loving you

Blev en händelserik dag igår, var lite segt att gå upp efter att ha jobbat stängning men jag kämpade. Var som tur var (faktiskt) rätt  mycket att göra, då hinner man inte vara trött :). Sen åkte jag ner på stan för att lämna en sak till Mikaela, körde vidare till min bror och fikade där lite. Var jättelängesen vi sågs och Sandra har blivit så stooor !! Tog ett snack med bebis och sa att nu fick han banne mig komma ut så vi kunde chilla ihop lite:). Gick sådär... haha. Sen åkte jag in och träffade Fanny, hennes bror och hennes far. Tog en cola på HoB, sen till Åhus för att träffa Ville och Calle och till slut; Banken. Mycket att göra haha, men det var trevligt att hinna med så många på en dag:).

Drömde massa knasigt inatt.. Jag har ju både körkort och leg, men leget visar tydligare att det är jag. Är brunett och har lugg på mitt körkort, inte riktigt likt hur jag ser ut nu haha. Så drömde jag inatt att jag hade tappat leget, jädra skit... kom inte in nånstans eftersom de inte trodde att det var jag. Nästa dröm innefattade att vi var ute och skulle åka buss nånstans, då blev det skottlossning så massa människor dog. Skithemskt!!
När jag väl då vaknar och går in till mamma och lägger mig i hennes säng, berättar om dessa drömmar så säger hon; jag drömde också mardröm. Jaha vadå? Säger jag då. Då förklarar hon att hon drömmer om att hon ska dricka juice, så häller hon upp det sista i glaset, och ut kommer en halv skurborste. Hahahahahahhahahahah! Vilken mardröm.

 
Fabbe + Stefan                Bror + Hampus



slå mig på fingrarna

Dålig uppdatering idag JAPP, har jobbat, hälsat på min bror, träffat Fanny och nu är jag med mina grabbar hihi :). Uppdaterar senare inatt eller imorgon bitti, med bilder. Oh yeah! Hoppas ni har en bra fredagskväll!

don't leave me

Tack för kommentarerna gott folk, blir så glad :). Sånt som gör att man tycker om livet! Har ju jobbat ikväll, sen stämplade vi ut och satte oss på taket och snackade sketalänge. Det bor ju rätt mycket spindlar på taket, vilka vi har stor uppsikt över, inga direkt man vill ha innanför tröjan. De är gaaanska stora en del av de, men hur som helst så var där en spindel som grejade lite på räcket framför oss. Sköt lite tråd hit och vävde lite där och ja ni hajar, så helt plötsligt kryper den i ihop till en boll och va ser vi? En spindelbebis!!!!! Hur är det möjligt? Framför allt; hur många kan säga att de fått se en spindel föda barn ute i real life? Helt galet, satt som en fågelholk (stängde dock munnen rätt snabbt eftersom där finns MÅNGA spindlar). Och självklart låg ju mobilen långt borta så jag kunde inte ta ett foto, men jag är helt till mig. Fattar verkligen inte .. En liten vit sak som såg ut som en lus typ, nej de va verkligen en upplevelse i sin klass haha.

  
Bild 1: Spindel i nät ;)
Bild 2: Var ungefär sådär förbryllad av bebiskläckar senen

Imorgon är det äntligen fredag, då ska jag ut och handla lite kräftskivehattar (efter jobbet då) och lite annat kuligt hehe! Sen vet jag inte faktiskt, helt oplanerat vilket är rätt så jädra skönt ändå :). Det får bli som det blir, tänkte ta en sista minuten till Göteborg efter förfrågan, men det finns tyvärr ingen tid till det! Så får ta det senare, men snart hoppas jag, hade ju så kul!


vi mot världen

Jag är vaken, Ville tycker att jag sover för länge. Va fan? Jag jobbar ju sena nätter, eller ja. Okej jag kanske sover rätt länge i förhållande till när jag går och lägger mig, men är faktiskt lite förkyld också.. typ. Blir nog bättre nästa vecka när jag
börjar träna, ska bli så skönt, längtar helt sjukt mycket. Man blir ju så mycket piggare och gladare när man tränar, faktiskt. Sista dagen idag med stängningar, sen är det HELG :D! Fick ett sms om att det snart är fest, gjorde mig glad:). Kanske blir en bra dag det här, hoppas det!

Kom på att jag måste börja spara pengar till Thailand resan, haha okej lite långt i förväg men jag menar. Bättre så för då behöver man inte lägga undan lika mycket åt gången. Smart va? Plus att då kan man få känna av den lite mer, för det är något jag verkligen längtar till. Färsk frukt, klart vatten, varmt som fan, fina stränder och bli brunare än brunast. Och det bästa av allt; med människorna jag älskar mest:).


Det vattnet är ju helt okej:). Hade varit hur nice som helst att ha en båt med och åka runt i, fast vem av oss kan segla? Nej det blir nog inget med det vid närmre eftertanke haha ..

Just nu sitter jag mest och funderar på när jag ska bli faster, tycker att ungen kan komma ut nu:). Vi längtar ju efter honom så det är helt okej, men han trivs väl i magen. Tydligen ska det ju vara rätt gött där inne, hur man nu har kommit fram till det. Man kan ju inte bevisa det riktigt ordentligt eftersom man aldrig kan prova:P. Ah ja han kommer nog snart..
Nu är jag lite hungrig, ska se om det finns nåt gott att äta, sen ska jag ta en slappedag så jag är laddad till jobbet:).


Amme; Nej vi ska va ute på landet (hos mig då) så du kan vara lugn, du ska få sova;).



hot hot hot

Wow, hade besöksrekord på bloggen idag, börjar nästan bli Blondinbella / Kenza nu; FEMTON PERS. hahahahahahah, nej men va fan. Det är väl  bara bra iofs om folk hittar hit. Snart ser ni att jag med börjar skriva hur jag sitter och spenderar dagarna med att ta bort spamkommentarer och liknande ;).

Åkte som sagt in till stan idag, skulle handla lite grejer på H&M, lite blev till 1300 spänn. Ops. Så det där med kamera ser inte ljust ut nu ... MEN, jag fick 10% rabatt för jag är medlem så det skönk till 1100. Rätt soft ändå heheh. Sen var det bara att ta tag i sitt liv och jobba lite, även där blev lite till mycket då världens rusch kom PRECIS när vi släppt iväg Lovisa. Jahapp, där fick jag springa som ett djur och kön blev låååång och det plingade i örat hela tiden. Jävla skit. Så idag stämplade vi inte ut förrän 00.40, iofs lite tidigare än förr i världen när det blev runt halvtvå-två !! :D

Imorgon är det sista dagen av fyra, ska bli göttttt.. Fast tur man stänger med Lena för hon är bara så jävla göttig :). Nu när jag körde hem förresten satt jag och lyssnade på P3 ( ja jag vet, vuxenvarning men .. jag gillar det ändå). Folk ringer in och snackar om olika grejer, så idag hade de nån slags gissningslek om en person då vad som var hans hobby. Ja då ringer en tjej och ställer frågor (man fick tre frågor på 30 sek för att komma på vad det var), så hon frågar om de har ben, om de är encelliga från början och om de är små. Men kommer inte på vad det var (man vet att det inte var nån växt sen förr), jaja hon var sist ut i gissningsleken och så måste han ju berätta sen. Han föder upp marsvin.. haha va fan är det för hobby? Och vilka gissningar till den hobbyn liksom, hade inte alls med saken att göra, förutom att de hade ben hahaha .. Min humor + trött = kasst!

GODNATT

the way it goes

Borde köpa mig en kamera, men det är sånt jag tycker är onödiga pengar. Rätt sjukt ändå, så istället utökar jag min garderob precis som inte DET är onödigt? Haha så typiskt mig. Är ändå uppe i bra tid idag, har nämligen redan duschat och planerat på vad jag ska ta på mig (mest så ni förstår att jag inte gick upp NU).
Tänkte faktiskt åka in till stan en liten snabbis, min första tanke var att beställa hem allt men då skulle jag få hem det olika veckor, vilket blir skitjobbigt. Så nu åker jag in och tar tag i saken istället! Sen blir det jobb ikväll också, hoppas vi kommer hem så tidigt idag med haha .. det var sjukt kul att tagga till sådär :).

Sjukt att det redan är onsdag förresten, snart helg ju. Har bara ikväll och imorgon kvar vad det gäller stängningar sen är det fredag, och jag är ledig både fredag & lördag kväll. Känns ovanligt för augusti haha .. Har inte mycket mer att säga nu.

I've seen high

Jag och Lena har slagit stängningsrekordet!!!!! Rekordet var på fem i halv ett, sen slog anna & erik det med en minut. Alltså 00.24, och när stämplade jag och Lena ut idag då? Jojo minsann, 00.22, spikat! Så jävla gött, var helt sjukt taggade, jag sprang runt mellan alla grejer och gjorde typ hundra saker samtidigt haha helt galet. Men vi gjorde det!! Får se hur det blir imorn ...

Körde till stan idag, skulle lämna bilen till mamma och sen ta bussen ut till jobbet därifrån. Då ringer mobilen, Erik Andersson visas det på displayen. "Öhh.. va?" går igenom skallen på mig, men jag svarar såklart. "Vad gör du istan?" Va ända in i h.... hur fan vet han att jag är istan? Var fan håller HAN hus? Jaja men då får jag reda på att han blivit frisläppt från lumpen, GÖTTTTTTTTTTTTTTTT som bara den!! Så liksom livet leker, jag stannar i Sverige, Erik är frisläppt från lumpen, på lördag ska hela CC träffas. Fett gött med kött detta. Plus att vi slog stängningsrekordet, vilken dag det har varit. Jag gillar det!

Nej nu är det väl dags att hoppa i sängs, trots allt en timme tidigare än igår :)

touch the sky

På måndag är det dags för förändring, då ska jag banne mig börja träna igen!! SKA BLI SÅ SKÖNT! Har inte tränat på hur länge som helst och det börjar kännas, man är tröttare än vanligt och man orkar inte göra lika mycket haha.. Orkar knappt gå upp för en trappa utan att behöva pausa i mitten, typ. Så nu har jag skrivit upp fyra dagar i veckan med olika pass som jag ska gå på ute på Friskis&Svettis, ska köpa lite träningskläder och så med så man är fit for fight ;).

Gick upp i morse och körde mamma till bussen, det var lagom segt. Kunde inte somna igen när jag kom hem, måste verkligen skaffa en bil nu när jag bestämt mig för att stanna hemma. Får se vad jag kan få fatt i, vill ju helst inte ta ett lån. Möjligen från mamma i så fall haha .. Då känner man inte pressen lika mycket! Nej men hur som helst, vaknade för en timme sen ungefär. Ska väl hoppa in i duschen snart, måste lämna bilen till mamma så jag kan ta bussen ut till jobbet sen. Sjukt krångligt blir det när inte far är hemma, då kan de inte samåka och då skiter det sig för mig :P.

  

Tänk om man såg ut så  när man tränat klart haha .. Men jag gillar träningskläderna, utom benvärmare. Då dör jag nog med tanke på vilken fotsvett jag har i vanliga fall, pi för kattarumpan! Nu måste jag duscha.

what's love?

Home from work, har också bestämt mig nu. Det känns bra, det blir nog bra. Allting löser sig, man måste känna sig säker på sin sak har jag förstått. Fått många bra råd runt omkring ifrån, tack amelie till exempel för att du finns :). Borde sova, I know, men kan aldrig somna direkt. Är uppe i varv som tusan så måste greja lite först så ögonen börjar stänga sig haha ..

Hörde ett larm när vi kom ut från jobbet, fick ringa copsen och kolla va fasen man gör i såna lägen. Så de drog ut, ringde mig och kollade exakt vad jag visste, tackade för samtalet och sen var det inte mer med det. Har ju hört att det är mycket rån runt omkring, om man kanske säger till polisen så fattar de väl till slut att det är dags att ordna upp Sverige. Fixa lite utbildningar osv så folk kan få jobb framöver när lågkonjuktur blir till högkonjuktur, kan väl inte vara så jädra svårt att få in i huvet? Äsch. Tar den här saken en annan dag, förmodligen imorgon.. Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla tvvvvvvvv sen slockna !!!

help, i need somebody

Känner mig förvirrad till tusen för tillfället, den här helgen har verkligen fått mig att tänka om gällande min framtid. Har träffat så många nya och härliga människor, som har fått mig att fundera ordentligt på vad jag egentligen vill göra. På samma gång har jag fått erbjudande om att utbilda mig inom MAX och därmed få fast jobb. Och anledningen till att jag ville åka till USA från början var ju att jag inte hade något jobb eller någon skola jag kom in på, men nu har saker och ting uppenbarligen förändrats och därmed mina tankar.
Jag börjar tveka ordentligt på USA just nu, och detta kanske är ett tecken på att jag borde vänta. Eftersom jag nu har en möjlighet att få vissa utbildningar utan att få några studielån efter mig också. Vilket kan ge mig en förtur till andra jobb och möjligheter så att jag inte behöver stanna på MAX i hela mitt liv, samt att jag har ett jobb tills det att jag kommer in på den linje jag vill läsa.

Skit också. Just nu lutar det mest åt att stanna hemma, vad ska jag göra? Hjälp mig.

känn ingen sorg..

Hur börjar man berätta om den bästa helgen i ens liv? Från början till slut? Det kommer ni säkerligen aldrig orka läsa, och allt är väl inte jätteintressant. Hur kul är det att läsa varje dialog jag har haft liksom? Men på nåt sätt måste jag ändå få fram allting, kortfattat skulle ju inlägget se ut ungefär såhär; :D:D:D:D. Fast det känns lite VÄL kortfattat och tråkigt, så lite måste jag på nåt sätt ändå berätta.

Det började ju med att vi gick på stan när vi kom dit, shoppade och lite så. Gick och la oss för att vila middag och tillbaka ut på stan, sen tänkte vi att vi måste ut ikväll. Frågade var vi skulle gå och fick förslaget om Sticky Fingers, så vi började göra vid oss och vallfärdade ditåt, men när vi väl var framme så fick vi minsann vända igen för här kom man inte in om man var under 20. Och på vägen tillbaka till hotellet hittade vi Kafé Vallgatan, ett R'n'B ställe som verkade nice. Vi frågade vad det var för ålder, svar; "tjuuu... hur  gamla är ni?" och jag svarade tillbaka lite oskyldigt "Nitton..." varpå vakten sa att det var bra och släppte in oss. Inom parantes att han var dösnygg. Väl inne tog vi oss en grogg och sen dansade vi en sväng, hittade ett skönt gäng som vi hängde med hela kvällen vilket slutade med ett nr till mig för att höras dagen efter om en eventuell utgång igen! Dock kände vi oss trötta och tänkte att vi drar ut och köper godis och chillar på hotellet, sprang runt och frågade efter nån godis / videoaffär men ingen visste. Och då hittar vi det HÄR stället (helt själva, hur fan kan man inte veta att detta existerar?)

(här skulle då legat en bild men det funkar ju för tusan inteeeeeeeeeeeee)

Sen ringde telefonen och planerna blev helt ändrade så vi stack ut, dock till ett annat ställe; BLVD även kallat Boulevard. Inte lika roligt som Vallgatan.. tills  vi hittade uteplatsen, träffade så sjukt mycket skönt folk. Sen stack vi ut på avenyn och skulle möta upp grabbarna vi var ute med kvällen innan, var vi då träffar en snubbe från Stureplan. Han tyckte att vi hade hamnat lika fel som jag ansåg att han hade, men där var vi och två vägar möttes. Jädra skön dude var det, hade nästan precis insett att han såg ut som ett skämt i sitt backslick så det hade han kapat av. Mycket snyggt tyckte vi!
Sen började klockan ticka mot fyra - halvfem varpå vi stack iväg för att käka lite och sen dra till hotellet och sitta uppe och snacka till klockan sex.

Nu har vi kommit hem, efter den bästa helgen någonsin. Och jag planerar redan min nästa resa dit, och jag ser en möjlig helg om en månad. Det var så roligt, dessutom funderar jag starkt på att flytta dit. Utan att skämta, jag är fullt seriös. Jag älskar den staden, jag är kär i en stad. Om det är möjligt?

för mig Göteborg :)

chitty chitty bang bang

Åh jag hatar att packa! Är alltid rädd att jag ska komma iväg och tycka att jag har packat skitdåligt, "varför tog jag inte med den istället för den", ja ni vet. Ahhh......... Men jag får fasiken vara nöjd med det jag packar och så är det med det! Ska ju ändå shoppa där uppe så ;).
Jobbade i typ en& ½ timme. VÄRT! Haha. Aja skönt då kunde jag ju åka hem och hänga upp tvätt, diska, tömma soporna och; packa! Så det är vad jag gör nu, har släppt ut alla hundar & katter också så de är ute och leker nu. Skönt för de, det är ju kanon väder också!

 

Jaha och nu har jag snurrat rundor i stan, lämnat pengar till Anna som var så söt och körde mig hem inatt:). Plus köpt lite grejer till tåget imorgon, och lyssnat på P3 angående presidentvalet i Afghanistan. Sjukt intressant! Ätit riktigt god mat också, och druckit cola. Har varit en fin dag ändå hehe! Och snart åker vi, kan INTE fatta det. Lycklig är jag :).


Tröja: Gina tricot
Shorts: Gina tricot
Strumpyxor: h&m?
Skor: Converse


För att inte tala om gårdagen förresten, fyfasiken vilken rolig kväll! Ska berätta helt från början haha, milda matilda =)
Jag, Lovisa och Caroline bestämmer att vi ska ta tåget ner till Malmö 16.23, mest för att hinna äta lite och sen kolla på NRJ in the Park. Så de tar bussen från Hammar 16.08 och jag möter de på Resecentrum då, springer som dårar till stationen vilket slutar med att vi missar tåget precis när vi ska gå in. De stängde dörrarna framför ögonen på oss, det var kört helt enkelt. Jaha så vi sitter där och undrar vad vi ska göra, får reda på att tåget ändå inte kommer förbi Vinslöv och konstaterar att det var ödet. Klockan blev tio i fem när vi kommer på att fråga inne på kiosken när nästa buss går till Malmö, prick klockan fem talar han om då. Vi kollar på klockan, sju minuter kvar. Vi springer! Rätt över stan igen, kommer fram och möts av en tidtabell som visar att bussen gick för helvete FEM I. Jaja. Vad gör vi nu då?
Vi går in och äter på McD. Vårt mål var att äta i Malmö, citerar nu därför Lovisa: "Jag trodde vi skulle äta på nån fin restaurang i Malmö, men var hamnar vi? På Mc Donald's, i KRISTIANSTAD". Hahaha... Jaja vi kom iväg till slut åtminstone. Lägger upp bilder och så en annan dag. På söndag kväll, eller måndag förmiddag. Ha en fin helg, kommer inte blogga nu eftersom jag åker.


hard work work

Måste till jobbet, berättar om gårdagen sen!!!

baby give it up

Har försökt göra mig snygg, det gick sådär. Får väl vara nöjd!  NU; malmööööö


http://open.spotify.com/track/1eoHbwOMzXJO0lRYx5Rm12

slumdog

Blev inget Malmö för mig ikväll, typiskt. Satsar på morgondagen istället! Ikväll blev det mat med Fanny på House of Bagels, känns som att jag är stammis där och på grafitti nu. Illa illa, måste ta tag i mitt liv! Därefter kollade vi (jag,fanny,fabbe & danne) film, vi såg Old school och The Express. Mycket bra filmer, den förstnämna är verkligen min humor, förmodligen de flestas humor för jädra kul var den! Och den sistnämnde var kanonbra, amerikans fotboll + film kan nästan inte sluta dåligt. Inte enligt mina erfarenheter åtminstone, så den är verkligen värd att se. Baserad på en sann historia också, det är alltid ett plus i kanten. För då vet man inte riktigt vad som ska hända egentligen, verkligheten är oförutsägbar! :)

Imorgon ska jag som sagt försöka satsa på Malmö, antingen hem i tid eller gå ut en sväng i stan efteråt. Får väl se vad jag känner för och hur folk besvarar mina förfrågningar om att följa med. Känner mig lite ensam just nu eftersom ingen verkar vara speciellt sugna, aja. Det löser sig nog! =)

this road

Morsning korsning! Nu har jag varit vaken i en timme nästan, kollat på Grey's Anatomy, sjukt underskattat serie. Riktigt bra, för de som gillar sjukhusserier + drama. Och det sistnämnda vet vi ju att Kristianstad gillar så det kanske är worth a shot? Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, tanken var ju att åka till Malmö men vi har fått lite förhinder så jag vet inte hur det blir med den saken ännu. Vi får väl se:).

Imorgon ska vi åtminstone dit, då är det NRJ in the park, kan ju bli skoj. Gillar när det är så mycket olika artister på en gång, det blir lite mer drag då (om vi inte snackar om typ Timbuktu eller nåt, då är det alltid drag). Så det ser jag verkligen fram emot! Jag gillar Malmöfestivalen pga av det, det finns så mycket att välja på och mycket folk att titta på och massa musik och dans överallt. Kanon, det är verkligen en festival de lyckats med:).


speachless

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/hammarby/article5652621.ab

Var går gränsen för att folk ska ordentligt straffas för det man gjort? Hur kan en människa hyllas för ett sånt fruktansvärt brott? Att Hammarby fansen visar upp en sån banderoll sänder ut budskapet att mörda är okej, är det okej? Sen när blev det okej isåfall? Och sen när ska sport beblandas med politik och våld?

Jag har alltid tyckt att det är så jävla fjantigt att hålla på och slåss mot sina "motståndar fans", man tycker om olika och sen är det väl inte mer med det? Nöjet att gå på en fotbollsmatch handlar inte längre om fotbollen, det handlar om ett tillfälle att slåss. Ibland kan jag undra om man väljer lag efter den klack man tror slåss bäst, istället för det lag man faktiskt tycker mest om. Vet alla nånting om fotboll ens? Möjligen kanske man bara drar med en klack och låtsas att man håller på laget, när man egentligen bara letar efter ett tillfälle att få banka skiten ur någon.

Och så kom banderollen, va fan handlar det om? Att man nu ska mörda motståndarklacken eller? Eller ska man mörda fler poliser så att man kan slåss fritt i det här landet? Var ska vi då ta vägen, ska det vara våld var som på gatan. Utan poliser hade det varit kaos i Sverige, med tanke på hur mycket skit som pågår trots poliser ställer jag ännu en fråga; hur fan hade det sett ut utan dem?

Våld kommer aldrig vara okej, varken att starta eller avsluta det. Den som går sin väg imponerar mest på mig, visserligen är självförsvar något som är svårt att bedöma om det är rätt eller fel. Jag väljer att avstå den frågan, jag vet inte hur jag ska svara på den. Men slutsatsen är ändå; var är Sverige på väg när såna här banderoller kommer upp?

lift me up

God eftermiddag! Kom hem för en liten stund sen, blev ändå en lång runda på stan med Amelie. Fixade lite med mina pengar och sen gick vi runt och kollade överallt, köpte ett par skor jag la undan i lördags, om jag inte sa det.. Sjukt sköna var de :) Skulle hitta skosnören med men det gick åt --, fanns ingenstans :(. Iaf inte såna jag vill ha. Köpte torrschampo som jag läste hos Blondinbella att det ska va bra, hoppas det. Kostade fan 40 spänn, inte direkt så att jag är nån storbloggare än;).

Var inne på biblan och hyrde en film och lånade tre skivor, två från Promoe och sen Henok Achidos skiva. Filmen var Hata Göteborg :D. SÅ rolig så det är sjukt, den och Hundtricket är lätt de bästa svenska filmerna som gjorts! Ska gotta mig med godis och sånt ikväll, gött med en ensam myskväll:). Sitter här och lyssnar på Kate Voegele, får inte nog! Ska köpa hennes skivor i götet tänkte jag :).

Amelie har också visat mig en bloggare som borde hängas, har nog aldrig stört mig så mycket på en människa. FAN jag är nästan sur nu hahaha .. amandavardet.blogg.se. Såna människor borde inte få finnas, hoppas hon och kissie går och hänger sig så man slipper skämmas för sitt land. Helvete.


dreamtime

Uppe i lagom tid idag, är redan klar för att åka in till stan. Kommer väl slockna tidigt ikväll istället! Ska gå på stan med Amelie idag, har lite ärenden att göra också så det passar ju sig bra :).
Drömde massa inatt, roliga drömmar, tråkigt dock att det bara var drömmar. Vem vet det kanske blir verklighet, hade inte varit helt fel ju!

Har inte så mycket att säga just nu, bloggade ju inatt så vi hörs sen istället.

friends forever

Nu är jobbekvällen över, eller den var det för 40 minuter sen redan men det tar lite tid att komma hem också:). Har varit en halvjobbig kväll, jag&Lena var så jädra slöa. Pallade inte göra nåt, plus att varenda gång man skulle börja med nåt så kom det folk. Typiskt. Men vi kom hem i bra tid ändå ju så det spelade egentligen ingen roll! Sen kom vi på, för vi brukar sitta på taket och ta en paus en liten stund, tänk om vi skulle låsa ut oss själva där? Om vi liksom lagt nycklarna där nere, vem hade saknat oss först? Och precis i denna stund kommer Lenas pojkvän förbi och tänkte hålla oss sällskap, så han hade åtminstone hittat oss först om inget annat :D.

Kan inte förstå hur snabbt den här sommaren har gått, det känns som vi tog studenten för två veckor sen. Å andra sidan kan jag inte fatta hur  snabbt hela gymnasietiden gick, var tog de tre åren vägen? Näsan i alla skolböcker konstans visserligen, men ändå. Tänk när man gick ut nian, bara det kändes så sjukt, att man skulle bli "stor", börja gå i stan osv. Och nu står man här, aldrig mer barnbidrag, aldrig mer "busa" när man slutade nian, aldrig mer ta studenten heller. Aldrig kommer vi få tillbaka kvällen vi skulle till balen, vilken underbar kväll det var. Vad ska man göra nu? Det finns så mycket man vill och framför allt KAN göra med sitt liv, finns alla världens möjligheter, så vad ska man ta? Vi har det bra på det sättet, vi som bor i Sverige. Att vi får gå i skolan ända tills vi är 19, vi kan bli färdigutbildade redan då och börja jobba, eller så kan man plugga vidare om man väljer det. Man måste lära sig att uppskatta såna små saker, som man lätt kan ta för givet.

Det gäller även vänner, familj, släktingar osv. Ta vara på den tiden du har med alla dina nära, glöm inte att höra av dig eller försöka träffa de du håller kär. För alltid kan vända så fort och då har du inte längre de kvar, skit i små bagateller som ändå inte spelar någon roll egentligen, vänner kommer inte och går även om du kanske tror att du kan skaffa nya. Glöm inte ringa farmor eller mormor, tala om för dina föräldrar att du älskar de ( det vet du att du gör ), och framför allt; glöm inte tala om att du älskar dina vänner och uppskattar allt de gör för dig. Det är viktigt att visa sin uppskattning.

more than words can ever say

Känner ni nån gång att ni är alla andra till lags, men det slutar med att ni blir trötta på er själva? Om jag ska förklara ur mitt eget perspektiv så känns det ibland som att jag gör allt för att alla ska bli nöjda med mig, men till slut funkar det inte längre så det slutar med att jag bara blir trött på allt.
För fyra år sen visste jag att mitt beteende mot människor inte var det bästa, jag var nosig och sket i alla andras känslor, för min egen skull var det på ett sätt skönt för det förväntades inget annat av mig. Nu för tiden har jag förändrat  mig väldigt mycket, jag bryr mig om andra mer än mig själv och jag ställer upp i alla lägen. Men det känns som att jag får det tillbaka på mig när jag gör något som inte är PERFEKT.
På så sätt byggs en "press" upp, att jag inte får göra något som inte passar alla andra men som kanske passar mig. Förstår ni hur jag menar? Har ni någon gång känt på det viset?

Just nu känns det jobbigt, men man hamnar i såna perioder hela tiden. Åtminstone jag, går alltid upp och ner i känslobanan! What doesn't kill you makes you stronger, i de jobbiga perioderna är det svårt att tro på. Men man vet att det löser sig till slut, och vi är alla olika människor som reagerar på olika sätt.
Riktig vänskap håller oavsett vad, kärlek övervinner allt.



the night

Vilken lång dag det varit idag, vaknade vid tio. Trodde nämligen att vi skulle samåka med mor min in, men icke så där hade vi ju gått upp två timmar för tidigt. Fast vi kom ju upp iallafall, så vi var klara till det att mamma kom hem igen så vi kunde ta bilen in till stan. Gick en snabbisrunda på stan, köpte två halsband och ett armband! Hittade ett par sjuuukt snygga skor på Nilsons, funderar på att ta dem! Ni vet ju att jag letat efter de perfekta ankelbootsen, trodde det var de på Haléns men jag börjar tänka om. Å andra sidan kan man ju ha två, eftersom de inte alls ser likadana ut så har man nåt att byta med. Hm! :)

Hursomhelst åkte vi vidare till Amelie sen, satte i nytt löshår. Har alltid varit en pessimist när det gäller löshår, men det där håret är faktiskt sjukt snyggt. Blev sugen på att sätta i lite i mitt hår också, mest bara tills mitt egna har växt ut. Dock är det lite svårare med blondiner, det är så lätt att det syns. Får nog fundera på den saken lite:). Därefter stack vi och kollade Fannys nya hus, gött när de flyttar dit så vi har närmre till varandra!

Ikväll har jag varit i Härnestad hos Engan med Engan själv då och Helge, vi har snackat massa skvaller, ätit popcorn chips och druckit cola, samt kollat på Hundtricket. Sjuukt bra film, älskar den haha! Ja sen vart vi ju hur sletna som helst så jag och Helge stack hem, ska nu slänga mig i soffan och somna eller nåt. Är aptrött och imorn är det jobb som gäller på kvällen. Är dock ledig hela veckan (utom torsdag då jag jobbar tre timmar) nästa vecka, så det ska bli niiiiiiiiiice.


ungdomens förfall

Pissregn, det pissar regn, det regnar piss. Nej det gör det inte, regnar piss alltså, men det regnar som bara den! På en lördag, när jag tagit ledig, vad är det för stil?
Jag och Fanny tog en fika på House of Bagels igår, drack cola, fanta, varm choklad och hot mocca. Mumma på det, sen gick vi till Hemmakväll. Köpte ett kilo godis, helt sjukt. 89 spänn stod det, men vi fick rabatt. Fick det för 70, var rätt snällt ändå! Sen stack vi hem och kollade på en film, woman nåt? Minns inte, men den var bra iaf. Skitsnygga kläder var det med i slutet också, och jag är GALET shoppingsugen idag. HJÄLP!


delete

Läste igenom förra inlägget, upptäckte att jag säger/skriver ju väldigt ofta. Är det brist på ordförråd? Jag tror det, men det var som när jag skulle avvänja mig att svära så mycket. Det går faktiskt rätt bra, alltså det händer fortfarande såklart men inte lika ofta som förr. (Höll på att skriva ju men stoppade mig, lite fusk när man skriver och kan radera :D).
Har nästan städat klart nu, ska bara torka golven också, men.. jag väntar lite. Har faktiskt inte tagit mer än en paus i själva städningen, och jag har ändå tre rum + kök + toa att städa. Rätt stolt över mig själv!

Ikväll kommer Fanny hit, ska möta upp henne istan, köpa lite godis sen hem och kränga :). Skönt med en slapphelg, det behövs ibland även om jag inte jobbar 393025 timmar i veckan så blir man ändå sliten! För det är trots allt ett stressigt jobb och det är inte direkt några rutiner på det, ena dagen börjar man 11 sen nästa 16 sen ledig kanske och sen börjar man 9, ja ni fattar. Det blir skitsnurrigt i dygnsrytmen och framför allt när det gäller den biologiska väckarklockan. Den fattar ju inte alls när man ska gå upp för man ändrar sig hela tiden. Hursomhelst, så ser jag fram emot kvällen, det var väl bara det jag ville komma fram till:).


I feel good

Ibland undrar jag lite över mig själv. Alltså, jag har ju kommit på att jag är sjukt nojig när det gäller nycklar, pengar och annat skit som man måste ha med sig när man går hemifrån. Jag tror ju att på vägen från dörren till bilen har jag tappat allt, ELLER så har jag tappat allt under tiden som jag körde hemifrån till jobbet. Vilket vore skitskumt om allt skulle typ blåst ut ur väskan, ut genom fönstrena (som dessutom inte är nervevade) och så långt iväg från mig som möjligt. I själva fallet har jag bara lagt nyckeln i innerfacket för att de inte ska flyga ut när jag drar upp plånboken eller nåt annat, men det är jag för senil för att komma ihåg när jag väl ska ha dem sen. Måste börja lösa mer sudoko och korsord, det ska vara förebyggande mot alzheimers och liknande..

Igår var jag sugen på att gå ut, idag är jag mest sugen på att gå och lägga mig. Ska städa här också ju, men tänkte ta en liten vilostund innan dess. Ska inte somna dock för då kommer det aldrig bli städat, men kanske om man tar ett rum i taget och pausar mellan varje? Tar ju mycket längre tid men det spelar ju ingen roll, för det kanske blir roligare då. Ska sätta igång lite bra musik med, det sägs ju att det ska vara bra. Hörde förresten att man kan gå ner i vikt om man städar 30 min typ, minns inte hur ofta nu bara för det.. varje dag? Men det hinner väl för tusan inte bli stökigt igen om man städar VARJE dag? Hur ofta städar ni? Jag är rätt kass på det ändå.. skitgrym på att hålla ordning hemma hos andra, men inte mig själv. Lite knepigt sådär.

 

like this

Musik är så härligt. Alla som känner mig vet att jag är dödskär, mitt livs kärlek är liksom funnen.. Mitt hjärta tillhör One Tree Hill, jag älskar den serien något sanslöst mycket. Tröttnar aldrig på den, är glad när de är glada, blir ledsen ( och kan till och med fälla tårar) när de är det, det de känner känner jag ungefär. Och i den serien har jag även funnit musiken, mitt hjärtas musik och sånger. Det är som om jag har skrivit låtarna, mår bra av de, får uttrycka mina ledsna känslor av de, mina glada känslor, mina sårade och ja ni vet.
Så nu vill jag visa er den här musiken, låta er få ta del av den. För den är underbar, ni kanske itne tycker det, men då har jag iallafall delat med mig av mig själv.

Kate Voegele, både A fine mess och Don't look away är underbara album.
Missy Higgin, Where I stood och Hold me tight är mina favorit låtar. Lyssna.

   

can't break

Jag kan konstatera att det stämmer. Det där med vädret alltså, ibland. Det var fint i Åhus, sådär i stan iofs. Ja sen började det ju pissa ner regn senare både i stan och här, så. Äh det stämmer nog inte när jag tänker efter.
Skitsamma, vi grillade i vilket fall, och åt godis, och snackade skit. Det var jättemyyysigt:). Sen åkte vi in till stan, några av oss och gick till Banken. Där var också kuligt, vi dansade lite, snackade skit, åt jordnötter, saltapinnar och drack vad vi ansåg var gott. Några öl, jag cola, nån drack grogg, ja ni hajjar.

Har jobbat idag, mellan tolv och sju. Det passet är JOBBIGT. Men nu är  det över, jobbar bara tre timmar imorgon så det är ju rätt slappt. Funderar på en storstädning här hemma, fixa och dona lite med inredning och sådär. Påtal om inredning förresten. Kom på igår att en sån där schäslong ser väl sofistikerat och vuxet ut? Ligga där och läsa Illustrerad Vetenskap eller nån annan snilletidning / bok. Ska nog skaffa mgi en sån när jag blir äldre, men just nu är jag mest sugen på prylar. Hänga upp tvn på väggen har jag funderat på, och köpa lite ljusgrejer och sånt. Ska tänka på saken, kanske svänga ner till ILVA och hitta nåt. De är ju så sjukt duktiga på PRYLAR, ljus, skålar osv. :).

 

the same moon

Har precis tagit en skön dusch, nytvättat hår och hudlotion är så gött på sommaren:). Dagen har jag ägnat åt min au pair ansökan, fixat lite i min application form och kollat vad det gäller försäkringar osv, dessutom har jag upptäckt att polisen var snabbare än blixten med att fixa mitt pass. Det är redan färdigt, så jag får svänga in och hämta det imorgon!

Ska snart köra till Härnestad för lite grill och mys, skönt att vädret blev bra nu såhär på kvällen. Eller är det bara i Övarp det har varit mulet hela dagen? Ryktet säger att det är mulet här konstant, alltså är det fint i Åhus eller stan så är det kasst väder här. Undrar om det stämmer.. Haha.

money money money

Mitt shoppingsug blir nästan outhärdligt dagarna innan lönen kommer, jag får ju min lön den 15 från MAX och eftersom det infaller på en lördag denna månaden kommer min lön på fredag. Så här har jag nu suttit i några dagar och kollat på olika hemsidor där man kan shoppa, få inspiration osv. Har letat efter de perfekta ankelbootsen nu ett tag, tycker det är sjukt snyggt men så har jag ett problem med spetsiga skor. Det funkar inte riktigt för mig, och så tyckte jag de på H&M var snygga MEN, de är lite lite spetsiga där fram. Nu har jag nog hittat de perfekta dock;


Jag älskar dem. Det mest oväntade ändå är att jag hittar de på Haléns, inte direkt den första sidan man går in på.. Och till ett kanonpris med, hm. Jag kommer nog slå till på de, skitsnyggt till alla möjliga klänningar med strumpbyxor. Hoppas bara de är lika snygga på som på bilden.

/ eekstedt

a millionaire

Den som väntar på nåt gott? Känns som att alla bloggare idag väntar på nåt, men antingen kommer det inte eller så kommer fel saker. Typiskt! Jag väntar på min lönelapp, som borde ha kommit nu men MAX verkar ha lite problem idag.. Om man ska kunna planera sin budget så hade det suttit fint med en liten lapp nu!

Har inte gjort ett jota idag, rätt skönt, samtidigt tråkigt. Man blir så seg i kroppen när man inte gör något, så känner för att åka iväg och göra nåt nånstans men kommer säkerligen inte orka röra gumpen ur soffan! Längsta resan går säkert till affären om det skulle vara så haha ..

/ eekstedt

photo in my hand

JA! Studentkatalogen är häääär :). Har funderat på om jag bara ska spara fotot på min klass eller ta hela katalogen, tror det blir hela katalogen ändå för jag menar, tänk när man är gammal och kan titta tillbaka på ALLA ens kompisar och folk man såg i korridoren, folk man aldrig lärde känna, folk man kände som man inte har en susning om vad de gjorde med sitt liv och liknande. Skitskoj tycker jag, så jag sparar nog den faktiskt mm!

Sitter här och funderar på lördagen, eftersom inte så många är hemma känns det onödigt med kräftskivan men vi kanske skulle dra ner till malmö och kolla på Timbuktu vi som är hemma. Äta älgkebab och kolla på folk, hm tål att tänkas på. Har precis suttit och kollat efter uteställen i Göteborg, det går sådär, tror det är bättre att fråga nån när man väl är där uppe :). Åker ju dit med Louise nästa helg, ska bli så skööönt! Ja och sen har jag funderat lite över aupair grejset, man måste nämligen åka upp till STHLM och fixa visum, sjukt jobbigt när man bor tusen mil därifrån.. känns det som. Får väl bli en sista minuten biljett eller nåt. Det löser sig säkert :).

/ eekstedt

from the sky

Nu kom regnet jag snackade om igår, vilket gör  att jag inte har några skuldkänslor för att jag sitter vid datorn eller att jag kollar film. Har ju hittat en kanonsida där man kan kolla film och serier helt gratis, och där finns allt. Så jag ska titta på Confessions of a Shopaholic nu, kollade på 17 again igår! Kan rekommendera 17 again, den var bra, kanske en tjejfilm så rekommendationen är nog riktad mot brudar:). Ett plus är ju att Zac Efron är med i den, fy sablar vad han är snygg!

Kommer inte härifrån förrän mor och far kommer hem, de har bilarna så här sitter jag. Tur då att det regnar för det hade varit lite sugit med stranden väder och sitta fast i Bjärlöv. Dock har jag ju 859080524 flugor häromkring, och jag har upptäckt att vissa flugor återuppstår. Jag dödade fem flugor i sömnen inatt, jag la de på ett spec ställe för jag skulle spola ner de idag, men då är det bara tre kvar när jag vaknar? Skitskumt, så inatt spolar jag ner de direkt, ELLER så fixar jag nån sån där klister grej som de sätter sig på istället för mig. Får panik.


 

/ eekstedt

wouldn't stop it

http://www.youtube.com/watch?v=K_ZzB0UmqAI

Helt underbar låt, mm lyckorus.

/ eekstedt

back again for more

NU har jag förstått vad hatkärlek innebär, har ju alltid tänkt att man inte kan hata och älska något på samma gång men newsflash; det kan man.
Jag känner hatkärlek till mitt hem.. Jag älskar det för att jag får vara ensam, spela hur hög musik jag vill när som helst på dygnet, kolla på tv när som helst, duscha när som, komma hem när som, gå när som, ja ni fattar. Men FY TUSAN vad jag hatar de här nedrans flugorna, alltså jag får panik och de är ÖVERALLT. På fötterna, armarna, benen, magen, pannan, ögonen, MUNNEN. Ja alltså det här går inte längre, det är massmord på gång!
Vill bara skrika rakt ut och önska bort de, om det ändå varit så enkelt.. nej det är smällaren som kommer fram på riktigt nu och jag ska gå på jakt. Helt seriöst, max en fluga kvar ska finnas i det här huset. Och den flugan är ju lycklig om den undkommer mig just nu. Får fnatt.

/ eekstedt

it's the air that I breathe

Vilket skitväder idag, tycker att det ska vara antingen eller. Med det menar jag; antingen sol eller så regnar det, mittemellan är bara drygt och jobbigt! För det är varmt, men inget väder man har lust att vara ute i direkt!
Har jobbat idag, en och en halvtimme ungefär, lönt, men men det var ju lite pengar åtminstone ;) Är ledig imorgon och på onsdag, asgött!!

Fick ta ut lite pengar och sen åka till polisen för att ordna ett nytt pass, och där inne stod en man och skrek på en av de som jobbar "bakom glaset" (där man fixar nytt pass osv) att poliser kan göra vad de vill utan att bli straffade, hans mamma har sagt att han inte är hennes son, han har inte förnyat sitt körkort för han har inga pengar och han har slått sönder sin bil och lite annat konstigt som inte hade med passet att göra för fem öre. Så till slut fick två andra poliser ta med han till rummet utanför och snacka lite, och han traggade fortfarande när jag gick!
Men vilken manick de hade till att ta kort och fingeravtryck, kändes skitknepigt att lämna fingeravtryck, som om jag var nån kriminell i CSI eller nåt hehe.

Nu är jag iaf hemma igen, ska kolla lite mer one tree hill, lyssnar på Ison & Fille - Jag skrattar idag, skithärlig låt! Har släppt ut hundarna också, fast de fattade inte att det var jag som kört mammas bil när jag kom hem för de sprang till bilen och väntade på att mamma skulle hoppa ur. Försökte förklara att det bara var jag som kom hem men det gick ju sådär, tror dock att de har fattat det nu;)

/ eekstedt

jag skrattar idag

Vilket väder det var igår, kanonfint! Satt ute på taket en stund i lägenheten, sen hämtade mamma hem mig så var vi ute i trädgården ett tag och satt, jag gungade lite vilket är rätt skoj ändå; tills jag blev åksjuk. Jo det är säkert, jag mådde så sanslöst illa så jag fick minsann hoppa av och sätta mig på en stol istället haha!

Sen bar det av till fjälkinge hem till Louise, gjorde vid oss för att fortsätta till Svenne. Åh, det känns skönt att skriva så, att jag äntligen fick va emd mina grabbar. Hela CC var samlat och det var riktigt jädra kuligt :). Martin & Martin var väl sådär, rätt så skoj i lilla rummet, vilken dundermusik. Det känns lite som old news med "porrmusiken" så det var skoj med lite ABBA och Tomas Ledin medmera!

Vid halvfyra var vi tillbaka hemma hos Louise, åt lite makaroner och pratade problem och sen slocknade vi. Har jobbat idag mellan 11-17, sjukt drygt. Var så sliten så ville bara gå heeeeeeeem, men imorgon är det bara tre timmar sen är jag ledig två dagar. WOOP WOOP!! :)

/ eekstedt

allt och ingenting

Hm.. jag vaknade nyss, kan inte riktigt bestämma om jag vill sova mer. Är trött. Sliten. Kommer jag orka ikväll? Måste orka, vill orka så. Jag tar det chill nu ett tag så jag inte börjar göra massa crap som tar energi :). Mm, smart, det är en plan. Typ.

Det var riktigt mycket att göra på jobbet igår, som tur var fick jag ta köket så då gick det ändå för sig. Annars hade det nog blivit kaos, katastrof ja.. skit helt enkelt!! Var väl hemma vid halvtre igår, så det gick ändå hyffsat snabbt att få allt klart, but still.. Och såklart, när man väl kommer hem så är man inte trött för fem öre. Så somnade vid kvart i sju inatt, inte konstigt jag är sliten nu eller :P.

Vi ska till Martin&Martin ikväll, precis som alla andra I guess. Ska bli kul med tanke på att hela cc är hemma, så jag är ändå rätt taggad trots att jag hade kunnat sova hela dagen;). Vill ha lite glass, vet att det finns massor i frysen, ändå en helt okej frukost :D.

Pöss

H&M

Har ni sett H&M:s höstkollektion eller? Vill ha i princip allt i den jädra katalogen, skit då. Om det är nån som har en trisslott över med en skitfet vinst på är det helt okej att ge den till mig :). Alla koftor och blusar, skor, halsdukar, jackor.. Kära nån.


         

I'll be fine

Fredag fredag fredag, denna dagen innebär helg och ledighet för många, för en annan helg och jobb. Ja ja, ledig är jag imorgon och det är ju alltid nåt :)
Just nu sitter jag i lägenheten och svettas,  lagom varmt ute men det är väl tur att vi får nån värme i Sverige också ibland! Skönt för de som är lediga och ka n steka på stranden, eller för de som inte jobbar ikväll och kan sitta på nåt mysigt ställe och grilla eller något annat trevligt!
Var klara vid tjugo i två igår, vilket bara är 25 minuter senare än man ska så det är bra, vi gör framsteg, ska satsa på att vara därifrån halv idag. Ska sätta lite eld i röven på Steven, för jag var faktiskt klar tjugo över ett :). (Utan att skryta)

Har pratat med både Helge, Nils och Erik idag vilket är lika med tre lumpengrabbar som är hemma igen, och det gör mig glad som bara den. Kanske därför jag jobbade på så snabbt igår :). Nästa vecka jobbar jag bara en stägning och det är på söndagen, sjukt gött för då blir det en chill vecka hehe. Plus att vi har en liten plan för lördagen, woop woop.

  

drives me crazy

Varför måste jag jobba när alla andra slutar? Det tycker jag är lite koko, för nu har jag ju suttit själv här hela dagen när Ville är på jobbet, men så ska jag börja jobba innan han kommer hem. woooot?! Jahapp, men detär ju bara idag och imorgon, nästa vecka är en rätt så lagom vecka ändå, jobbar ju helt okej, lite ledig, lite tre timmarspass och ja, ni fattar!

Igår åkte vi ner till Härnestad, jag var SJUKT badsugen, men självklart kom molnen och blåsten fram precis när jag hade bytt om och skulle ta ett litet dopp. Jodåsåatt, men Ville fick köra lite cross iaf och det var väl behövligt eftersom det gått cirkus nån vecka sen sist..
Efter det drog vi till banken och käkade, snacka om att ruinera en för lite pommes och kött som inte ens va gott, haap men det var trevligt ändå med tanke på vilket härligt sällskap man hade :). Stannade väl till halvett sen var det ta migtusan dags att krypa i sängs. Har dock hittat en sida där man kan se på serier gratis, och det gillas rätt mycket så jag kollade på nåt avsnitt OTH (One tree hill) innan jag slocknade, döbra. Sexans säsong är jag lite sen med, har inte sett den förrän nu så .. hehe.

Det är torsdag och mina älskade pojkar kommer hem från lumpen idag, har sjungt i duschen och dansat rundor under tiden jag gjort vid mig. Då är man lycklig, det är en sak som är säker. Dessutom går jag runt och hoppas att jag kommer till USA för jag vill vill vill dit nu nu nu, hoppas. Håll tummarna för mig !! :)

Hejsan svejsan

time to time

Oh det blev en skitfin kväll, vi drog en snabbis till Åhus och på vägen dit ringde Otto och bjöd in oss till Familjen Strand. Så det blev en bautamiddag med pommes, korv, hamburgare och rostbiff. Därefter godis, glass och kaffe, nej men jag är ju inte alls mätt nu? Haha ..

Nu är jag tillbaka i lägenheten med grabbarna, ska slänga igång nån film sen sova, imorgon är det ju trots allt en ny dag:)

 

going to the top

Igår blev det en LÅNG dag hemma, vaknade vid halvett sen var det bara till att vänta på att bli hämtad av Ville och tillbaka till stan :) Vi drog och handlade lite, lagade tikka masala och ris, sjukt gott!! Kollade på tusenbröder, sen var det banne mig sent för levinsky slutade inte förrän sju. Idag har jag jobbat mellan 11.30 - 14.30, sen legat hemma och kollat på The City och nu kom Ville och Calle hit, sen kommer Engan också. Det var väl allt for now.



Pöss

are you ready

Oj oj oj, vad trött man kan vara! Det blev snabbryck igår på jobbet, eller ja.. rekord för att vara mig och andreas. Fast egentligen inte för vi skippade pausen så det blev ju samma snittid .. Skitsamma, drog till åhus sen och hämtade Levin, Adam och Engan. Vi körde in till lägenheten och kollade lite Kingspade / Kottonmouth Kings sen somnade vi :).

Idag är de skitnice väder, och jag ska börja jobba klockan fyra igen men är ledig imorgon och på onsdag, jobbar tre timmar på tisdag bara så det är rätt slappt håhå. Har inte så mycket att skriva, langar upp lite bilder istället.

Tja


lite outfits

      

RSS 2.0