every shadow

ALLTLSÅÅÅÅÅÅ.......... ja jag har fan pms just nu. Och det blir ju inte bättre av att inget funkar? VA FAN. Ville lägga in dagens från igår och idag men mobilen vägrar ju connecta med datan så det funkar ju inte .. jaha ja det får väl bli imorn då eller senare om möget funkar!!

Har jobbat idag och sen åkte jag iväg till Maxi och handlade, så nu är det massa grejer i kylen & frysen. Ser rätt nice ut ! Undra hur länge det håller.. man äter ju alltid så mycket bara för att det finns. Sjukt onödigt haha.. Får försöka hålla mig!! :). Ska strax packa ner lite stuffs och åka iväg till min brooooor. Blir bananer  till middag (OBS! internskämt). Jaa och imorn är jag ledig, så jävla göttans :). Kanske bäst så för alla medarbetare haha.. Lisa konstaterade idag att det är synd om alla killar som jobbar på MAX i Kristianstad, för det jobbar massa bitterfittor där som har mens typ samtidigt. Så bitterfitta + pms = synd om männen. Usch ja.

Hade planerat på ett sjukt seriöst inlägg, men det passar inte direkt in i detta inlägget så får vänta med det!! När jag körde till jobbet idag så var det en bil som blinkade massa med helljusena, så trodde jag att inte lamporna funkade på min bil. HELVETE tänkte jag, dagen startar ju så JÄVLA bra.. MEN typ 50 meter längre fram så såg jag att där var en polis som mätte hastigheten på bilarna haha. En jädra tur att jag alltid kör enligt hastigheterna numera. Hur som helst, sen när jag körde hem så var det en till bil som blinkade men ja så sket jag i pga det jag sa nyss. Men till poängen; fattar inte folk att det är olagligt att varna? haha.. wtf. Palla om de skulle bli påkomna och få skit själva för att de ville rädda nån annan. Jaja tur att det finns nån som är snäll i världen iaf, tack för det :).

Kommentarer
Postat av: Amelie

hahaha visste du inte det om helljusena? Det e ju skitbra, inte för jag heller kör massa fort men ibland råkar blir det ju 60 på en 50 väg och det räcker ju tyvärr för böter o mög.

2009-10-15 @ 19:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0