chitty chitty bang bang

Åh jag hatar att packa! Är alltid rädd att jag ska komma iväg och tycka att jag har packat skitdåligt, "varför tog jag inte med den istället för den", ja ni vet. Ahhh......... Men jag får fasiken vara nöjd med det jag packar och så är det med det! Ska ju ändå shoppa där uppe så ;).
Jobbade i typ en& ½ timme. VÄRT! Haha. Aja skönt då kunde jag ju åka hem och hänga upp tvätt, diska, tömma soporna och; packa! Så det är vad jag gör nu, har släppt ut alla hundar & katter också så de är ute och leker nu. Skönt för de, det är ju kanon väder också!

 

Jaha och nu har jag snurrat rundor i stan, lämnat pengar till Anna som var så söt och körde mig hem inatt:). Plus köpt lite grejer till tåget imorgon, och lyssnat på P3 angående presidentvalet i Afghanistan. Sjukt intressant! Ätit riktigt god mat också, och druckit cola. Har varit en fin dag ändå hehe! Och snart åker vi, kan INTE fatta det. Lycklig är jag :).


Tröja: Gina tricot
Shorts: Gina tricot
Strumpyxor: h&m?
Skor: Converse


För att inte tala om gårdagen förresten, fyfasiken vilken rolig kväll! Ska berätta helt från början haha, milda matilda =)
Jag, Lovisa och Caroline bestämmer att vi ska ta tåget ner till Malmö 16.23, mest för att hinna äta lite och sen kolla på NRJ in the Park. Så de tar bussen från Hammar 16.08 och jag möter de på Resecentrum då, springer som dårar till stationen vilket slutar med att vi missar tåget precis när vi ska gå in. De stängde dörrarna framför ögonen på oss, det var kört helt enkelt. Jaha så vi sitter där och undrar vad vi ska göra, får reda på att tåget ändå inte kommer förbi Vinslöv och konstaterar att det var ödet. Klockan blev tio i fem när vi kommer på att fråga inne på kiosken när nästa buss går till Malmö, prick klockan fem talar han om då. Vi kollar på klockan, sju minuter kvar. Vi springer! Rätt över stan igen, kommer fram och möts av en tidtabell som visar att bussen gick för helvete FEM I. Jaja. Vad gör vi nu då?
Vi går in och äter på McD. Vårt mål var att äta i Malmö, citerar nu därför Lovisa: "Jag trodde vi skulle äta på nån fin restaurang i Malmö, men var hamnar vi? På Mc Donald's, i KRISTIANSTAD". Hahaha... Jaja vi kom iväg till slut åtminstone. Lägger upp bilder och så en annan dag. På söndag kväll, eller måndag förmiddag. Ha en fin helg, kommer inte blogga nu eftersom jag åker.


Kommentarer
Postat av: Stiina

vaaar ska du åka?:)

2009-08-20 @ 21:40:58
URL: http://stinamander.webblogg.se/
Postat av: Queen

snygg outfit!

2009-08-26 @ 18:11:17
URL: http://reemajohnson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0