv rätt :).

hush

Jaha, sex dagar kvar till 20årsdagen. Ska man fira det med utgång? Eller ska jag vänta till lillördag på Class på onsdag? Äh vetifan, har ingen lust just nu tror jag. Är astrött, fast samtidigt vill jag. Dock är jag för snål för att lägga 100kr på ett uteställe i Kstad, verkligen inte värt det haha! Nej, det får bli Sthlm för mig efter sommaren :). Var hos Mik igår, vi dansade och snackade en massa, kollade på High School Musical och Upp! Ja det var nice med andra ord, sen somnade vi rätt duktigt. Sitter på jobbet nu, börjar om en halvtimme. Suck. Ända till fyra, ännu mer suck. Vafan. Är det nån som ska ut ikväll eller? Kan verkligen inte bestämma mig, kan nästan sätta pengar på att jag kommer stanna hemma idag. Nu vet jag; jag gör som Mik gör. Det underlättar alltid, har inte kul utan henne typ. Ja hejdå.

baby

Nu har jag tittat på fotboll, är paus nu. Ska fortsätta titta sen, helt sjukt. Sen när kollar jag på fotboll? Fast var faktiskt ganska kul, kanske man borde unna sig oftare :). Haha unna sig.. Jaja. Har ju ätit fem ton godis idag typ, ska nog gå och spy snart för jag är GANSKA mätt. Och kan inte sluta lyssna på Stereo love, den spelas ca 7 ggr om dagen här. Om man räknar att jag sitter vid datorn två timmar om dagen eller nåt. Så egentligen 14 -21 ggr. Haha .. Ja hejdå

titta på mig

Alltså, allvarligt. PALLA ringa dolt nummer och inte säga något, vad är poängen? Har liksom aldrig fattat vad man får ut av att göra det, är det någon som kan förklara det för mig? Vet att någon ringde Paulina ca 100 ggr från dolt nr, vf? Det är ju inte direkt så man blir rädd för man fattar ju att det är nån pinsam jävel som ringer ändå. Jävla irriterad blir jag.

sweet

Shit, känner mig helt off idag. Var ju på möte vid elva, sen somnare jag för typ två timmar sen. Huvudet spränger typ, inte bra inte bra. Så får nog ta det lugnt idag, ska ju jobba hela helgen. Shit pommes frites. Har nte lyckats lura någon än idag, eftersom jag sovit. Har dock drömt helt sjuka grejer nu när jag sov kom jag på. Galet, var får man allt ifrån? Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv, hej på er.

stereo love

Vilken underbar kväll, älskade mina kläder idag. Älskade mitt nagellack. Mm, det var mums. Och trevliga människor träffade jag också, det har varit en bra dag. Jag har varit glad idag, jag älskar när jag är det. Ända in i själen, inte bara sådär allmänt som man är typ alltid ni vet. Nu äter jag godis, jag syndar, bara för jag har varit så duktig hittills. Imorn ska jag på möte, så borde sova nu så man är fräsch (ganska viktigt möte). Ah MUMS. Det är allt jag får fram.

RSS 2.0